Mondeo

Joi, 07 Aprilie 2022 | Industrie

OFICIAL: Producția lui Ford Mondeo a luat sfârșit în Europa

Ford Mondeo a fost, oficial, scos din fabricație în Europa după 29 de ani. Ultimul exemplar a ieșit de pe porțile fabricii din Valencia, Spania în 4 aprilie. Numele Mondeo va rămâne exclusiv în China, iar pe continentul nostru ar putea fi înlocuit de un SUV nou.
Luni, 17 Ianuarie 2022 | Modele noi

Noua generație Ford Mondeo a debutat oficial. Ar putea fi comercializată numai în China

Constructorul american de automobile a publicat primele informații și imagini cu cea de-a cincea generație Mondeo. Aceasta a fost dezvoltată și va fi asamblată în China. Cel puțin pentru moment, noul Modeo va fi, de asemenea, comercializat numai pe această piață.
Miercuri, 12 Ianuarie 2022 | Industrie

Ford pregătește un înlocuitor pentru Mondeo: un SUV de clasă medie, botezat Fusion

Constructorul american a anunțat, încă de anul trecut, că producția lui Mondeo pe piața din Europa va înceta în 2022. Cu toate acestea, Ford pregătește un înlocuitor pentru berlina de clasă medie, numit Fusion. Acesta este un SUV și este de așteptat să debuteze în 2023.
Miercuri, 10 Noiembrie 2021 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu noua generație Ford Mondeo

Primele imagini neoficiale cu noua generație Ford Mondeo au fost "scăpate" pe internet de Ministerul Industriei și Informației din China. Fiindcă va fi retras în curând din Europa, noul Mondeo ar putea fi comercializat numai în țara asiatică.
Sambata, 24 Octombrie 2020 | Modele noi

Ford elimină motoarele pe benzină ale lui Mondeo. Clienții au ca alternativă versiuni hibride de 187 CP: "O treime dintre vânzări sunt versiuni hibride"

Ford a anunțat că elimină motoarele pe benzină din oferta lui Mondeo, care va putea fi achiziționat doar în versiuni hibride de 187 de cai putere sau cu motoare diesel de până la 190 de cai putere.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Modele noi

Noua generație Ford Mondeo va apărea în 2021: informația apare într-un document oficial al mărcii

Noua generație Ford Mondeo va fi lansată pe piață în a doua parte a anului 2021, potrivit unor informații apărute într-un document oficial al constructorului.
Marti, 16 Iulie 2019 | Modele noi

Ford ar putea transforma Mondeo într-un SUV: lansarea noului model, estimată în 2021

Ford ar putea transforma Mondeo într-un SUV, din cauza scăderii vânzărilor sedanului, potrivit unor informații neoficiale apărute în presa britanică. Astfel, Ford s-ar pregăti să relanseze Mondeo sub forma unui SUV în anul 2021.
Luni, 01 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Ford Mondeo va primi în 2019 o nouă generație de versiuni hibride: Mondeo break se va alătura gamei

Ford va lansa o gamă îmbunătățită de versiuni hibride pentru Mondeo începând din 2019, iar pe listă se află și varianta break a sedanului.
Marti, 04 Septembrie 2018 | Industrie

Ford afirmă că zvonurile despre concedieri sunt "speculații" și confirmă că Mondeo rămâne în gamă: "Vom introduce motoare noi"

Ford a catalogat drept "speculații" zvonurile cu privire la concedieri masive în Europa și a confirmat încă o dată că Mondeo va rămâne în gama. Acesta va primi o serie de îmbunătățiri până la sfârșitul acestui an.
Vineri, 27 Aprilie 2018 | Modele noi

Viitorul lui Ford Mondeo este incert: modelul nu va primi o nouă generație în SUA, însă americanii susțin că vor îmbunătăți versiunea europeană

Ford susține că va introduce îmbunătățiri pentru Mondeo în acest an, însă presa internațională speculează că americanii ar putea decide să nu dezvolte o nouă generație, întrucât măsura a fost deja anunțată pentru piața din SUA.
Vineri, 22 Decembrie 2017 | Modele noi

Ford Mondeo ar putea fi eliminat din gama de modele: sedanul va face loc SUV-urilor

Ford intenționează să înceteze producția sedanului Mondeo la sfârșitul anului 2020 și să se concentreze pe lansarea unor noi SUV-uri, potrivit unor informații neoficiale care nu au fost confirmate de producător.
Vineri, 10 Iunie 2016 | Modele noi

Ni se pregătește un Mondeo ST? Ford Fusion, fratele american al lui Mondeo, a primit o versiune Sport de 325 CP

2.7 litri EcoBoost Twin-Turbo, 325 de cai putere, un cuplu de peste 500 Nm și tracțiune integrală. Acestea sunt cifrele pe care le oferă noul Fusion Sport în SUA. Se pregătește un rival al lui Insignia OPC?
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 11 Octombrie 2015 | Tehnologie

Viitorul farurilor Ford - Spot Light System: ce este și cum funcționează?

Știați că Ford vrea să pună pe mașinile sale tehnologii similare cu cele de la BMW și Audi, dar să fie în continuare acesibile? Nici noi. Am aflat la Centrul de Cercetare şi Dezvoltare Ford din Aachen.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Intern

Preţuri Ford Mondeo în România: noua generaţie a modelului de clasă medie pleacă de la 24.300 de euro

Ford a anunţat astăzi preţurile noii generaţii Mondeo pe piaţa din România. Cea mai ieftină versiune disponibilă la momentul actual pleacă de la 24.300 de euro cu TVA inclus şi are un motor 1.5 EcoBoost de 160 CP.
Marti, 23 Septembrie 2014 | Modele noi

Noul Ford Mondeo îşi dezvăluie secretele tehnologice: faruri Full-LED, versiune hibridă şi parcare automată cu spatele

Ford a dezvăluit astăzi detalii tehnice despre noul Ford Mondeo, modelul ce va fi lansat oficial în Europa în aceasta toamnă. Oficialii mărcii Ford spun că noul Mondeo va fi cel mai avansat model din gamă din punct de vedere tehnologic.
Vineri, 05 Septembrie 2014 | Intern

Noul Ford Mondeo a fost prezentat în avanpremieră în România

Noul Ford Mondeo a fost prezentat în premieră în România cu ocazia Raliului Iaşiului, eveniment susţinut de către Ford România prin dealerul Ati Motors Holding.
Luni, 18 August 2014 | General

Ford transformă 500 de showroom-uri europene în Ford Store, după modelul Apple. România va fi pe listă

Experienţa pe care clienţii Ford o au în showroom-urile Ford se va schimba din 2015, atunci când 500 de dealership-uri se vor transforma în Ford Store, magazine care vor introduce şi linia de echipare premium denumită Vignale.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Modele noi

Uzina de la Craiova va produce un nou motor Ford: 1.5 litri Ecoboost

Ford a prezentat al cincilea motor din gama EcoBoost. Acesta va intra în producţie la fabrica din Craiova, are o cilindree de 1.5 litri şi va echipa noul Mondeo.
Miercuri, 24 Octombrie 2012 | Industrie

Ford va închide fabrica sa din Belgia la sfârşitul lui 2014

Ford a anunţat astăzi că va închide fabrica din Genk, Belgia, până la sfârşitul anului 2014. Uzina produce modelele Mondeo, S-Max şi Galaxy, acestea urmând să fie transferate la facilitatea din Valencia.
Joi, 06 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford Mondeo - primele imagini ale noii generaţii pentru Europa

Ford a prezentat primele imagini ale noii generaţii Mondeo, în versiunile berlină şi Wagon. Modelul va fi echipat cu motorul 1.0 EcoBoost de 125 CP.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Nissan, Citroen, Opel, Fiat, Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru