Test

Joi, 03 Decembrie 2009 | Formula 1

Programul echipelor in a doua zi de teste de la Jerez

Cel putin cinci echipe au continuat sa simuleze conditiile din sezonul urmator in cadrul celei de-a doua zile de teste de la Jerez.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | Formula 1

Teste Jerez: Paffett, cel mai bun timp in a doua zi

Gary Pafett a stabilit cel mai mai bun in a doua zi de teste de la Jerez, pilotul de teste al echipei McLaren devansandu-i pe Daniel Ricciardo si Nico Hulkenberg.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | Formula 1

McLaren utilizeaza un element aerodinamic la Jerez

Cel putin cinci dintre echipele participante la testele de la Jerez au evaluat comportamentul monoposturilor in functie de regulamentul pentru 2010, McLaren si Red Bull iesind in evidenta din acest punct de vedere.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | Formula 1

Red Bull a testat un dispozitiv inovator la Jerez

Red Bull Racing a testat un dispozitiv necunoscut in cadrul sesiunii de evaluare de la Jerez, acesta putand avea rolul unui senzor aerodinamic.
Marti, 01 Decembrie 2009 | Formula 1

Teste Jerez: Soucek, cel mai bun timp in prima zi

Andy Soucek a stabilit cel mai bun timp in prima zi de teste de la Jerez dedicata tinerilor piloti, devansandu-i pe Paul di Resta si Gary Paffett.
Luni, 30 Noiembrie 2009 | Formula 1

McLaren il va testa pe Turvey la Jerez

McLaren a anuntat luni ca il va testa pe Oliver Turvey in cadrul sesiunii de evaluare de la Jerez din aceasta saptamana.
Vineri, 27 Noiembrie 2009 | Formula 1

Renault va testa un pilot chinez la Jerez

Renault a anuntat vineri pilotii pe care ii va evalua saptamana viitoare la Jerez, printre acestia numarandu-se si chinezul Ho-Pin Tung.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Formula 1

Ferrari confirma pilotii pe care ii va testa la Jerez

Ferrari a anuntat lista celor patru piloti care vor testa monopostul F60 in cadrul sesiunii de teste de la Jerez de la inceputul lunii decembrie.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Formula 1

McLaren a testat un pilot de 20 de ani

Stefan Wilson a testat vineri un monopost McLaren din sezonul 2008 ca recompensa pentru obtinerea premiului de cel mai bun tanar pilot in 2007.
Luni, 16 Noiembrie 2009 | Formula 1

Valentino Rossi va testa pentru Ferrari in ianuarie

Valentino Rossi va testa in luna ianuarie un monopost al Scuderiei Ferrari, ca premiu pentru castigarea unui nou titlu mondial in MotoGP.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | Formula 1

Renault anunta pilotul de teste pentru Jerez

Renault a anuntat miercuri ca il va testa pe belgianul Bertrand Baguette in cadrul sesiunii de evaluare de la Jerez din luna decembrie.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | Formula 1

Toro Rosso va testa un italian de 19 ani la Jerez

Mirko Bortolotti va testa pentru Scuderia Toro Rosso in cadrul testelor de la Jerez programate la inceputul lunii decembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 09 Noiembrie 2009 | Formula 1

Echipele vor testa tineri piloti in decembrie

Mai multe echipe de Formula 1 vor profita de testele din luna decembrie pentru a evalua cateva tinere sperante ale sporturilor cu motor.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Formula 1

GALERIE FOTO: Alesi a testat un Ferrari F430

Jean Alesi a testat marti un Ferrari F430 din competitia GT2, francezul fiind aproape de a semna un contract cu echipa italiana pentru sezonul 2010 al competitiei FIA GT.
Luni, 12 Octombrie 2009 | Formula 1

GALERIE FOTO: Massa a revenit intr-un monopost de F1!

Automarket va prezinta 26 de fotografii realizate cu ocazia revenirii lui Felipe Massa intr-un monopost de Formula 1 pentru prima oara dupa accidentul suferit in Ungaria.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Formula 1

Loeb: "Testul din GP2 nu este un antrenament pentru F1"

Sebastien Loeb a negat ca testul efectuat joi in GP2 reprezinta o avanpremiera pentru debutul sau in Formula 1 la Marele Premiu din Abu Dhabi.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Massa va testa luni monopostul F2007

Ferrari a confirmat oficial ca Felipe Massa a primit acordul medicilor pentru a efectua luni primul sau test cu un monopost de F1 dupa accidentul suferit in luna iulie in Ungaria.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Formula 1

Galerie foto: Loeb a testat un monopost de GP2 la Jerez

Sebastien Loeb a efectuat un test la volanul unui monopost de GP2 in mijlocul speculatiilor ca va debuta in Formula 1 in Marele Premiu din Abu Dhabi.
Joi, 08 Octombrie 2009 | Formula 1

Massa ar putea testa luni monopostul F2007

Ferrari a anuntat ca Felipe Massa ar putea reveni luni la volanul unui monopost de Formula 1, in functie de rezultatele testelor medicale pe care le va efectua vineri.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Formula 1

Massa a testat 6 ore in simulator

Felipe Massa a testat marti timp de sase ore in simulatorul Scuderiei Ferrari de la Modena, pentru a se pregati inainte de primul test pe circuit cu monopostul F2007.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru