Roadster

Luni, 04 Octombrie 2010 | Siguranta

Tesla face un recall de 439 unităţi Roadster

Cel de-al doilea recall al mărcii Tesla vizează o problemă legată de un cablu de încărcare care ar putea provoca un incendiu. Toate cele 439 de exemplare afectate vor fi reparate la domiciliul proprietarilor.
Vineri, 18 Iunie 2010 | Modele noi

Honda lucrează la un roadster compact care va debuta în 2014

Inginerii Honda lucrează la un roadster compact cu motor central care va fi succesorul lui Beat. Modelul Beat a iesit din producţie în urmă cu 14 ani şi ar putea să se întoarcă pe piaţă în 2014.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Modele noi

Ferrari pregăteşte un 599 Roadster

Ferrari 599 va primi şi o versiune Roadster, care va debuta la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach şi nu va fi prezentată la marile saloane auto ale lumii, ci doar la sediul Ferrari din Maranello.
Vineri, 07 Mai 2010 | Modele noi

Informatii noi despre viitoarele Mini Coupe si Mini Roadster

Oficialii Grupului BMW au dezvaluit informatii noi despre viitoarele modele din gama Mini, intitulate Coupe si Roadster.
Miercuri, 13 Ianuarie 2010 | Industrie

Debutul lui Tesla Model S va fi intarziat cu aproape 18 luni

Tesla Motors ar putea intarzia aproape 18 luni in livrarea pe strazi a lui Model S. Elon Musk a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca Model S va debuta peste doi ani si jumatate, cu 18 luni mai tarziu decat termenul anuntat initial.
Miercuri, 13 Ianuarie 2010 | Modele noi

Tesla va produce un vehicul electric accesibil peste cinci ani

Elon Musk, presedintele Tesla Motors, a anuntat ca va produce un vehicul electric accesibil, care va costa 30.000 de dolari il va introduce pe piata peste cinci ani.
Joi, 29 Octombrie 2009 | Industrie

Lotus a scos la vanzare platforma modelului Evora

Lotus ar putea comercializa cu usurinta platforma lui Evora catre alti constructori de automobile interesati de un model performant si usor.
Joi, 29 Octombrie 2009 | General

Record de autonomie cu Tesla Roadster: 501 km cu o singura incarcare

Tesla Roadster a stabilit un nou record de autonomie, de data acasta fiind vorba de parcurgerea a 501 km cu o singura incarcare.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Jaguar pregateste XE, un rival pentru BMW Z4

Constructorul britanic pregateste un roadster capabil sa se lupte cu popularul BMW Z4. Botezat XE, modelul ar urma sa imprumute platforma actualului XK.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Mediu

Americanii au creat prima retea-coridor de alimentare electrica

Prima retea de incarcare a vehiculelor electrice a fost creata in Statele Unite ale Americii. Aceasta este amplasata in California si poate fi folosita doar de proprietarii de Tesla Roadster.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Tuning

Primul kit AC Schnitzer pentru BMW Z4

AC Schnitzer a lansat primul sau pachet de tuning pentru noua generatie BMW Z4. Roadsterul a primit un look mai agresiv si o performante imbunatatite.
Marti, 25 August 2009 | Modele noi

Tesla scoate un model electric sub 30.000 $

Tesla Motors pregateste un model electric al carui pret va cobori sub 30.000 de dolari. Acesta va fi lansat in 2016, cand pretul bateriilor va scadea cu 50% fata de astazi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 21 August 2009 | General

Lamborghini Reventon Roadster ar putea debuta la Frankfurt

Un nou supercar marca Lamborghini ar putea fi lansat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Fanii italieni speculeaza zvonul conform caruia, in cadrul evenimentului auto de luna viitoare, Reventon Roadster va debuta.
Joi, 20 August 2009 | Modele noi

Tesla a dezvaluit primele detalii ale noului Roadster Sport

Oficialii Tesla au dezvaluit primele informatii ale noului Roadster Sport. Acest model poate accelera de la 0 la 100km/h in doar 3.7 secunde si are un pret de 112.000 de euro.
Luni, 10 August 2009 | Industrie

Tesla a inregistrat profit pentru prima data de la infiintare

Compania Tesla Motors a inregistrat profit pentru prima data in istoria sa. Marca americana a facut un profit de 1 milion de dolari in decursul lunii iulie.
Sambata, 01 August 2009 | General

Opel Kadett Roadster, redescoperit dupa 70 de ani

In urma unor fotografii gasite intr-o baza de date, inginerii de la Opel au creat un roadster conceput acum 70 de ani. Modelul se numeste Strolch si va putea fi admirat in cadrul evenimentelor dedicate iubitorilor de masini clasice.
Marti, 28 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Viitorul Mercedes SLK spionat pe Nurburgring

Mercedes testeaza noua generatie a modelului SLK, asteptat pe strazi in 2012. Roadsterul va dispune in premiera de o versiune diesel si de una de performanta, AMG.
Miercuri, 22 Iulie 2009 | Modele noi

Dodge Circuit EV, un rival mai ieftin pentru Tesla Roadster

Un oficial Chrysler a lasat sa se inteleaga ca prototipul electric Dodge Circuit EV ar putea debuta in versiune de serie, ca un rival mai ieftin al lui Tesla Roadster.
Marti, 07 Iulie 2009 | Intern

Tesla Roadster este de vanzare in Romania: 109.000 euro

Un importator de masini exotice le ofera clientilor sai din Romania posibilitatea de a cumpara un Tesla Roadster Signature Edition. Modelul a fost produs intr-o serie limitata si are un pret de 109.000 euro fara TVA.
Miercuri, 01 Iulie 2009 | Autoipoteze

Mazda pregateste un mini-roadster: MX-2

Mazda ar putea lansa in 2012 un roadster de mici dimensiuni, pozitionat sub MX-5. Numele sau ar urma sa fie MX-2 iar motorizarea de top va fi un propulsor de 160 de cai putere.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru