Record

Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Industrie

Jaguar XE SV Project 8: prototipul de 600 de cai putere a devenit cel mai rapid sedan pe Nurburgring

Jaguar a anunțat că prototipul său XE SV Project 8, care va avea o producție limitată, a devenit cel mai rapid sedan care parcurge circuitul de la Nurburgring.
Duminica, 05 Noiembrie 2017 | Industrie

Cea mai rapidă mașină de serie din lume: Koenigsegg Agera RS a atins viteza de 447 km/h și așteaptă replica lui Bugatti Chiron

Koenigsegg Agera RS este cea mai rapidă mașină de serie din lume după ce a reușit să atingă o viteză medie de 447 km/h, în urma a două curse efectuate pe un drum închis între Las Vegas și orașul Pahrump din statul american Nevada.
Marti, 31 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in în Europa, record în septembrie: cele mai vândute au fost Tesla Model S, Renault Zoe și Tesla Model X

Luna septembrie a reprezentat un nou record de vânzări în acest an pentru mașinile electrice și hibrizii plug-in în Europa. Topul vânzărilor în această lună a fost dominat de Tesla Model S, Renault Zoe și Tesla Model X.
Duminica, 15 Octombrie 2017 | Industrie

Premieră istorică: Volkswagen a vândut pentru prima dată peste un milion de mașini într-o lună

Grupul Volkswagen a vândut peste un milion de mașini în septembrie, cea mai bună performanță lunară din istoria companiei.
Joi, 15 Iunie 2017 | General

Un nou record de consum: 684 de kilometri cu un singur litru de carburant

O echipă de studenți din Toulouse a doborât un nou record de consum: un prototip de 66 de kilograme cu un singur loc a parcurs 684.7 kilometri cu un singur litru de etanol.
Luni, 24 Aprilie 2017 | General

Un nou record la Nurburgring: Honda Civic Type-R detronează VW Golf GTI Clubsport și devine cea mai rapidă mașină cu tracțiune față (VIDEO)

Noua generație Honda Civic Type-R a devenit cea mai rapidă mașină cu tracțiune față pe circuitul de la Nurburgring după stabilirea unui nou record: 7 minute și 43.8 secunde, prin care a surclasat Volkswagen Golf GTI Clubsport.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Cel mai rapid supercar electric vine din China: Nio EP9 are 1380 CP și face 0-100 km/h în 2.7 secunde

Nio EP9 este un supercar electric cu 4 motoare electrice care generează în total 1380 de cai putere şi permit maşinii să ajungă de la 0-100 km/h în numai 2.7 secunde, suficient de repede pentru a doborî recordul de pe Nurburgring.
Luni, 06 Iunie 2016 | O lume nebuna

Bulgarii intră în Cartea Recordurilor: cel mai lung șir de modele Ford din istorie a fost "întins" lângă Sofia

1527 de autoturisme Ford de toate generațiile au făcut parte dintr-o încercare de Cartea Recordurilor care a avut loc în Bulgaria în acest weekend.
Joi, 07 Aprilie 2016 | O lume nebuna

Drift la 305 km/h. Nissan GT-R a intrat în Cartea Recordurilor după ce a realizat "Cel mai rapid drift din istorie"

Unii șoferi nu vor ajunge niciodată la volan la 300 de kilometri pe oră, alții intră în drift la viteze superioare. Japonezul Masato Kawabata a intrat în derapaj controlat la 305 km/h cu un Nissan GT-R, intrând astfel în Cartea Recordurilor.
Miercuri, 14 Octombrie 2015 | General

OFICIAL: Noul BMW M2 parcurge Nurburgringul mai repede decât vechiul M3

BMW a anunțat că noul M2 a reușit să parcurgă circuitul de la Nurburgring în doar 7 minute și 58 de secunde. Este un timp mai bun decât al vechiului M3 și chiar decât a clasicului supercar Dodge Viper SRT-10.
Vineri, 07 August 2015 | Intern

Un italian stabilește primul record de viteză pe Transfăgărășan la volanul unui Ferrari 458 Italia

Transfăgărășanul revine în atenția celor mai cunoscute publicații ale lumii după ce italianul Fabio Baroni a urcat cei peste 12 kilometri dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac în 9 minute și 13 secunde. E primul record oficial de acest tip pe șoseaua din Munții Făgăraș.
Luni, 11 Mai 2015 | General

The Longest Drive: trei temerari încearcă doborârea recordului de timp dintre Capul Nord şi Africa de Sud

O echipă de trei oameni, un Porsche Cayenne şi 11 zile pentru a traversa planeta de la nord la sud. The Longest Drive este încercarea de a stabili un nou record de timp pentru distanţa de 21.000 kilometri dintre Capul Nord, Norvegia şi Capul Agulhas, cel mai sudic punct al Africii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 01 August 2014 | General

O maşină electrică a doborât un record vechi de 26 de ani: 500 de kilometri parcurşi cu o viteză medie de 100 km/h

O echipă de studenţi din Australia a reuşit să construiască o maşină electrică extrem de performantă, care a parcurs 500 de kilometri cu o viteză medie de 100 km/h, fără să fie necesară reîncărcare acumulatorilor.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Formula 1

Schumacher a stabilit un nou record mondial: cei mai mulţi kilometri parcurşi în curse

Michael Schumacher are un motiv de bucurie după cursa dezamăgitoare din Austin pe care a terminat-o pe locul 16: a devenit pilotul cu cei mai mulţi kilometri parcurşi în istoria Formulei 1.
Luni, 23 Iulie 2012 | F1 TOP

VIDEO: 2.31 secunde, noul record mondial pentru un schimb de pneuri în Formula 1

McLaren a stabilit la Hockenheim un nou record mondial pentru efectuarea unui schimb de pneuri în Formula 1. Mecanicii i-au schimbat caucicurile lui Jenson Button în numai 2.31 secunde!
Vineri, 01 Iunie 2012 | General

Coulthard prinde o minge de golf în habitaclul lui SLS AMG la 193 de km/h

David Coulthard, fostul pilot de Formula 1, a reuşit să prindă o minge de golf trimisă cu 278 km/h în habitaclul lui Mercedes SLS AMG. Britanicul a stabilit astfel un nou record mondial.
Marti, 27 Martie 2012 | General

China: Un pilot a parcurs cu maşina cea mai mare "buclă" din lume

Li Yatao, un pilot de teste pentru Zhejiang Youngman Lotus, a reuşit să stabilească un nou record mondial pentru cea mai mare buclă parcursă cu maşina. Aceasta are un diametru de 12.87 metri.
Luni, 30 Ianuarie 2012 | Formula 1

Schumacher a doborât un nou record în karting

Michael Schumacher a doborât recordul unui circuit de karting din Italia, în cadrul unui eveniment la care a participat şi fiul său, Mick Schumacher.
Vineri, 21 Octombrie 2011 | General

Volkswagen a înghesuit 16 persoane într-un Up

Cei de la Volkswagen au făcut un experiment cu proprii angajaţi pentru a descoperi câţi adulţi încap într-un Up! Rezultatul lor: 16 persoane, bun pentru un model cu patru locuri mai mic de patru metri.
Joi, 20 Octombrie 2011 | Industrie

Vânzări record pentru Chevrolet în al treilea trimestru al anului

Chevrolet a vândut 1.2 milioane de autoturisme în cel de-al treilea trimestru al anului. Marca înregistrează cel mai bun an calendaristic din istorie, cu 3.6 milioane unităţi vândute în 2011.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru