Revenire

Luni, 17 August 2009 | Formula 1

Massa vrea sa revina pe circuit in Brazilia

Felipe Massa spera sa fie capabil sa isi faca revenirea in Formula 1 cu ocazia Marelui Premiu al Braziliei din 18 octombrie.
Joi, 13 August 2009 | Formula 1

VIDEO: Conferinta de presa a lui Michael Schumacher

Automarket va prezinta conferinta de presa sustinuta miercuri de Michael Schumacher, in care germanul explica motivele pentru care nu poate reveni in Formula 1.
Miercuri, 12 August 2009 | Formula 1

Schumacher nu exclude revenirea in Formula 1

Michael Schumacher a dezvaluit miercuri ca nu a luat inca o hotarare daca va mai concura pentru Ferrari in acest sezon sau pe parcursul anului viitor.
Miercuri, 12 August 2009 | Formula 1

Alain Prost explica decizia lui Michael Schumacher

Cvadruplul campion mondial Alain Prost considera ca Michael Schumacher a luat o decizie corecta cand a hotarat sa nu revina in Formula 1 ca urmare a problemelor pe care le are la gat.
Marti, 11 August 2009 | Formula 1

Weber: "Accidentul moto, cel mai grav din cariera lui Schumi"

Managerul lui Michael Schumacher sustine ca accidentul de motocicleta suferit de german in luna februarie a fost cel mai grav din intreaga sa cariera.
Marti, 11 August 2009 | F1 TOP

OFICIAL: Schumacher anuleaza revenirea in Formula 1!

Michael Schumacher a anuntat oficial ca renunta la revenirea in Formula 1 din cauza problemelor pe care le are la gat dupa accidentul de motocicleta suferit in luna februarie.
Vineri, 07 August 2009 | F1 Short

Weber: "Schumacher va reveni in Formula 1"

Wili Weber sustine ca informatiile potrivit carora revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1 este in pericol reprezinta pure speculatii.
Miercuri, 05 August 2009 | F1 TOP

Revenirea lui Schumacher in F1 este in pericol!

Michael Schumacher ar putea fi nevoit sa renunte la planurile pentru revenirea in Formula 1 daca problemele pe care le are la gat nu vor fi rezolvate in cel mai scurt timp.
Marti, 04 August 2009 | Formula 1

Schumacher: "Pregatirile pentru cursa decurg bine"

Michael Schumacher a dezvaluit ca a slabit deja 3 kilograme de cand a inceput pregatirile pentru Marele Premiu al Europei, insa admite ca inca il mai doare gatul dupa accidentul de motocicleta din februarie.
Joi, 30 Iulie 2009 | Formula 1

Schumacher are nevoie de o noua licenta de pilot

Situatie comica generata de revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1: un septuplu campion mondial are nevoie de o noua licenta de pilot pentru a lua startul in Marele Premiu al Europei.
Joi, 30 Iulie 2009 | Formula 1

Reveniri spectaculoase in Formula 1

Michael Schumacher a intregit miercuri taboul revenirilor spectaculoase in Formula 1, intrand in compania selecta a unor piloti precum Niki Lauda si Alain Prost.
Joi, 30 Iulie 2009 | Formula 1

Lauda: "Revenirea lui Schumi este senzationala"

Niki Lauda crede ca revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1 este senzationala si este convins ca germanul va avea evolutii excelente la volanul monopostului Ferrari.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 30 Iulie 2009 | Formula 1

Watson: "Schumi poate ramane la Ferrari si in 2010"

Fostul pilot John Watson crede ca Ferrari va fi tentata sa ii ofere posibilitatea lui Michael Schumacher sa concureze in Formula si in sezonul 2010.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | F1 TOP

OFICIAL: Schumacher va pilota din nou pentru Ferrari!

Ferrari a anuntat miercuri ca Michael Schumacher va reveni in Formula 1 pentru a-l inlocui pe Felipe Massa in Marele Premiu al Europei din 23 august.
Miercuri, 01 Iulie 2009 | Autoipoteze

Ipoteze: Schita viitorului Renault Clio RS Gordini

Un tanar designer francez a publicat recent o serie de schite a viitorului Renault Clio RS Gordini. Legendarul nume al diviziei sportive ar putea reveni pe piata in 2012.
Vineri, 22 Mai 2009 | Formula 1

Villeneuve, tentat sa revina in Formula 1

Jacques Villenuve a dezvaluit ca analizeaza posibilitatea de a reveni in Formula 1 pentru ca este incantat de reintroducerea pneurilor slick si de interzicerea realimentarilor cu benzina din 2010.
Miercuri, 06 Mai 2009 | Industrie

Fiat 500, Grande Punto si Panda vor debuta in Statele Unite

Fiat intentioneaza sa revina pe piata din Statele Unite cu ajutorul Chrysler. Italienii vor introduce pentru inceput modelele Fiat 500, panda si Grande Punto alaturi de Alfa Romeo Mi.To si Milano.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | Economic

Piata auto americana va scadea in aprilie cu 33%

Expertii J.D. Power au analizat primele 16 zile ale lunii aprilie si au estimat o scadere cu 33% a vanzarilor pe piata auto.
Luni, 19 Ianuarie 2009 | Formula 1

Webber revine pe pista pe 11 februarie

Mark Webber a marturisit ca intentioneaza sa revina pe circuit pe 11 februarie, considerand ca pana atunci va fi refacut dupa accidentului de la finalul anului trecut.
Luni, 05 Ianuarie 2009 | Formula 1

Webber vrea sa testeze in februarie

Mark Webber spera sa fie capabil sa revina intr-un monopost de Formula 1 la inceputul lunii februarie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Red Bull, Fiat, Hamilton, video, vanzari, Button
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru