Sebastien ogier

Marti, 20 August 2013 | WRC

Ogier: "Nu este o prioritate să devin campion după Raliul Germaniei"

Sebastien Ogier insistă că nu este o prioritate să câştige titlul în Raliul Germaniei, deşi admite că acest lucru ar avea o importanţă majoră pentru Volkswagen.
Luni, 05 August 2013 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Finlandei: "Este un vis devenit realitate"

Sebastien Ogier a câştigat pentru prima oară Raliul Finlandei, în timp ce Thierry Neuville şi-a adjudecat locul doi după o luptă palpitantă cu Mads Ostberg.
Joi, 01 August 2013 | WRC

Avancronica Raliului Finlandei - Tărâmul scandinavilor curajoşi

Raliul Finlandei este una dintre cele mai faimoase şi mai dificile etape din Campionatul Mondial de Raliuri, victoriile fiind obţinute cu precădere de piloţii scandinavi.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Interviu

Interviu cu Malcolm Wilson, creatorul noului Bentley Continental GT3

Malcolm Wilson ne-a invitat la o masă rotundă în cadrul pavilionului Michelin de la Goodwood. Am vorbit verzi şi uscate, când despre Formula 1, când despre WRC şi hegemonia lui Sebastien Loeb.
Marti, 25 Iunie 2013 | WRC

Ogier a dominat autoritar Raliul Italiei, Kubica a câştigat din nou la clasa WRC2

Sebastien Ogier a câştigat fără emoţii Raliul Italiei după ce a fost lider la finalul fiecărei probe speciale, în timp ce Robert Kubica a triumfat la clasa WRC2.
Joi, 06 Iunie 2013 | WRC

Ogier vrea să testeze monopostul Red Bull de Formula 1

Sebastien Ogier şi-a exprimat dorinţa de a efectua un test cu un monopost Red Bull de Formula 1, urmând să-i propună la schimb lui Sebastian Vettel să evalueze un Volkswagen Polo R WRC.
Luni, 03 Iunie 2013 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Greciei, Kubica a triumfat la clasa WRC2

Jari Matti Latvala a câştigat Raliul Greciei după ce a profitat de abandonul lui Sebastien Ogier în prima probă şi a scăpat de un protest intentat de Citroen. Robert Kubica a câştigat la clasa WRC2.
Luni, 27 Mai 2013 | Motorsport

Ogier şi Loeb au terminat pe 13 şi 16 cursa din Porsche Supercup

Sebastien Ogier şi Sebastien Loeb au ocupat locurile 13 şi 16 în cursa din Porsche Supercup de pe circuitul de la Monaco.
Joi, 16 Mai 2013 | WRC

VIDEO: Rezumatul primelor cinci etape din sezonul 2013 al WRC

Site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri a realizat un rezumat spectaculos al primelor cinci etape din acest sezon.
Luni, 13 Mai 2013 | Motorsport

Loeb şi Ogier vor fi adversari în Porsche Supercup la Monaco

Sebastien Ogier va concura în cursa de la Monaco din competiţia Porsche Supercup, acolo unde îl va avea ca adversar pe marele său rival din WRC, Sebastien Loeb.
Luni, 06 Mai 2013 | WRC

Sebastien Loeb a câştigat pentru a opta oară Raliul Argentinei

Sebastien Loeb a câştigat Raliul Argentinei după ce a profitat de o eroare şi de o pană suferite de Sebastien Ogier, care a completat podiumul alături de coechipierul său Jari Matti Latvala.
Luni, 15 Aprilie 2013 | WRC

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Portugaliei

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Portugaliei în ciuda unei uşoare răceli şi a unei defecţiuni la ambreiaj, ajutat însă şi de abandonurile suferite de Mads Ostberg şi Dani Sordo.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 11 Aprilie 2013 | WRC

Avancronica Raliului Portugaliei: Ogier favorit, Kubica debutează pe macadam

Sebastien Ogier este principalul favorit la victorie în Raliul Portugaliei, însă toate privirile se vor îndreptă spre Robert Kubica, care debutează pe macadam la clasa WRC2.
Marti, 09 Aprilie 2013 | WRC

Ogier: "Raliul Portugaliei, adevăratul test pentru Volkswagen"

Sebastien Ogier crede că Raliul Portugaliei va arăta adevăratul potenţial al celor de la Volkswagen datorită suprafeţei de macadam şi a altitudinii reduse.
Joi, 04 Aprilie 2013 | WRC

Ogier ratează antrenamentul dinaintea Raliul Portugaliei din cauza unei gripe

Sebastien Ogier nu va putea participa la Raliul Fafe Sprint, considerat un antrenament pentru Raliul Portugaliei, din cauza unei gripe.
Vineri, 15 Martie 2013 | WRC

Citroen i-ar putea cere ajutorul lui Loeb pentru a câştiga titlul constructorilor

Citroen a dezvăluit că i-ar putea solicita lui Sebastien Loeb să concureze în mai multe raliuri de la finalul sezonului pentru ca francezii să câştige titlul constructorilor.
Joi, 16 August 2012 | Motorsport

Sebastien Ogier va concura pe circuit la volanul unui VW Scirocco

Sebastien Ogier va schimba maşina de raliuri cu una de circuit pentru o cursă monomarcă ce se va disputa în acest weekend la Nurburgring. Ogier este pilot oficial Volkswagen în WRC.

Tag-uri similare

VW, Nurburgring, Ogier, sebastien ogier, circuit, VW Scirocco, Polo WRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru