IQ

Luni, 24 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Toyota iQ EV debutează la Salonul Auto de la Paris

Toyota va prezenta o versiune electrică a lui iQ la Salonul Auto de la Paris. Deşi este un model de serie, iQ EV nu va fi comercializat în viitorul apropiat.
Luni, 04 Iunie 2012 | Tehnologie

Google folosește modelul Toyota IQ pentru proiectul Street View

Google a folosit o gama variată de modele pentru a crea proiectul Street View. Ultima achiziție este modelul Toyota IQ folosit pentru străzile înguste din Belgia.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Feature

FEATURE: Cât de aproape suntem de automobilul care se conduce singur?

Viitorul bate la uşă. Maşiniile devin din ce în mai inteligente, sistemele electronice de asistare a celui de la volan sunt din ce în ce mai multe. Iată ce ne aşteaptă în viitorul apropiat.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | Concepte

Toyota a dezvoltat o versiune de performanţă a lui iQ

Toyota aduce o versiune de performanţă a lui iQ la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul de 128 CP va fi construit în doar 100 de unităţi.
Joi, 12 Mai 2011 | Intern

Caravana Toyota Experience 2011 demarează pe 14 mai

Pasionaţii Toyota din România vor putea lua parte la ediţia 2011 a Caravanei Toyota. Aceasta vizează un total de 17 oraşe şi este derulată în două etape. Primii clienţi "vizitaţi" de caravană vor fi cei din Iaşi.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Modele noi

Toyota va lansa o versiune electrică a lui iQ la finele lui 2011

Versiunea electrică a lui Toyota iQ va debuta la Salonul Auto de la Tokyo în 2011, la doi ani de la prezentarea concetului FT-EV II care a prefigurat acest model cu zero emisii de carbon.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Intern

Caravana Toyota Experience vine în 17 oraşe din ţară

Toyota va organiza o caravană de prezentare şi testare a modelelor sale în 17 oraşe din ţară în perioada 21 septembrie-21 noiembrie 2010.
Joi, 26 August 2010 | Modele noi

Toyota iQ va primi un facelift minor în 2011

Toyota iQ va primi un facelift minor în 2011 şi o nouă versiune entry-level. Facelift-ul nu implică modificări estetice, ci aduce materiale noi la interior şi un motor pe benzină cu trei cilindri pe versiunea iQzero a acestui model.
Vineri, 18 Iunie 2010 | Mediu

Toyota iQ este maşina ecologică a anului 2010 în Marea Britanie

Toyota iQ a fost ales cel mai ecologic model din Marea Britanie de Asociaţia pentru Transport Ecologic din Londra. Modelul l-a surclasat pe "fratele" Prius cu patru poziţii şi a fost urmat în clasament de Honda Insight şi VW Polo.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Aston Martin a prezentat noul Cygnet la Geneva

Britanicii de la Aston Martin au prezentat noul Cygnet la Salonul Auto de la Geneva. Modelul reprezinta o versiune ultraluxoasa a lui Toyota iQ, dar nu beneficiaza de nicio imbunatatire din punctul de vedere al performantelor.
Vineri, 29 Ianuarie 2010 | Siguranta

Recall-ul Toyota din Europa afecteaza opt modele

Auris, Aygo, Avensis, Corolla, iQ, RAV4, Verso si Yaris sunt modelele pe care Toyota le va chema in service-uri pentru verificari. In total, recall-ul atinge 1.8 milioane de masini.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Modele noi

Aston Martin Cygnet - primele imagini oficiale

Aston Martin a prezentat primele imagini oficiale ale modelului bazat pe Toyota iQ, pe care l-a denumit Cygnet. Acesta ar putea fi pus in vanzare la sfarsitul lui 2010.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Siguranta

Toyota IQ, interzis la scolile de soferi din Anglia

Autoritatile britanice au interzis utilizarea lui Toyota IQ la examenele pentru scolile de soferi din Regat din cauza problemelor de vizibilitate.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Modele noi

IQ Sport si IQ Collection vor fi prezente la Frankfurt

Toyota va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt doua versiuni speciale ale celui mai mic model al sau: IQ Sport si IQ Collection.
Luni, 31 August 2009 | Tuning

Un look mai "intepator" pentru Toyota IQ

Gazoo Racing a pus la punct un kit de tuning special pentru Toyota IQ, care transforma mignona nipona intr-o aparitie sportiva limitata in doar 100 de exemplare.
Luni, 31 August 2009 | Industrie

BMW este interesat de platforma noului Toyota IQ

BMW isi doreste un parteneriat cu Toyota. Nemtii vor sa beneficieze de platforma micului IQ pentru dezvoltarea unui mostenitor al modelului Isetta.
Vineri, 07 August 2009 | Modele noi

Toyota va produce vehicule pe hidrogen din 2015

Toyota va lansa versiunea Plug-In a lui Prius pana la sfarsitul acestui an si va oferi o versiune electrica a lui iQ pana in 2012. In cinci ani, Toyota va oferi si vehicule alimentate cu hidrogen.
Luni, 29 Iunie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Aston Martin Cygnet, model de lux pentru oras!

Surpriza imensa: constructorul britanic va lansa un model de oras. Acesta va reprezenta o versiune redesenata si super-premium a lui Toyota iQ.
Vineri, 19 Iunie 2009 | Intern

OFICIAL: Toyota iQ si Urban Cruiser au fost lansate in Romania

Modelele Toyota iQ si Urban Cruiser au fost lansate in Romania. Toyota iQ are un pret de pornire de 13.031 euro cu TVA, pe cand modelul Urban Cruiser are un pret de pornire de 15.725 euro.
Miercuri, 10 Iunie 2009 | Autoipoteze

Toyota pregateste iQ Cabrio

Versiunea descoperita a modelului nipon de oras va fi prezentata in premiera, sub forma de concept, in cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru