Slovacia

Joi, 23 Martie 2023 | Modele noi

Viitorul Porsche Cayenne va fi produs în Slovacia

Porsche a confirmat oficial că viitoarea generație Cayenne va fi produsă în Slovacia, la uzina din Bratislava. Acolo vor fi produse atât versiunile cu motoare termice și hibride, cât și versiunile electrice. Lansarea viitorului Cayenne va avea loc după 2025.
Vineri, 03 Februarie 2023 | Industrie

Land Rover Defender este la mare căutare. Producția, sporită la uzina din Slovacia

Pentru a onora, la timp, comenzile în creștere pentru modelul Defender, britanicii de la Land Rover au sporit producția la uzina din Slovacia, acolo unde este asamblat modelul de off-road.
Miercuri, 03 Noiembrie 2021 | Industrie

Noua generație Kia Sportage, dedicată publicului european, a intrat în producție

Constructorul sud-coreean anunță că noua generație Sportage, dedicată publicului european, a intrat în producție. SUV-ul va fi asamblat la uzina din Zilina, Slovacia.
Miercuri, 26 Mai 2021 | Industrie

Kia a atins borna 4.000.000 de mașini produse la uzina din Slovacia

Uzina Kia din Slovacia a atins și a depășit borna de 4 milioane de mașini produse, în 15 ani de la începerea activității.
Vineri, 11 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Kia mărește producția de motoare pentru vehiculele hibride: investiție de 70 de milioane de euro la uzina din Slovacia

Kia a investit 70 de milioane de euro în uzina din Žilina (Slovacia) pentru producția de motoare destinate modelelor sale hibride. Fabrica va începe să producă noile propulsoare Smartstream de 1.5 și 1.6 litri.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Industrie

Skoda pregătește creșterea producției pentru Kodiaq și Karoq: un nou model va fi construit la fabrica din Cehia

Skoda a anunțat creșterea producției pentru SUV-urile Kodiaq și Karoq, după ce noua generație Superb va fi “mutată” din 2023 la uzina din Slovacia a grupului VW. Constructorul din Mlada Boleslav susține că un nou model Skoda va lua locul lui Superb și va fi produs la uzina din Kvasiny.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Industrie

Șeful Volkswagen confirmă: uzina din Turcia nu va fi construită, iar grupul va investi un miliard de euro în fabrica din Slovacia

CEO-ul Herbert Diess a confirmat oficial că Volkswagen a renunțat la planurile privind construcția fabricii din Turcia. În schimb, grupul german va investi un miliard de euro în extinderea fabricii din Slovacia, acolo unde vor fi produse noile generații VW Passat și Skoda Superb.
Duminica, 16 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA va produce baterii pentru mașini electrice în Slovacia și Spania: francezii cumpără baterii din Asia, de la LG și CATL

Grupul PSA se așteaptă la o cerere tot mai mare pentru mașinile electrice și hibride, astfel încât pregătește producția de baterii la fabricile sale din Slovacia și Spania. În prezent, francezii cumpără baterii din Asia, de la LG și CATL.
Luni, 20 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Presa germană: Volkswagen va produce electricele de clasă mică la fabrica din Slovacia

Mașinile electrice de clasă mică din grupul Volkswagen vor fi construite la fabrica din Slovacia, potrivit informațiilor publicate de presa germană. La Bratislava ar urma să fie produse modele viitoare de la Volkswagen, Seat și Skoda.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Industrie

VW vrea să reducă numărul angajaților din Slovacia pentru mai multă “eficiență”: 14.000 de oameni lucrează la uzina din Bratislava, cea mai mare din țară

Volkswagen vrea reducerea numărului de angajați de la fabrica din Bratislava, ca parte dintr-un plan de mărire a eficienței. Aproximativ 14.000 de oameni lucrează pentru VW la cea mai mare fabrică auto din Slovacia.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover anunță deschiderea oficială a fabricii din Slovacia: investiție de 1.4 miliarde de euro și producție de 100.000 de unități în 2020

Grupul britanic Jaguar Land Rover susține că noua sa fabrică din Slovacia va avea o capacitate de producție de 100.000 de unități pe an până în 2020, potrivit directorului uzinei.
Vineri, 15 Iunie 2018 | Economic

PSA va mări salariile angajaților din Slovacia: francezii produc Citroen C3 și Peugeot 208 în apropiere de Bratislava

Grupul PSA a anunțat majorarea salariilor pentru angajații săi din Slovacia, în urma unui acord cu sindicatele. Citroen C3 și Peugeot 208 sunt modelele pe care PSA le produce în Slovacia, în apropiere de Bratislava.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Iunie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover continuă reorganizarea în Marea Britanie: producția Land Rover Discovery va fi mutată în Slovacia

Producția modelului Land Rover Discovery va fi mutată în Slovacia, unde costurile sunt mai scăzute decât în Marea Britanie, potrivit unei decizii a Jaguar Land Rover. Grupul britanic continuă astfel reorganizarea și plănuiește noi concedieri ale angajaților.
Vineri, 09 Decembrie 2016 | Industrie

Când a trecut timpul? Kia sărbătorește 10 ani de producție europeană în Slovacia

Luna decembrie este una a sărbătorii la Kia. Asta pentru că producătorul sud-coreean împlinește 10 ani de producție europeană și tot 10 ani de la lansarea lui Cee'd, primul model 100% european în gama mărcii.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Industrie

Noi plângem după autostrăzi, Slovacia ia fabricile: Jaguar Land Rover își face uzină la Nitra

Kia, Volkswagen, Peugeot-Citroen, iar acum Jaguar Land Rover. Slovacia devine ușor polul de interes al Europei Centrale în ceea ce privește construcția de mașini.
Duminica, 27 Aprilie 2014 | Industrie

Lamborghini Urus va fi produs la uzina grupului VAG din Bratislava, Slovacia

SUV-ul Lamborghini Urus nu va fi produs în Italia, ci la uzina grupului VAG specializată în modele SUV din Slovacia.
Joi, 18 Iulie 2013 | Industrie

Premieră la Kia: Uzina din Slovacia a atins, pentru prima dată, capacitatea maximă

Pentru prima oară de la inaugurare, uzina Kia din Zilina, Slovacia, a atins capacitatea maximă. Fabrica a lucrat la foc continuu în primele şase luni ale anului, producând cu 6% mai multe unităţi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Miercuri, 19 Iunie 2013 | Feature

Aventuri în Europa de Est: 1500 de kilometri cu un Cayenne Diesel S în Porsche Performance Drive 2013

Porsche Performance Drive este un eveniment cu care te întâlneşti rar. Iar dacă ai şansa să participi, nu vei uita prea uşor aventurile trăite timp de o săptămână.
Joi, 26 Ianuarie 2012 | Industrie

Kia a produs 1.000.000 de automobile la fabrica din Zilina

Kia aniversează producţia a 1.000.000 de automobile la fabrica din Slovacia. Modelul aniversar este un Cee'd SW alb, echipat cu un motor diesel de 1.6 litri.
Duminica, 26 Iunie 2011 | Industrie

Volkswagen va continua să producă non-stop în cadrul uzinei din Slovacia

Germanii de la Volkswagen au prelugit până la finalul anului programul de producţie non-stop din cadrul uzinei de lângă Bratislava pentru a putea satisface cererea de SUV-uri, aflată în creştere.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Citroen, Hyundai, Skoda, Peugeot, VW, Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru