Dacia

Sambata, 29 Octombrie 2022 | Industrie

Dacia Spring, pe locul 5 în topul vânzărilor de mașini electrice în Europa

Datele de vânzări pe luna septembrie arată câteva surprize pe piața europeană. Cel mai bine vândut automobil din Europa este acum unul american iar Dacia Spring s-a clasat pe locul 5 în clasamentul mașinilor electrice.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Economic

Dacia depășește vânzările Opel, Fiat, Seat și Citroen în Europa, după primele 9 luni

Potrivit celui mai nou raport ACEA, piața auto europeană a crescut cu peste 9% în primele 9 luni față de aceeași perioadă a anului trecut. Totodată, Dacia a înregistrat o creștere de peste 14% și a reușit să depășească mărci importante ca Opel, Seat, Citroen și Fiat.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Intern

Șeful Dacia: Motorul noului Jogger hibrid va fi produs la Mioveni

Potrivit șefului companiei Dacia, motorul care va echipa noul Jogger hibrid va fi produs în România, la Uzina Mecanică Dacia de la Mioveni. Din câte se pare, fabrica de la noi din țară va produce integral primul model hibrid al mărcii.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Modele noi

PREMIERĂ: Dacia Duster Mat Edition debutează cu 150 CP și vopsea mată

Dacia a lansat, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul Duster Mat Edition. Aceasta vine echipată cu motorul TCe de 150 CP, vopsea mată și producție limitată la "doar câteva sute de exemplare".
Luni, 17 Octombrie 2022 | Industrie

Viitoarea generație Dacia Sandero va fi electrică. Va fi lansată la sfârșitul deceniului

Potrivit unor declarații făcute de Denis Le Vot, directorul general Dacia, viitoarea generație a lui Sandero va fi electrică. Lansarea viitoarei generații a subcompactei de la Mioveni va avea loc în 2028 sau în 2029.
Vineri, 07 Octombrie 2022 | Modele noi

Dacia Jogger, primul automobil românesc hibrid. Versiunea se lansează la Salonul de la Paris

Dacia a anunțat oficial că va lansa o versiune cu motor hibrid pentru noul Jogger. Noua versiune va fi dezvăluită în cadrul Salonului Auto de la Paris, alături de o ediție specială Mat Edition pentru Duster.
Joi, 06 Octombrie 2022 | Economic

Dacia Spring, printre cele mai bine vândute mașini electrice în Europa, în august

Potrivit datelor oferite de JATO Dynamics, Dacia Spring ocupă locul 5 în clasamentul celor mai bine vândute mașini electrice în Europa, în luna august. Primul model cu zero emisii al mărcii de la Mioveni a înregistrat o creștere de 894% față de aceeași lună din 2021.
Luni, 03 Octombrie 2022 | Intern

Ce mașini au înmatriculat românii în luna septembrie. Tesla Model 3, în premieră, în topul vânzărilor

În luna septembrie, românii au înmatriculat 11.927 de mașini noi, o creștere de 33.38% comparativ cu aceeași lună din 2021. Tesla Model 3 intră, pentru prima oară, în topul vânzărilor de automobile din România.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Intern

Dacia: 3 milioane de motoare TCe produse la uzina din Mioveni

Constructorul de la Mioveni anunță că a asamblat 3 milioane de motoare TCe în cadrul departamentului Motoare al Uzinei Mecanice și de Șasiuri.
Vineri, 16 Septembrie 2022 | Feature

Noutăți Dacia: pat și cort pentru Jogger, logo nou și culori spectaculoase

În cadrul unui eveniment desfășurat în mare secret la Paris, Dacia ne-a arătat cum vei putea instala un pat în Jogger, cum arată noile showroom-uri construite cu mobilier din materiale reciclate și a calculat economia pe care o fac clienții versiunilor cu GPL.
Vineri, 16 Septembrie 2022 | Feature

Noua Dacia Manifesto: Am văzut pe viu conceptul românesc, la Paris. Iată 5 lucruri esențiale!

Dacia ne-a invitat la Paris să admirăm pe viu întregul portofoliu de modele purtând noua identitate vizuală a mărcii. Am avut parte și de o surpriză: atracția principală era alta, un concept îndrăzneț, denumit Manifesto. Iată 5 lucruri spectaculoase ale conceptului off-road!
Vineri, 09 Septembrie 2022 | Industrie

Salonul Auto de la Paris: Dacia va fi prezentă cu toată gama de modele

Grupul Renault a anunțat planurile pentru Salonul Auto de la Paris, care are loc în perioada 17 - 23 octombrie. Dacia va fi prezentă cu toată gama de modele, acestea urmând să poarte noua identitate vizuală a mărcii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 05 Septembrie 2022 | Industrie

SURSE: Dacia Spring va primi un facelift în 2024

Potrivit presei franceze, modelul electric Dacia Spring ar urma să primească un facelift în 2024. Mai mult, Grupul Renault dorește să lanseze nu mai puțin de 27 de modele noi până în 2025.
Miercuri, 31 August 2022 | Industrie

Geely ar putea deveni acționar al diviziei de motoare termice Renault. Din divizie face parte și Dacia

Compania chineză de automobile Geely, alături de un grup petrolier nespecificat, ar putea deveni acționari noi ai diviziei de motoare termice Renault. Din divizia de motoare cu ardere internă face parte și Dacia.
Miercuri, 31 August 2022 | Modele noi

Dacia Jogger, transformată într-o mașină de camping

Compania spaniolă Camperiz a dezvoltat un kit care transformă Dacia Jogger într-o mașină de camping. Prețurile variază între 23.295 și 28.728 de euro.
Sambata, 27 August 2022 | Masini electrice si hibride

Dacia Spring a primit un rating de 5 stele în cadrul testelor Green NCAP

Spre deosebire de testele Euro NCAP, care sunt axate pe siguranța mașinilor de pe drumurile publice, testele Green NCAP verifică eficiența modelelor electrice. Dacia Spring a depășit toate așteptările.
Luni, 08 August 2022 | Masini electrice si hibride

Prototipul primului model electric Lada. Bazat pe vechea Dacia Logan MCV

Lada a publicat o serie de imagini cu prototipul primului său model electric. Acesta este bazat pe vechea generație Dacia Logan MCV și va avea, potrivit zvonurilor, circa 400 de kilometri autonomie.
Miercuri, 03 August 2022 | Modele noi

Dacia Duster, în variantă utilitară. Modelul vândut în Marea Britanie preia noul logo

Dacia Duster Commercial sau, cu alte cuvinte, varianta utilitară a SUV-ului preia noul logo și sigla modernă prezentată în urmă cu ceva timp. Acest model este disponibil în Marea Britanie.
Miercuri, 13 Iulie 2022 | General

Detalii despre noua față a showroom-urilor Dacia

Dacia a publicat imagini și informații noi cu modul în care sunt amenajate showroom-urile sale, ca urmare a adoptării noii identități vizuale. Noile showroom-uri Dacia au în prim plan principiile de funcționalitate, flexibilitate și responsabilitate față de mediul înconjurător. În același timp, Dacia va comercializa, din nou, produse derivate.
Marti, 12 Iulie 2022 | Economic

Înmatriculările Dacia au crescut cu 6% în Europa, după primele 6 luni

Potrivit celui mai recent raport oficial, înmatriculările Dacia au crescut cu aproape 6% la nivel european, în prima jumătate a lui 2022. Astfel, constructorul român a înmatriculat peste 277.000 de mașini și este singura marcă din primii 20 care a înregistrat creșteri în această perioadă.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru