Recall Toyota

Vineri, 05 Noiembrie 2010 | General

SUA: Toyota a răscumpărat în secret vehicule cu probleme de la clienţi

Cei de la Toyota au cumpărat sute de autovehicule cu probleme de la clienţii din Statele Unite ale Americii, informează Reuters. Oficialii americani ai mărcii Toyota au confirmat informaţia.
Luni, 25 Octombrie 2010 | Siguranta

Honda face un recall de 528.000 unităţi în SUA

Peste 500.000 de unităţi ale monovolumului Honda Odyssey vor fi rechemate în service în Statele Unite ale Americii pentru înlocuirea unei garnituri la pompa de frână principală.
Joi, 21 Octombrie 2010 | Siguranta

Recall-uri la nivel mondial pentru Toyota, BMW şi Volvo

"Moda" recall-urilor în service pentru anumite modele afectate de potenţiale probleme tehnice continuă. De această dată, trei producători au anunţat rechemări la service în toată lumea.
Vineri, 27 August 2010 | Siguranta

Toyota continuă recall-urile în SUA: 1.13 milioane de exemplare Corolla şi Corolla Matrix

O problema electronică la nivelul motorului îi determină pe cei de la Toyota să cheme în service-uri mai mult de un milion de maşini.
Luni, 09 August 2010 | General

Şeful departamentului de calitate Toyota: "Sistemul nostru este perfect "

Responsabilul de calitate al diviziei americane Toyota a declarat că este convins că sistemul electronic de control al clapetei de acceleraţie instalat pe automobilele Toyota este perfect.
Joi, 29 Iulie 2010 | Siguranta

Toyota recheamă în service 373.000 unităţi cu probleme la direcţie

Nerespectarea unor standarde în ceea ce priveşte turnarea unor componente importante ale sistemului de direcţie al modelului Toyota Avalon a dus la un recall de 373.000 de unităţi care va fi operat de Toyota în perioada următoare.
Miercuri, 14 Iulie 2010 | Siguranta

Epopeea Toyota: Peste 3.000 de vehicule verificate nu aveau probleme la pedale

Achetatorii americani au testat deja peste 3.000 de unităţi Toyota despre care se credea că au probleme cu pedala de acceleraţie. Niciunul dintre acestea nu a manifestat semne ale blocării pedalei de acceleraţie în condiţiile de testare.
Sambata, 03 Iulie 2010 | Siguranta

Toyota a reparat 4 milioane de unităţi afectate de recall

Constructorul Toyota a reparat mai mult de 4 milioane de exemplare afectate de problema apărută la pedala de acceleraţie.
Joi, 01 Iulie 2010 | Industrie

Toyota pregăteşte un nou recall: 270.000 de motoare defecte

Oficialii japonezi au recunoscut că aproximativ 270.000 de vehicule vândute la nivel global, printre care şi modele Lexus, raportează probleme la motor. Acesta se poate opri în timpul mersului.
Duminica, 27 Iunie 2010 | Siguranta

Toyota cheamă în service 17.000 de unităţi Lexus HS 250h

Toyota va chema în service 17.000 de exemplare ale modelului Lexus HS 250h ca urmare a unei posibile scurgeri masive de combustibil în timpul unui impact în partea din spate a maşinii.
Joi, 24 Iunie 2010 | General

Preşedintele Toyota le-a cerut scuze acţionarilor pentru imaginea negativă

Preşedintele brandului japonez, Akio Toyoda, le-a cerut oficial scuze acţionarilor pentru campania negativă prin care a trecut Toyota din cauza rechemărilor în service.
Joi, 06 Mai 2010 | Siguranta

Toyota a reparat 3.2 milioane de unitati afectate de recall

In ultimele trei luni, Toyota a reparat, in medie, circa 120.000 de unitati pe saptamana. Toate aceste modele au fost reparate din cauza recall-urilor anuntate de constructorul japonez la inceputul acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Mai 2010 | Siguranta

Problemele Toyota se muta la Dodge: Caliber e sub verificari in SUA

Problema pedalei de acceleratie ramase blocata care a dus la recall-ul masiv Toyota se intinde si asupra producatorilor americani. Dodge e sub verificari in SUA.
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | Siguranta

Toyota face un recall de 10.400 de unitati pentru modificarea ESP-ului

In aceeasi zi in care Toyota a platit o amenda de 12.2 milioane de euro pentru intarzierea recall-ului pentru pedala de acceleratie, constructorul nipon a anuntat un nou recall.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Siguranta

Toyota testeaza toate SUV-urile sale la nivel mondial

Japonezii de la Toyota vor testa sistemul ESP si comportamentul intregii game de SUV-uri pe care o au la vanzare la nivel global pentru a reconfirma siguranta modelelor pe care le construiesc.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Siguranta

Vanzarea lui Lexus GX 460 a fost suspendata pe toate pietele

Toyota a suspendat temporar vanzarile modelului Lexus GX 460 pentru a efectua verificari la nivelul sistemului ESP si a modului de functionare al acestuia.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Siguranta

Revista americana Consumer Report: "Nu cumparati Lexus GX 460!"

Dupa ce testul unei reviste americane a aratat ca SUV-ul GX 460 ar putea avea probleme de stabilitate, Toyota a decis sa scoata temporar de la vanzare modelul la dealerii americani.
Marti, 06 Aprilie 2010 | Siguranta

Sindromul Toyota: GM va lua masuri preventive pentru toate modelele pana in 2012

Americanii de la GM au anuntat ca vor echipa toate modelele cu transmisie automata din gama cu un sistem suplimentar de siguranta pentru a evita un accident in cazul in care frana si acceleratia sunt apasate simultan.
Joi, 01 Aprilie 2010 | General

Proprietarii de SUV-uri Toyota din Beijing vor despagubiri de la compania japoneza

Clientii Toyota din Beijing vor sa fie tratati in acelasi mod precum conationalii lor dintr-o provicie cu legi de protectie a consumatoruilor extrem de stricte, care i-au obligat pe cei de la Toyota sa-si despagubeasca clientii.
Miercuri, 31 Martie 2010 | Industrie

Toyota a reparat 1.7 milioane de vehicule afectate de recall-uri

Oficialii Toyota sustin ca dealerii sai au reusit sa rezolve problemele a 1.7 milioane de vehicule afectate de rechemarile in service. Prioritare au fost masinile cu probleme la pedala de acceleratie.

Tag-uri similare

Ford, Toyota, Honda, GM, vanzari, Romania, Mazda, General Motors, Lexus, Europa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru