Primul kit AC Schnitzer pentru BMW Z4

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.09.2009
AC Schnitzer a lansat primul sau pachet de tuning pentru noua generatie BMW Z4. Roadsterul a primit un look mai agresiv si o performante imbunatatite.

Desi majoritatea tunerilor germani cu traditie si-au dezvaluit cele mai noi creatii in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, AC Schnitzer a preferat sa lanseze fara prea mult fast primul sau kit de personalizare pentru BMW Z4. Noua generatie a roadsterului a primit o serie de accesorii estetice noi dar si performante imbunatatite pentru versiunea 3.5i.

Aspectul exterior a devenit mai agresiv cu ajutorul unui spoiler frontal nou si a unei grile cromate. Bosajele largi si spoilerul posterior cu noi terminatii ale sistemului de evacuare sunt elementele care completeaza pachetul vizual. La interior, tunerul de casa al bavarezilor a optat doar pentru cateva insertii cromate la nivelul consolei centrale si a sistemului iDrive si pentru pedale din aluminiu.

Sub capota, tunerul a inghesuit 360 de cai putere, capabili de performante deosebite atunci cand anima o masina de numai 1485 de kilograme. Asadar, sprintul de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in 4.9 secunde iar viteza maxima poate urca pana la valoarea de 286 de km/h.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru