Lamborghini Reventon Roadster ar putea debuta la Frankfurt

De Cornel Șocariciu
Publicat Vineri, 21.08.2009
Un nou supercar marca Lamborghini ar putea fi lansat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Fanii italieni speculeaza zvonul conform caruia, in cadrul evenimentului auto de luna viitoare, Reventon Roadster va debuta.

Anul acesta, standul Lamborghini din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt ar putea gazdui o surpriza pentru fanii acestei marci, dar mai ales pentru cei care sunt dispusi sa scoata din buzunar o suma destul de mare pentru a achizitiona un supercar. Exista zvonuri conform carora italienii ar putea dezvalui o versiune roadster a modelului exclusivist Reventon.

Oficialii Lamborghini nu au facut nicio afirmatie pe aceasta tema, dar putem spune ca impatimitii acestui constructor vor veni la standul italienilor cu carnetul de cecuri, acestia fiind gata sa ofere 1.15 milioane de Euro pentru un Reventon Roadster.

Daca modelul va fi construit, acesta ar putea dispune de propulsorul V12 de pe actualul Reventon, care livreaza 650 CP si dezvolta un cuplu motor de 660 Nm, sau de motorul prezent pe Murcielago LP670-4 SV, care produce 670 CP. Lamborghini Reventon sprinteaza de la 0-100 de km/h in 3.4 secunde si atinge o viteza maxima de 340 de km/h, iar in cazul unui roadster putin mai puternic aceste performante s-ar putea imbunatati.

Via | motorauthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru