Seria 7

Vineri, 10 Noiembrie 2023 | Tehnologie

Noul BMW Seria 7 va primi un sistem de conducere autonomă de nivel 3 din primăvara lui 2024

BMW a anunțat că modelul său de lux Seria 7 va putea fi dotat cu un sistem de conducere autonomă de nivel 3 din primăvara anului viitor. Acest sistem va fi disponibil doar în Germania, pentru moment.
Luni, 20 Martie 2023 | Modele noi

Noutăți BMW în 2023: versiune de performanță pentru i7 și un model M „foarte special”

BMW a anunțat câteva dintre noutățile pe care le pregătește pentru acest an cu ocazia Concursului de Eleganță din Villa d’Este. În cadrul evenimentului, bavarezii vor prezenta versiunea de performanță i7 M70, alături de un nou model M cu două locuri, descris de BMW ca fiind „foarte special”.
Luni, 06 Februarie 2023 | Feature

Am experimentat pe viu noul BMW i7: 5 tehnologii care ne-au impresionat

După ce, anul trecut, am călătorit la Bratislava pentru a vedea în premieră noua generație BMW Seria 7, acum am avut ocazia să experimentăm pe îndelete nava amiral a mărcii bavareze. Mai jos am trecut în revistă 5 tehnologii care fac din modelul german una dintre cele mai sofisticate limuzine de pe piață.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Tehnologie

PREMIERĂ: BMW Seria 7 aduce fotbalul din Bundesliga pe ecranul sistemului multimedia

În urma unui parteneriat încheiat între BMW și Liga Germană de Fotbal, nava amiral Seria 7 devine primul automobil care aduce fotbalul din Bundesliga pe ecranul central al sistemului multimedia.
Miercuri, 28 Decembrie 2022 | Feature

VIDEO: Un slovac a adunat o colecție de 15 exemplare BMW Seria 7

Un pasionat al constructorului bavarez din Slovacia a adunat o colecție inedită de exemplare de lux. În colecția sa se regăsesc nu mai puțin de 15 exemplare BMW Seria 7 din primele două generații.
Miercuri, 21 Decembrie 2022 | Industrie

BMW: 2 milioane de exemplare Seria 7 produse la uzina din Dingolfing

Producția lui BMW Seria 7 a ajuns la 2 milioane de exemplare produse la uzina din Dingolfing. Modelul de lux a fost lansat în 1977 și a ajuns la a șaptea generație.
Joi, 08 Decembrie 2022 | Intern

Prețuri noul BMW Seria 7 în România: versiunile termice pornesc de la 107.500 de euro

Noua generație BMW Seria 7 poate fi comandată în România și alături de motorizări termice, nu numai în versiunea pur electrică i7. Prețurile pornesc de la 107.457 de euro.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Modele noi

BMW anunță versuni noi pentru limuzina Seria 7: două PHEV și un diesel micro-hibrid

Constructorul bavarez de automobile anunță 3 versiuni noi pentru noul Seria 7. Este vorba despre două versiuni plug-in hybrid și un diesel micro-hibrid.
Marti, 27 Septembrie 2022 | Concepte

VIDEO: Cum arată un BMW Seria 7 din anii ’80 cu motor V16?

CarRanger, un canal german de YouTube, a realizat un clip cu un exemplar BMW Seria 7 cu totul special. Exemplarul este un prototip construit în anii ’80 și care dispune de un motor V16 masiv. BMW 767iL, așa cum a fost numit exemplarul, nu a fost niciodată produs în serie.
Vineri, 01 Iulie 2022 | Industrie

Noua generație BMW Seria 7 a intrat în producție la uzina din Dingolfing

Constructorul bavarez de automobile anunță că noua generație Seria 7 a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Dingolfing. Limuzina va fi disponibilă, întâi în versiune electrică, pentru clienții din întreaga lume din toamna lui 2022.
Marti, 17 Mai 2022 | Intern

Limuzina electrică BMW i7, start de la 132.000 de euro în România

BMW anunță că noul i7, pur electric, este disponibil pentru precomandă în România. Limuzina pornește de la 132.447 de euro în România.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Feature

Am văzut pe viu noul BMW Seria 7: avem 5 lucruri esențiale despre limuzina germană

Noua generație BMW Seria 7, a șaptea, este una dintre cele mai importante lansări ale începutului de an. Noi am călătorit la Bratislava pentru a o vedea "în carne și oase" și, mai ales, pentru a pipăi toate materialele premium de la interiorul modelului bavarez. Iată 5 lucrurile esențiale despre noua navă amiral a producătorului din Munchen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Aprilie 2022 | Modele noi

Noul BMW i7, complet electric, pornește de la 138.000 de euro în Germania

Versiunea cu zero emisii a noii generații BMW Seria 7, denumită comercial i7, pornește de la 138.310 euro în Germania. Singura versiune disponibilă momentan, i7 xDrive60, dispune de 544 cai putere.
Miercuri, 20 Aprilie 2022 | Modele noi

Noul BMW Seria 7: versiune electrică și ecran de 31 de inch pentru locurile din spate

BMW a publicat primele informații și imagini cu cea de-a șaptea generație a navei amiral Seria 7. Sedanul german vine cu un design nou, o versiune electrică și un ecran uriaș, de 31.3 inch, pentru pasagerii locurilor din spate.
Miercuri, 16 Martie 2022 | Modele noi

Teaser cu viitoarea generație BMW Seria 7. Versiunea electrică i7 debutează în aprilie

Constructorul german de automobile a publicat o serie de informații, dar și o imagine teaser cu viitoarea generație Seria 7. Aceasta va avea și o versiune pur electrică, i7, al cărei debut este programat pentru luna aprilie.
Duminica, 14 Noiembrie 2021 | Tehnologie

Viitoarea generație BMW Seria 7 va avea sisteme de condus autonom de nivel 3

Viitoarea generație BMW Seria 7 va avea sisteme de condus autonom de nivel 3. Anunțul a fost făcut chiar de directorul de dezvoltare al producătorului german de automobile.
Joi, 17 Iunie 2021 | Industrie

BMW pregătește conceptul pentru noul Seria 7: prezentare în septembrie

BMW va prezenta conceptul pentru noua generație Seria 7 în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Munchen, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Marti, 28 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarele generații BMW Seria 5 și X1 vor avea versiuni electrice: cele două modele vor fi lansate până la finalul anului 2023

Oficialii BMW au anunțat că viitoarele Seria 5 și X1 vor fi disponibile și în versiuni electrice. Cele două modele fac parte din strategia Number One > Next, un proiect care să genereze până la finalul anului 2023 o gamă cu 25 de modele electrificate (hibrid, plug-in hybrid, electric).
Vineri, 19 Iunie 2020 | Modele noi

Noutăți pentru BMW Seria 7 facelift: motoare diesel cu sistem mild-hybrid și direcție integrală îmbunătățită

BMW Seria 7 facelift va fi disponibil din luna iulie cu două motorizări diesel de 3.0 litri cu șase cilindri echipate cu un sistem mild-hybrid la 48V. Noile versiuni promit mai multe resurse și un consum de carburant mai mic.
Marti, 12 Mai 2020 | General

Producția versiunii BMW M760Li ar urma să se încheie în această toamnă: vârful de gamă echipat cu motorul V12 nu va primi un înlocuitor

Versiunea BMW M760Li echipată cu motorul V12 ar urma să iasă din producție în toamna acestui an, conform unor surse apropiate constructorului german. Pentru moment, BMW nu are planuri pentru lansarea unui înlocuitor.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru