Franta

Joi, 31 Mai 2018 | Industrie

Unde dai și unde crapă: PSA a decis mutarea producției lui Opel Grandland X din Franța în Germania, spre mulțumirea nemților, dar i-a înfuriat pe francezi

Decizia grupului PSA de a muta producția modelului Opel Grandland X din Franța în Germania i-a supărat pe reprezentanții angajaților francezi. PSA luase această decizie pentru a potoli protestele angajaților Opel, în urma negocierilor cu sindicatele germane.
Luni, 21 Mai 2018 | Modele noi

Mercedes pregătește producția unei compacte 100% electrice: modelul brandului EQ va fi primul Mercedes construit în Franța

Mercedes-Benz a anunțat că pregătește producția unei compacte 100% electrice. Noul model va face parte din gama electrică EQ și va fi primul Mercedes construit de nemți în Franța. Investiția totală pentru acest proiect este de circa 500 de milioane de euro.
Joi, 01 Martie 2018 | Industrie

Francezii vor să ajute producătorii să treacă peste declinul diesel: tranziția către motoarele “curate” pune în pericol 12.000 de joburi

Guvernul francez are un mesaj pentru producătorii și furnizorii din industria auto care se confruntă cu scăderea vânzărilor diesel din ultimii ani: “Suntem aici să vă ajutăm!”.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Siguranta

Reguli mai dure în Hexagon: francezii interzic folosirea telefoanelor mobile în mașini, chiar și când acestea sunt trase pe dreapta

Folosirea telefoanelor mobile în maşini, chiar şi când acestea sunt oprite sau staţionate în altă zonă cu excepţia parcărilor, poate duce la suspendarea permisului de conducere în Franţa, potrivit presei din Hexagon, citată de agențiile internaționale.
Joi, 01 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault Trucks va începe să vândă vehicule comerciale electrice de anul viitor: modele precum Renault Maxity vor fi produse în Franța

Renault Trucks a anunțat că va începe vânzarea de vehicule comerciale electrice, a căror producție este prevăzută să debuteze în 2019.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Industrie

PSA se plânge că fabricile sale din Marea Britanie sunt necompetitive: costuri duble față de uzinele grupului din Franța

Șeful Peugeot-Citroen, Carlos Tavares, a anunțat că se va întâlni cu sindicatele și autoritățile din Marea Britanie pentru a discuta despre viitorul fabricii Vauxhall din Ellesmere Port. El s-a plâns de costurile duble de producție ale fabricii în comparație cu uzinele PSA din Franța.
Vineri, 22 Decembrie 2017 | Industrie

Mobilitate: Daimler a devenit acționar majoritar la Chauffeur Prive, echivalentul Uber din Franța

Daimler a anunțat achiziția unui pachet majoritar de acțiuni la Chauffeur Prive, una dintre cele mai mari companii de ride-sharing din Franța, cu servicii similare celor oferite de Uber.
Luni, 18 Decembrie 2017 | Industrie

Mercedes va deschide un centru de design în Franța: nemții vor să deseneze mașini pe Coasta de Azur

Mercedes-Benz a anunțat deschiderea unui nou centru de design, în sudul Franței, începând cu anul viitor.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Industrie

Investigație: Fiat Chrysler riscă amenzi usturătoare pentru că ar fi fraudat testele de emisii în Franța

Grupul Fiat Chrysler riscă amenzi de câteva miliarde de euro din partea guvernului francez pentru că producătorul ar fi fraudat testele de emisii în Hexagon, potrivit publicației Le Monde.
Joi, 12 Octombrie 2017 | Industrie

Francezii accelerează spre mașinile electrice: Parisul vrea să interzică motoarele diesel și cele pe benzină până în 2030

Autoritățile din Paris plănuiesc să interzică mașinile cu motoare diesel și cele pe benzină până în anul 2030, cu scopul să accelereze trecerea la mașinile electrice.
Miercuri, 11 Octombrie 2017 | Economic

Opulența luată în vizor: Franța pregătește o taxă pe supercaruri și iahturi de lux

Președintele francez Emmanuel Macron pregătește o taxă care va afecta posesorii de supercaruri, iahturi de lux și metale prețioase.
Joi, 28 Septembrie 2017 | Industrie

Sprijin de la autorități: Franța vrea să dea o mână de ajutor producătorilor afectați de creșterea taxei diesel

Guvernul de la Paris va prezenta până la sfârșitul anului un plan prin care vrea să sprijine industria auto după creșterea cu 10% a taxei pentru motoarele diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Septembrie 2017 | Industrie

Franța anunță noi bonusuri pentru renunțarea la mașinile poluante: până la 2.000 de euro, inclusiv la cumpărarea de mașini second-hand

Franța va acorda un nou bonus de până la 2.000 de euro pentru cei care renunță la mașinile poluante, iar banii vor putea fi utilizați inclusiv pentru achiziționarea de mașini second-hand, dacă acestea au emisii mici.
Vineri, 08 Septembrie 2017 | Industrie

Oficial ne merge bine: Dacia depășește Citroen la vânzările retail din Franța

Dacia se descurcă foarte bine pe piața din Franța, unde înregistrează vânzări consistente și reușește să își depășească rivalii chiar la ei acasă pe segmentul retail, care calculează vânzările către persoanele fizice.
Luni, 04 Septembrie 2017 | Industrie

Dacia încheie vara pe val în Franța: creștere de aproape 22% a vânzărilor în luna august

Dacia a comercializat aproape 7.800 de mașini în luna august în Franța, cu 21.8% mai multe decât în perioada similară a anului trecut, corespunzător unei cote de piață de 7.3%.
Miercuri, 26 Iulie 2017 | Mediu

Marea Britanie urmează exemplul Franței: Regatul Unit vrea să interzică vânzarea mașinilor diesel și pe benzină în 2040

Marea Britanie va impune taxe mari pentru mașinile diesel până în 2020 și intenționează să interzică complet vânzarea de vehicule diesel și pe benzină în 2040.
Joi, 06 Iulie 2017 | Mediu

Franța vrea să interzică vânzarea de mașini diesel și pe benzină până în 2040

Franța a anunțat un plan ambițios de a interzice vânzarea de mașini cu motoare diesel și pe benzină cel târziu în 2040, în ciuda faptului că decizia va afecta inclusiv producători locali precum Renault, Peugeot și Citroen.
Vineri, 16 Iunie 2017 | Masini autonome

Franța vrea să introducă trenuri TGV autonome începând din 2023

Operatorul francez de căi ferate a anunțat că vrea ca trenurile de mare viteză TGV să devină autonome începând din 2023.
Marti, 03 Ianuarie 2017 | General

Încă un revelion cu probleme în Franța: 650 de mașini au fost incendiate în noaptea dintre ani

Poliția franceză a anunțat că noaptea de revelion a dt din nou de lucru pompierilor. 650 de mașini au fost incendiate în urma unui obicei periculos, apărut în 1990.
Duminica, 27 Noiembrie 2016 | Accidente exotice

Paza bună trece primejdia rea: poliția franceză a detonat un Porsche Carrera de 150.000 de euro de teama unui atac terorist

Poliția franceză a avariat serios un porsche Carrera S, evaluat la 150.000 de euro, de teama unui atac terorist cu mașină capcană.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Dacia, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru