Seria 7

Vineri, 10 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații neoficiale despre viitorul BMW Seria 7 electric: limuzina nemților va avea două motoare electrice și cel puțin 650 CP

Viitorul BMW Seria 7 electric va avea mai multe versiuni, iar cea mai puternică dintre acestea ar urma să folosească două motoare. Puterea oferită ar urma să treacă de 650 CP, iar autonomia va ajunge la 640 de kilometri, conform unor surse apropiate companiei.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Modele noi

BMW confirmă că noua generație Seria 7 va avea versiune electrică: variantele diesel, pe benzină și plug-in hybrid vor fi în continuare disponibile

BMW a confirmat că noua generație Seria 7 va fi disponibilă în premieră și în versiune electrică, pe lângă variantele diesel, cu motor pe benzină și plug-in hybrid.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Industrie

BMW vrea să dubleze vânzările modelelor i8, Seria 8, X7 și Seria 7: țintă de 135.000 de unități în 2020

BMW vrea să dubleze anul viitor vânzările unor modele precum i8, Seria 8, X7 și Seria 7 pentru mărirea marjei de profit, care a fost afectată de investițiile în noile tehnologii, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar al constructorului.
Joi, 01 August 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație BMW Seria 7 ar putea avea o versiune 100% electrică: vârful de gamă va oferi o autonomie de până la 700 de kilometri

Următoarea generație BMW Seria 7 ar putea primi și o variantă electrică. Surse apropiate companiei spun că vârful de gamă va avea o baterie de peste 120 kWh și o autonomie de până la 700 de kilometri.
Duminica, 10 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație BMW Seria 7 ar putea primi o versiune electrică: nemții pregătesc o baterie capabilă să ofere o autonomie de 600 de kilometri

Viitoarea generație BMW Seria 7 va fi lansată peste 3 ani, iar surse apropiate companiei spun că vârful de gamă dezvoltat de nemți va fi oferit și într-o versiune 100% electrică.
Vineri, 01 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre versiunile plug-in hybrid ale lui BMW Seria 7 facelift: 394 CP și autonomie electrică de până la 58 de kilometri

BMW a publicat o serie de informații noi despre versiunile plug-in hybrid disponibile pe Seria 7 facelift. Clienții vor putea alege între 745e, 745Le și 745Le xDrive. Sistemul hibrid de propulsie oferă acum 394 CP și 600 Nm, iar autonomia în modul electric a crescut până la 58 de kilometri.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Modele noi

BMW Seria 7 facelift, imagini și detalii oficiale: design revizuit, asistent personal inteligent și motoare îmbunătățite

BMW Seria 7 facelift a fost prezentat oficial. Modelul producătorului german oferă modificări de design, un interior cu tehnologii moderne și motorizări revizuite. Cea mai potentă variantă poartă numele de M760Li xDrive și este echipată cu un V12 de 6.6 litri cu 585 CP.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Modele noi

Update: Imagini noi cu viitorul BMW Seria 7 facelift: modificări estetice și îmbunătățiri la nivelul motorizărilor

Viitorul BMW Seria 7 facelift a "ajuns pe internet" înainte de prezentarea oficială. Imaginile au fost realizate în cadrul unui eveniment privat, iar la scurt timp, modelul a apărut și în configuratorul producătorului bavarez.
Vineri, 01 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Viitorul BMW Seria 7 facelift va avea o versiune plug-in hybrid îmbunătățită: putere sporită și mai multă autonomie în modul electric

Viitorul BMW Seria 7 facelift va fi prezentat în 2019. Conform unor surse apropiate companiei, versiunea plug-in hybrid va avea o baterie mai mare și un sistem de propulsie mai puternic.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Masini autonome

Primul constructor european care va testa mașini autonome în China: BMW va începe testele cu noul Seria 7 pe străzile din Shanghai

BMW a primit autorizația să facă teste cu mașini autonome în China, devenind primul constructor european ce beneficiază de acest tratament pe cea mai mare piață auto din lume. Primul model pe care nemții îl vor testa pe străzile din Shanghai este noul BMW Seria 7.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Economic

Producția versiunilor cu motoare pe benzină ale lui BMW Seria 7 va fi întreruptă un an: modelul nu respectă noul standard de poluare

BMW va întrerupe timp de un an producția europeană a versinilor cu motoare pe benzină ale lui Seria 7, întrucât germanii trebuie să instaleze un filtru de particule pentru a trece noile teste de poluare WLTP.
Miercuri, 03 Ianuarie 2018 | Modele noi

BMW Seria 7 va primi facelift în 2019: nemții pregătesc și un nou model hibrid 745e cu 395 de cai putere

BMW Seria 7 va primi un facelift în 2019, potrivit unor surse din cadrul companiei citate de BMW Blog. Nemții mai pregătesc și lansarea unui nou model hibrid 745e, care va dezvolta circa 395 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 29 August 2016 | Modele noi

Noblesse oblige: BMW Seria 7 va avea o versiune coupe

Pentru a putea să țină pasul cu ritmul de vânzări impus de rivalul Mercedes-Benz Clasa S, BMW Seria 7 va începe să fie declinat în variante de caroserie alternative. Coupe-ul e pe listă în 2019.
Luni, 21 Martie 2016 | Modele noi

Când Seria 7 nu ajunge: BMW vrea o limuzină în zona de preț dintre Seria 7 și gama Rolls-Royce

După ce Mercedes a "inventat" versiuni de lux Maybach ale actualului Clasa S și le vinde cu succes pe piețele care cer așa ceva, BMW contraatacă și plănuiește un model superior actualului Seria 7.
Joi, 04 Februarie 2016 | Intern

BMW vrea să-l bată pe Mercedes Clasa S în România în 2016 cu ajutorul noului Seria 7: "Avem cel mai sofisticat model de pe piață"

Pentru a crește în vânzări, BMW România pune accent în următoarea perioadă pe serviciile dedicate clienților și pe o gamă complexă de modele. Marca germană e pe locul al treilea la vânzările premium în țară, după Mercedes și Audi.
Vineri, 08 Ianuarie 2016 | O lume nebuna

Excentricități arăbești: cumperi o casă, primești gratis un Lamborghini Huracan

Se întâmplă în Dubai: un dezvoltator imobiliar derulează o promoție prin care cumpărătorii locuințelor de lux scoase la vânzare primesc bonus mașini precum BMW X6, Seria 7 sau chiar Lamborghini Huracan.
Vineri, 11 Decembrie 2015 | Intern

De viţă nobilă: noul BMW Seria 7 va intra în serviciul Regelui Mihai în 2016

Noul BMW Seria 7 va fi utilizat de Regele Mihai începând din 2016, ca parte a colaborării cu Automobile Bavaria, furnizor al Casei Regale din 1997.
Vineri, 23 Octombrie 2015 | Tehnologie

BMW: "Tehnologiile de pe Seria 7 sunt doar începutul. Urmează maşini electrice autonome"

Tehnologiile futuriste disponibile pe noul BMW Seria 7 reprezintă doar un început pentru revoluţia din următorii 10 ani. Constructorul german se gândeşte deja la maşini electrice parţial sau integral autonome.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Bowers&Wilkins a lansat la Frankfurt primul sistem audio cu tweetere din diamant

Englezii de la Bowers&Wilkins au lansat primul sistem audio cu tweetere din diamant. Acesta este oferit opțional pe noua generație BMW Seria 7 și are 16 difuzoare în total.
Marti, 21 Iulie 2015 | Intern

Prețuri BMW Seria 7 în România: limuzina germană pornește de la 90.700 de euro

BMW a publicat prețurile noii generații Seria 7 pentru piața din România. Nava amiral a bavarezilor vine cu trei versiuni de motorizare și cu o variantă de caroserie cu ampatament lung.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru