Hamann Hawk Roadster - apariţie impresionantă la Geneva

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Luni, 05.03.2012
Tunerul german Hamann aduce la Geneva modelul Hawk Roadster bazat pe un Mercedes-Benz SLS AMG Roadster.

Anul trecut tot la Salonul Auto de la Geneva, Hamann prezenta proiectul Hawk dezvelind modelul Hawk GT Coupe. Acest model era bazat pe Mercedes-Benz SLS AMG Coupe. La un an diferenţă, Hamann prezintă şi versiunea roadster ce poartă numele Hawk Roadster.

Deşi şi-a pierdut portierele stil fluture, noul model Hamann se prezintă cu un body kit modificat. Avem o parte frontală cu linii noi, lumini de zi LED şi prize de aer mărite. Fibra de carbon a fost folosită pentru a manufactura capota motorului şi eleronul spate. Aripile au fost evazate, iar în spate Hawk are un difuzor aerodinamic.

Motorul V8 de 6.3 litri este ajutat de o evacuare custom din inox. Împreună cu o remapare electronică, sistemul de eşapament ajută motorul V8 să dezvolte 628 CP faţă de cei 563 CP cât are un SLS Roadster standard. Sprintul de la 0 la 100 km/oră se face în 3,6 secunde iar viteza maximă este de 320 km/oră.

Suspensia este reglabil şi poate modifica garda la sol cu 30 mm. Jantele sunt creaţia proprie a casei Hamann şi au dimensinea de 21 inch.

Anvelopele faţă sunt 245/30ZR21 şi 345/25ZR 21 pentru puntea spate.

Via | worldcarfans

Comentarii (1)

  • da un tuning de calitate si cu bun gust....faina si combinatia de culori rosu-negru....sincer n-am stiut pana acum ca hamann tuneaza si merc.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru