Citroen C4 WRC

Sambata, 31 Iulie 2010 | WRC

Raliul Finlandei, PS 15-17/19: Ogier şi Loeb se apropie de Latvala

Jari Matti Latvala ocupă în continuare prima poziţie în Raliul Finlandei, însă avansul său faţă de Sebastien Ogier şi Sebastien Loeb s-a redus la 10 şi, respectiv, 23 de secunde.
Sambata, 31 Iulie 2010 | WRC

Raliul Finlandei, PS 9-14/19: Latvala rămâne pe prima poziţie

Jari Matti Latvala continuă să conducă în Raliul Finlandei şi după primele probe speciale de sâmbătă, în timp ce Kimi Raikkonen a ieşit din lupta pentru puncte.
Vineri, 30 Iulie 2010 | WRC

Finlanda, PS 5/21: Solberg, lider la jumătatea primei zile

Petter Solberg conduce în Raliul Finlandei înainte de prima oprire în parcul de service, însă are un avans de numai 1.3 secunde în faţa lui Jari Matti Latvala.
Luni, 26 Iulie 2010 | WRC

Loeb nu vrea să-şi asume riscuri în Raliul Finlandei

Sebastien Loeb a dezvăluit că nu-şi va asuma riscuri în Raliul Finlandei întrucât nu are nevoie de victorie pentru a cuceri un nou titlu mondial.
Joi, 22 Iulie 2010 | WRC

GALERIE FOTO: Raikkonen a efectuat o sesiune de teste pentru Raliul Finlandei

Kimi Raikkonen a participat la două zile de teste la volanul unui Citroen C4 WRC în pregătirea Raliului Finlandei de la sfârşitul săptămânii viitoare.
Duminica, 11 Iulie 2010 | WRC

Sebastien Loeb a câştigat detaşat Raliul Bulgariei

Sebastien Loeb a câştigat fără emoţii Raliul Bulgariei după ce a fost lider pe tot parcursul etapei şi a consfinţit astfel dominaţia autoritară a celor de la Citroen.
Duminica, 11 Iulie 2010 | WRC

Bulgaria, PS 11-12/14: Loeb, tot mai aproape de victorie

Sebastien Loeb îşi menţine avansul în Raliul Bulgariei după primele două probe speciale de duminică, câştigate de Petter Solberg şi Dani Sordo.
Sambata, 10 Iulie 2010 | WRC

Bulgaria PS 8-10/14: Solberg revine în forţă în lupta pentru locul 2

Sebastien Loeb şi-a consolidat prima poziţie în Raliul Bulgariei, însă Petter Solberg a câştigat trei probe speciale şi s-a apropiat de locul doi în clasament.
Sambata, 10 Iulie 2010 | WRC

Bulgaria, PS 5-7/14: Loeb îşi consolidează prima poziţie

Sebastien Loeb şi-a mărit avansul în fruntea Raliului Bulgariei, în timp ce rivalii de la Ford au greşit complet strategia pneurilor, iar Kimi Raikkonen pe revenit pe traseu.
Vineri, 09 Iulie 2010 | WRC

Bulgaria, PS 1-4/14: Loeb a dominat autoritar prima zi

Sebastien Loeb şi-a creat un avans de aproape 30 de secunde după prima zi din Raliul Bulgariei, în timp ce Kimi Raikkonen a abandonat în urma unui accident.
Vineri, 09 Iulie 2010 | WRC

Bulgaria, Shakedown: Solberg conduce plutonul de piloţi Citroen

Petter Solberg a stabilit cel mai bun timp în Shakedown-ul contând pentru Raliul Bulgariei, într-un eveniment dominat cu autoritate de Citroen.
Miercuri, 07 Iulie 2010 | WRC

PREVIEW Raliul Bulgariei: Confruntare în necunoscut

Sebastien Loeb îşi continuă marşul spre al şaptelea titlu mondial în Bulgaria, o gazdă complet necunoscută tuturor piloţilor angrenaţi în WRC.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 05 Iulie 2010 | WRC

Raikkonen: "Asfaltul din WRC nu se compara cu cel din Formula 1"

Kimi Raikkonen crede că experienţa din Formula 1 nu va fi de real folos în etapele desfăşurate pe asfalt în Campionatul Mondial de Raliuri.
Sambata, 03 Iulie 2010 | Modele noi

Citroen prezintă versiunea pentru raliuri a lui DS3

Citroen a oferit informaţii despre modelul DS3 R3. Noua creaţie a francezilor dispune o versiune revizuită a propulsorului de 1.6 litri, care poate dezolta până la 210 cai putere.
Luni, 21 Iunie 2010 | WRC

VIDEO: Raikkonen a testat Citroen C4 WRC în Franţa

Kimi Raikkonen a efectuat un test cu Citroen C4 WRC în sudul Franţei, ca parte a pregătirilor pentru Raliul Bulgariei din luna iulie.
Joi, 17 Iunie 2010 | WRC

VIDEO: Loeb a testat pentru Citroen în Franţa

Sebastien Loeb a efectuat o sesiune de teste în Franţa la volanul unei maşini Citroen C4 WRC.
Luni, 14 Iunie 2010 | WRC

VIDEO: Ogier a câştigat la limită Raliul Lanterna în faţa lui Raikkonen

Kimi Raikkonen a fost lider în Raliul Lanterna până în ultima probă specială, când coechipierul său Sebastien Ogier l-a devansat şi a câştigat evenimentul.
Marti, 08 Iunie 2010 | WRC

OFICIAL: Ogier, promovat la Citroen WRC la finalul sezonului

Citroen a anunţat că Sebastien Ogier va concura pentru echipa principală a constructorului francez în ultimele trei etape din sezonul 2010, în locul lui Dani Sordo.
Marti, 08 Iunie 2010 | WRC

Solberg a anulat testul din Franţa din motive tehnice

Petter Solberg a fost obligat să renunţe la un test programat în Franţa din cauza unor defecţiuni tehnice la motorul maşinii Citroen C4 WRC.
Luni, 07 Iunie 2010 | WRC

Raikkonen visează să devină campion în WRC

Kimi Raikkonen susţine că visul său este să devină campion mondial în WRC, însă admite că are multe lucruri de învăţat pentru a ajunge la o astfel de performanţă.

Tag-uri similare

Citroen, Kimi Raikkonen, Raikkonen, WRC, Ford Fiesta, Citroen C4 WRC, Campionatul Mondial de Raliuri, Petter Solberg, Sebastien Loeb, Dani Sordo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru