Sordo

Luni, 11 Martie 2013 | WRC

Sebastien Ogier a câştigat detaşat Raliul Mexicului

Sebastien Ogier a câştigat duminică Raliul Mexicului cu un avans de trei minute şi jumătate în faţa lui Mikko Hirvonen. Nici măcar o poartă închisă în drum nu l-a putut opri pe pilotul Volkswagen.
Joi, 07 Martie 2013 | WRC

Raliul Mexicului - începe era post-Loeb în WRC

Raliul Mexicului va marca prima absenţă a lui Sebastien Loeb din Campionatul Mondial de Raliuri după aproape şapte ani, lăsând deschisă lupta pentru titlu după retragerea parţială a francezului din competiţie.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo, ziua 1: Loeb, lider detaşat. Volkswagen produce surpriza

Sebastien Loeb este lider în clasamentul Raliului Monte Carlo la finalul primei zile, în timp ce Volkswagen a început campania cu o victorie obţinută de Sebastien Ogier chiar în prima probă specială.
Miercuri, 19 Decembrie 2012 | WRC

Sordo ar putea concura tot sezonul de WRC pentru Citroen în 2013

Dani Sordo speră să ajungă la o înţelegere cu Citroen pentru a concura în toate etapele sezonului 2013 din WRC, actuala înţelegere fiind valabilă pentru 11 etape.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | WRC

OFICIAL: Sordo revine la Citroen şi va fi coechipierul lui Hirvonen în 2013!

Citroen a confirmat joi că Dani Sordo va reveni la echipă în sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri. Spaniolul va fi noul coechipier al lui Mikko Hirvonen.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | WRC

Solberg pierde şansa de a concura pentru Citroen. Al doilea pilot, decis între Sordo şi Ostberg

Citroen a anunţat că Dani Sordo şi Mads Ostberg lupta pentru titlul de coechipier al lui Mikko Hirvonen în sezonul 2013. Constructorul francez a renunţat astfel la pista Petter Solberg.
Joi, 11 Octombrie 2012 | WRC

Citroen: "Solberg şi Sordo, singurele opţiuni pentru înlocuirea lui Loeb"

Citroen a confirmat că Petter Solberg şi Dani Sordo sunt singurii piloţi pe care îi ia în calcul pentru înlocuirea lui Sebastien Loeb în sezonul 2013.
Sambata, 25 August 2012 | WRC

Raliul Germaniei, PS 4-8/15: Loeb îşi dublează avansul în clasament

Sebastien Loeb şi-a sporit avansul în fruntea Raliul Germaniei la peste 41 de secunde, în timp ce Dani Sordo a urcat pe locul trei după ce a câştigat PS 8.
Vineri, 20 Iulie 2012 | WRC

Volkswagen: "Latvala, Sordo şi Ogier ar forma echipa ideală pentru WRC 2013"

Volkswagen este pregătită să alinieze trei maşini de uzină în sezonul 2013 al WRC şi a confirmat intenţia de a-i recruta pe Jari Matti Latvala şi Dani Sordo alături de Sebastien Ogier.
Vineri, 15 Iunie 2012 | WRC

Sordo crede că poate obţine victoria în Raliul Noii Zeelande

Dani Sordo este încrezător că Mini îi poate oferi oportunitatea de a obţine în Noua Zeelandă prima victorie din carieră în WRC.
Joi, 03 Mai 2012 | WRC

Ford exclude înlocuirea lui Latvala cu Sordo şi în alte raliuri

Ford a dezminţit informaţiile potrivit cărora Dani Sordo l-ar putea înlocui pe Jari Matti Latvala şi în unele raliuri pe asfalt.
Luni, 30 Aprilie 2012 | WRC

Loeb a câştigat pentru a şaptea oară Raliul Argentinei!

Sebastien Loeb a câştigat pentru a şaptea oară Raliul Argentinei şi a ajuns la 70 de victorii în Campionatul Mondial de Raliuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 29 Aprilie 2012 | WRC

Raliul Argentinei, PS 14-16/19: Loeb se apropie de victorie

Sebastien Loeb este la trei probe speciale de a câştiga Raliul Argentinei, însă Petter Solberg a câştigat probele din dimineaţa zilei de duminică.
Sambata, 28 Aprilie 2012 | WRC

Raliul Argentinei, PS 4-6/19: Solberg abandonează, Loeb devine lider

Petter Solberg a abandonat în Raliul Argentinei din cauza unei defecţiuni tehnice şi i-a cedat poziţia de lider lui Sebastien Loeb, care are un avans de numai 0.1 secunde faţă de Mikko Hirvonen.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | WRC

Raliul Argentinei PS 2-3/19: Solberg îşi consolidează poziţia de lider

Petter Solberg este lider detaşat în Raliul Argentinei după ce a profitat de problemele lui Sebastien Loeb pentru a se distanţa la peste 34 de secunde de pilotul Citroen.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | WRC

Raliul Argentinei, PS 1/19: Solberg, lider după superspecială

Petter Solberg este primul lider în Raliul Argentinei după superspeciala de joi seară, în timp ce Sebastien Loeb a greşit strategia pneurilor şi ocupă doar locul opt.
Joi, 26 Aprilie 2012 | WRC

Loeb, cel mai rapid în calificările pentru Raliul Argentinei

Sebastien Loeb a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Raliul Argentinei şi va avea dreptul să-şi aleagă primul poziţia la start pentru probele speciale de vineri.
Joi, 26 Aprilie 2012 | WRC

Avancronica Raliul Argentinei - Anduranţa revine în WRC

Argentina găzduieşte în acest weekend cel mai lung raliu de WRC din ultimii 10 ani, iar cinci dintre ultimele şase ediţii au fost câştigate de Sebastien Loeb.
Joi, 19 Aprilie 2012 | WRC

Sordo a testat pentru Ford în avanpremiera Raliului Argentinei

Dani Sordo a efectuat miercuri un test de aclimatizare cu Ford Fiesta RS WRC, pentru a se pregăti pentru Raliul Argentinei de săptămâna viitoare.
Vineri, 10 Februarie 2012 | WRC

Raliul Suediei, PS 1/23: Sordo a câştigat superspeciala de deschidere

Dani Sordo a câştigat prima probă specială din Raliul Suediei la volanul unui Mini, în timp ce Sebastien Loeb a ocupat doar poziţia a patra.

Tag-uri similare

Ford, Red Bull, regulament, Citroen, video, Raikkonen, Loeb, WRC, Hirvonen, Ogier
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru