Roadster

Miercuri, 28 Februarie | Masini electrice si hibride

Elon Musk: noua Tesla Roadster va atinge 96 de km/h în mai puțin de o secundă

Elon Musk spune despre noua generație Tesla Roadster că va fi unul dintre cele mai puternice modele de serie produse vreodată. Tot el susține că noul model va putea să accelereze de la 0 la 96 de km/h în mai puțin de o secundă.
Marti, 16 August 2022 | Concepte

Aston Martin lansează conceptul DBR22, un roadster inspirat din anii ’50. Motor V12 de 715 cai putere

Aston Martin a prezentat noul concept DBR22, un roadster creat de divizia specială Q by Aston Martin. Conceptul a fost creat cu ocazia împlinirii a 10 ani de la fondarea diviziei. Sub capotă, DBR22 are un motor V12 de 715 cai putere.
Luni, 01 Februarie 2021 | Modele noi

Tesla ar putea lansa noul Roadster în 2022: modelul electric va avea peste 1.000 de cai putere

Noua generație Tesla Roadster va fi lansată anul viitor, potrivit lui Elon Musk, urmând să aibă același sistem de propulsie ca Model S Plaid, respectiv peste 1.000 de cai putere.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Audi TT va fi disponibil cu noua linie de echipare S Line Competition Plus: aripă spate fixă și echipamente speciale de interior

Audi introduce o nouă linie de echipare pentru modelul TT. Aceasta se numește S Line Competition Plus și propune o aripă spate fixă, jante cu dimensiuni de până la 20 de inch și un interior cu echipamente noi.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla va produce propriile baterii pentru Cybertruck, Roadster și Semi: acestea vor fi disponibile "în volume mari" din 2022

Elon Musk a anunțat că Tesla va produce propriile baterii pentru pick-up-ul Cybertruck, sportiva Roadster și capul-tractor Semi în volume mari începând din 2022. Se anticipează că noile baterii vor oferi performanțe superioare.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Tesla amână lansarea noului Roadster cel puțin până în 2022: "Model Y, Cybertruck și Semi sunt mai importante"

Elon Musk a anunțat că Tesla va amâna lansarea noului Roadster cel puțin până în 2022, întrucât noile priorități ale constructorului sunt creșterea producției lui Model Y și lansarea pick-up-ului Cybertruck și a capului-tractor Semi.
Joi, 01 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Mazda MX-5 se prezintă

De pe lista modelelor prezente în #RomanianRoads by Michelin nu putea să lipsească cel mai popular roadster din lume: Mazda MX-5.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | Modele noi

Elon Musk promite un nou Tesla Roadster: autonomie 1.000 de kilometri, 1.9 secunde până la 96 km/h și preț de 200.000 de dolari

Noul Tesla Roadster se va lansa în 2020 pentru un preț de 200.000 de dolari, va avea autonomie de 1.000 de kilometri și va deveni cel mai rapid model de serie din lume: 1.9 secunde până la 96 km/h. Cel puțin așa susține CEO-ul Elon Musk.
Duminica, 01 Februarie 2015 | Modele noi

Mazda MX-5 își dezvăluie primele detalii tehnice oficiale

Mazda a publicat primele detalii tehnice oficiale pentru roadsterul MX-5. Deși acesta a fost dezvăluit publicului încă de anul trecut, specificațiile tehnice au fost un secret.
Vineri, 26 Decembrie 2014 | Modele noi

Ariel Nomad este primul off-roader din gama constructorului specializat în roadstere extreme

Compania britanică Ariel, cunoscută pentru roadsterul Atom, va lansa primul model cu capacități de off-roader din gama sa. Numele noului model este Nomad.
Sambata, 29 Noiembrie 2014 | Modele noi

Caterham va lansa trei modele noi bazate pe actualul roadster Seven

Producătorul britanic Caterham vrea să își diversifice gama de versiuni a roadsterului Seven prin introducerea a trei noi variante ce vor fi lansate anul viitor.
Marti, 05 August 2014 | Modele noi

BMW Z4 va primi în 2017 un succesor dezvoltat împreună cu Toyota

Un reprezentant al mărcii BMW a confirmat dezvoltarea unui succesor al lui Z4 în compania japonezilor de la Toyota. Modelul este aşteptat să debuteze în 2017 şi va avea şi motoare cu şase cilindri în linie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 30 Iulie 2013 | Modele noi

Lamborghini Veneno Roadster ar putea intra în producţie

Lamborghini plănuieşte producţia unei serii foarte limitate ale modelului Veneno Roadster. Supercarul Veneno Coupe a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva, toate cele trei exemplare fiind deja vândute.
Marti, 09 Iulie 2013 | Modele noi

Caterham 620R - cel mai puternic model al mărcii britanice va fi prezentat la Goodwood Festival of Speed

Caterham va prezenta la Goodwood Festival of Speed cel mai puternic model din gamă, bazat pe şasiul legendarului Lotus Seven: noul 620R de 311 CP.
Marti, 03 Iulie 2012 | Modele noi

Primele imagini ale noului Aston Martin V12 Vantage Roadster

O serie de imagini apărute astăzi în presa de specialitate trădează aspectul celui mai nou model Aston Martin: V12 Vantage în variantă decapotabilă.
Luni, 05 Martie 2012 | GENEVA 2012

Hamann Hawk Roadster - apariţie impresionantă la Geneva

Tunerul german Hamann aduce la Geneva modelul Hawk Roadster bazat pe un Mercedes-Benz SLS AMG Roadster.
Duminica, 30 Octombrie 2011 | Modele noi

Mini Roadster, primele imagini şi informaţii oficiale

Mini a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Roadster. Debutul pe piaţa din România va avea loc la începutul anului 2012.
Vineri, 13 Mai 2011 | Autoipoteze

Kia: schiţa viitorului roadster iconic cu două locuri

Kia se pregăteşte să introducă în viitorul apropiat, pe piaţa europeană, un model iconic. Este vorba despre un roadster cu două locuri, care va impresiona prin design.
Vineri, 25 Martie 2011 | Autoipoteze

Kia va crea un roadster cu două locuri

Şeful operaţiunilor Kia din Europa a confirmat faptul că marca va primi un roadster similar cu Mazda MX-5 în 2013 sau 2014 şi că vor introduce un sistem de tracţiune integrală pe Soul.
Sambata, 15 Ianuarie 2011 | Video

2xVIDEO: Noua generaţie a lui Mercedes SLK pe circuit

Oficialii Mercedes-Benz au dat publicităţii două filme noi în care eroul principal este roadster-ul SLK. Noua generaţie a modelului german a debutat oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit din acest an.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru