Un look mai "intepator" pentru Toyota IQ

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 31.08.2009
Gazoo Racing a pus la punct un kit de tuning special pentru Toyota IQ, care transforma mignona nipona intr-o aparitie sportiva limitata in doar 100 de exemplare.

Colaborarea dintre constructorul japonez Toyota si casa de tuning Gazoo Racing, nascuta la inceputul verii odata cu pregatirea celor doua exemplare Lexus LF-A pentru cursa de 24 de ore de la Nurburgring, a fost reluata. De aceasta data eforturile se vor concentra asupra noului Toyota IQ, in versiunea echipata cu motorul de 1.33 de litri.

Desi multi isi doreau asta, motorul nu a fost modificat, doar cutia de viteze CVT fiind inlocuita cu una manuala. Sistemul de franare a fost si el inlocuit complet iar suspensia a devenit mai ridigida, coborand garda la sol cu 30 de mm. Evacuarea sport si jantele de 16 inch din aluminiu, cu pneuri de performanta, completeaza lista de modificari.

Aspectul exterior nu a fost serios afectat de kitul Gazoo Racing, principalele modificari fiind introducerea unor extensii pentru spoilerele fata si spate, pragurile laterale, eleronul de pe acoperis si vinilurile aplicate pe capota. In interior, pasagerii se vor bucura de instrumente de bord in alta culoare, pedale din aluminiu si scaune sport.

Kitul pus la punct de Gazoo Racing va fi produs in doar 100 de exemplare si va fi disponibil numai pe piata din Japonia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru