KERS

Miercuri, 02 Septembrie 2009 | Formula 1

Force India renunta la implementarea sistemului KERS

Force India a renuntat la ideea de a utiliza sistemul KERS in acest sezon, intrucat noul update aerodinamic nu este compatibil cu aceasta tehnologie.
Joi, 27 August 2009 | Formula 1

Ferrari confirma incetarea dezvoltarii monopostului

Scuderia Ferrari a confirmat ca a intrerupt definitiv procesul de dezvoltare al monopostului F60, preferand sa se concentreze exclusiv pe masina de anul viitor.
Miercuri, 26 August 2009 | Formula 1

Renault ar putea utiliza sistemul KERS la Monza

Renault ia in considerare utilizarea tehnologiei KERS in Marele Premiu al Italiei din luna septembrie, considerand ca natura circuitului se potriveste foarte bine acestui sistem.
Luni, 24 August 2009 | Formula 1

Red Bull nu va utiliza sistemul KERS in Belgia

Red Bull a decis sa nu utilizeze sistemul KERS in Marele Premiu al Belgiei, insa va analiza posibilitatea de a-l introduce in cursa de la Monza.
Sambata, 22 August 2009 | Formula 1

Red Bull ar putea utiliza sistemul KERS in Belgia

Red Bull Racing a confirmat ca analizeaza posibilitatea de a utiliza tehnologia KERS in Marele Premiu al Belgiei, intrucat circuitul de la Spa se preteaza foarte bine acestui sistem.
Vineri, 14 August 2009 | Formula 1

VIDEO: Mercedes dezvaluie detalii despre sistemul KERS

Mercedes a prezentat o serie de amanunte inedite despre sistemul KERS dupa ce McLaren a obtinut in Marele Premiu al Ungariei prima victorie din acest sezon.
Miercuri, 12 August 2009 | Formula 1

McLaren: "KERS ne va ajuta sa fim in frunte"

Martin Whitmarsh crede ca sistemul KERS utilizat pe monopostul MP4-24 isi va dovedi adevarata eficienta in a doua parte a sezonului, pentru ca McLaren a revenit printre echipele de top.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | F1 Short

Williams, indecisa in privinta sistemului KERS

Williams nu exclude posibilitatea de a utiliza sistemul KERS in sezonul viitor, desi celalalte echipe au decis deja sa abandoneze tehnologia din cauza costurilor ridicate.
Marti, 28 Iulie 2009 | F1 Short

McLaren: "Echipele ar putea utiliza KERS si in 2010"

Norbert Haug considera ca echipele ar putea reveni asupra deciziei de a abandona sistemul KERS in sezonul 2010, dupa ce tehnologia si-a dovedit eficienta in ultimele curse.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Formula 1

McLaren va utiliza KERS pe tot parcursul sezonului

McLaren Mercedes a confirmat ca va folosi sistemul KERS implementat pe monopostul MP4-24 in toate cursele ramase din acest sezon competitional.
Joi, 16 Iulie 2009 | Formula 1

McLaren va utiliza KERS in Ungaria

McLaren Mercedes va utiliza sistemul KERS in Marele Premiu al Ungariei de peste doua saptamani.
Joi, 25 Iunie 2009 | Formula 1

McLaren regreta abandonarea sistemului KERS

McLaren sustine ca nu ar fi dorit ca Formula 1 sa abandoneze sistemul KERS incepand din sezonul 2010, intrucat echipa a investit multe resurse pentru dezvoltarea tehnologiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Iunie 2009 | F1 Short

Ferrari va utiliza sistemul KERS intregul sezon

Felipe Massa a dezvaluit ca Ferrari va utiliza sistemul KERS pe tot parcursul sezonului, intrucat monopostul F60 a fost construit special pentru a incorpora aceasta tehnologie.
Marti, 23 Iunie 2009 | Formula 1

Red Bull explica ignorarea sistemului KERS

Adrian Newey a explicat motivele pentru care Red Bull Racing a preferat sa inceapa acest sezon competitional fara sistem KERS si fara dublu-deflector.
Luni, 22 Iunie 2009 | F1 Short

Domenicali: "KERS, un esec costisitor pentru Formula 1"

Stefano Domenicali considera ca introducerea sistemului KERS in Formula 1 s-a dovedit a fi un esec costisitor prin prisma milioanelor de euro cheltuite fara a obtine un spor de performanta remarcabil.
Duminica, 21 Iunie 2009 | Formula 1

BMW-Sauber renunta definitiv la sistemul KERS

BMW-Sauber a anuntat ca nu va mai concura deloc cu sistemul KERS in acest sezon competitional, preferand sa se concentreze exclusiv pe update-urile aerodinamice.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | F1 Short

Ferrari introduce un nou sistem KERS la Silverstone

Ferrari a anuntat ca va utiliza un sistem KERS mai usor in cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii din acest weekend, pe langa alte upda-uri pentru monopostul F60.
Luni, 15 Iunie 2009 | F1 Short

Williams: "Suntem mai buni decat arata clasamentul"

Sam Michael considera ca Williams a demonstrat ca merita sa fie pe un loc mai bun in clasamentul constructorilor si anunta ca echipa spera sa introduca cat mai curand sistemul KERS.
Joi, 11 Iunie 2009 | Formula 1

BMW nu a decis daca utilizeaza KERS la Silverstone

Mario Theissen a anuntat ca BMW-Sauber va decide saptamana viitoare daca va concura cu sistemul KERS la Marele Premiu al Marii Britanii de la Silverstone.
Luni, 08 Iunie 2009 | F1 TOP

Formula 1 abandoneaza sistemul KERS in 2010

Cele 8 echipe din cadrul Formula One Teams' Association au decis sa abandoneze tehnologia KERS in sezonul 2010 ca urmare a costurilor de dezvoltare foarte ridicate.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru