Franta

Vineri, 09 Februarie | Economic

În Franța, Toyota GR Yaris costă 108.000 de euro din cauza taxei de emisii de CO2

Pe piața din Franța, Toyota GR Yaris, versiunea de performanță a subcompactei japoneze, ajunge să coste peste 100.000 de euro. Acest preț enorm pentru un hot-hatch cu 3 cilindri este din cauza taxei de emisii de dioxid de carbon.
Joi, 08 Februarie | Modele noi

Francezii prezintă un mini supercar cu motor mild-hybrid. Va concura la Pikes Peak

Compania franceză Quarkus a prezentat un model de performanță de dimensiuni compacte. Noul model este propulsat de un motor mild-hybrid de 299 de cai putere și va concura la ediția din acest an a întrecerii Pikes Peak.
Luni, 30 Octombrie 2023 | Economic

Dacia Spring nu va mai fi subvenționată în Franța. Va costa peste 20.000 de euro

Viitorii clienți francezi ai Daciei Spring nu vor mai beneficia de subvenția acordată de guvernul lor. Astfel, modelul electric va avea un preț de achiziție care va depăși 20.000 de euro începând de anul viitor.
Joi, 13 Iulie 2023 | General

Parisul va impune taxe de parcare mai mari pentru SUV-uri, pentru a combate poluarea

Primăria Parisului a anunțat oficial că va impune taxe de parcare mai mari pentru proprietarii de SUV-uri, începând din 2024. Măsura este menită să reducă nivelul de poluare din capitala Franței.
Joi, 29 Iunie 2023 | Modele noi

Noul Porsche 911 Le Mans Centenaire Edition: un omagiu adus cursei de 24 de ore de la Le Mans

Porsche a dezvăluit oficial o nouă ediție specială pentru emblematicul 911. Noua ediție se numește Le Mans Centenaire Edition și este un omagiu adus cursei de 24 de ore de la Le Mans, care a sărbătorit 100 de ani de existență în acest an. Noul model va fi disponibil exclusiv în Franța la un preț de 238.000 de euro.
Miercuri, 28 Iunie 2023 | Modele noi

Teaser cu o nouă versiune pentru Porsche 911. Ar putea fi oferită doar în Franța

Porsche a publicat o imagine sugestivă cu o nouă versiune pentru emblematicul model 911. Noua versiune ar urma să fie vândută exclusiv în Franța, iar debutul său va avea loc cu ocazia evenimentului Le Mans Classic.
Miercuri, 14 Iunie 2023 | Concepte

Francezii prezintă un concept revoluționar. Îți va putea recunoaște mersul pentru deschiderea ușilor

Compania franceză Software Republique a dezvăluit un concept care promite să fie unul revoluționar. Noul concept, botezat H1st Vision, aduce 20 de tehnologii noi, printre care și un sistem care va putea să recunoască mersul proprietarului pentru a deschide ușile.
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Industrie

Franța: Parcările, obligate prin lege să fie acoperite cu panouri solare

Senatul francez tocmai a adoptat o lege care va obliga parcările cu minim 80 de spații să fie acoperite cu panouri solare. Există, desigur, și câteva excepții.
Luni, 24 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Franța va prioritiza familiile cu buget redus care vor să își cumpere o mașină electrică

Franța va susține, în viitorul apropiat, familiile cu buget redus care doresc să își cumpere o mașină electrică. Subvențiile pentru astfel de mașini vor crește, iar guvernul francez va oferi și o posibilitate de leasing social pentru vehiculele cu zero emisii.
Miercuri, 31 August 2022 | Masini electrice si hibride

Franța: Șoferii cu venituri mici vor putea închiria mașini electrice cu doar 100 de euro/lună

Guvernul francez vrea să ofere posibilitatea achiziționării unei mașini electrice în leasing la costul de 100 de euro pe lună. Acest program îi va ajuta în special pe șoferii cu venituri mici.
Joi, 25 August 2022 | Industrie

Franța: Până la 4.000 de euro dacă renunți la mașină în favoarea unei biciclete electrice

Guvernul francez va oferi până la 4.000 de euro, sub formă de ajutor, cetățenilor care sunt dispuși să renunțe la o mașină cu motor termic în favoarea unei biciclete electrice sau a uneia obișnuite (cu pedale).
Luni, 25 Iulie 2022 | F1 TOP

F1: Verstappen câștigă în Franța. Leclerc, "out" din cursă în urma unui accident

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Franței, găzduit de circuitul Paul Ricard. Charles Leclerc a plecat din pole position, dar a pierdut spatele monopostului în turul 18 și a ajuns în parapet.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 24 Iulie 2022 | F1 TOP

Charles Leclerc, pole position în Marele Premiu de Formula 1 al Franței

Charles Leclerc a stabilit cel mai bun rezultatul în Q3, astfel că va pleca în Marele Premiu de Formula 1 al Franței de pe prima poziție. Max Verstappen va pleca de pe 2, iar Sergio Perez de pe 3.
Vineri, 22 Iulie 2022 | F1 TOP

F1 Franța: Charles Leclerc, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente

Pilotul monegasc Charles Leclerc a încheiat prima sesiune de antrenamente, din Marele Premiu al Franței, pe prima poziție. Al doilea rezultat a fost stabilit de Max Verstappen, iar Carlos Sainz a fost al treilea.
Joi, 07 Iulie 2022 | Economic

Dacia înregistrează creșteri de până la 120% în Germania, Franța și Marea Britanie, în iunie

Dacia a înregistrat creșteri ale numărului de înmatriculări în cele mai importante state europene. Astfel, constructorul de la Mioveni a înregistrat creșteri de 40% în Germania, 15% în Franța și 120% în Marea Britanie în iunie.
Joi, 23 Iunie 2022 | Modele noi

Citroen My Ami Buggy: Toate cele 50 de exemplare, vândute în mai puțin de 18 minute

Citroen anunță că toate cele 50 de exemplare My Ami Buggy au fost comercializate în doar 17 minute și 28 de secunde. Acest model este disponibil doar pe piața din Franța.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Modele noi

Citroen prezintă noul My Ami Buggy: producție limitată la 50 de exemplare

Inspirat de conceptul cu același nume, Citroen My Ami Buggy va putea fi comandat numai pe piața din Franța. Producția va fi limitată la 50 de exemplare.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Industrie

Jeep va vinde doar mașini electrificate, în Franța, începând din luna iunie

Jeep a anunțat că va comercializa numai mașini electrificate, în Franța, începând cu 1 iunie 2022. Decizia afectează modelele Renegade și Compass.
Joi, 03 Februarie 2022 | Economic

Vânzările Dacia au scăzut în luna ianuarie, în Franța

În prima lună din 2022, Dacia a raportat o scădere a vânzărilor în Franța, cea mai mare piață pentru constructorul de la Mioveni, deținut de gigantul Renault. În ianuarie, Dacia a vândut mai puțin cu 4.000 de mașini decât în aceeași perioadă din 2021.
Vineri, 31 Decembrie 2021 | Industrie

Franța obligă producătorii auto să includă în reclamele lor mesaje ca: „Alegeți bicicleta pentru distanțe scurte!”

Din 1 martie 2022, guvernul din Franța le va impune producătorilor de automobile să introducă mesaje ecologiste în reclamele lor. Acestea vor fi însoțite de texte care să încurajeze mersul pe jos sau cu bicicleta.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Dacia, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru