Video

Luni, 06 Iunie 2022 | Modele noi

VIDEO: Imagine cu spatele viitoarei generații Volkswagen Amarok

Volkswagen a publicat un nou clip teaser cu viitoarea generație a modelului Amarok. Noul clip dezvăluie cum va arăta partea din spate a noului model, care va fi prezentat oficial în 7 iulie.
Marti, 17 Mai 2022 | Masini electrice si hibride

Un nou teaser cu interiorul viitorului model electric Chevrolet Equinox EV

Americanii de la Chevrolet au publicat un nou teaser de la interiorul viitorului model electric Equinox. Acesta urmează să debuteze în 2030 și să coste mai puțin de 30.000 de dolari.
Marti, 03 Mai 2022 | Modele noi

Continuă testele cu noul SUV electric Fisker Ocean. Va fi produs în Austria

Henrik Fisker continuă testele cu noul SUV electric Ocean. Acesta va fi disponibil în Europa, iar producția este programată să înceapă în luna noiembrie, la uzina Magna din Austria.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul BMW M3 Touring

Constructorul bavarez de automobile a publicat un nou teaser video cu viitorul M3 Touring. Așa cum era de așteptat, primul M3 break (de serie) este testat pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.
Miercuri, 16 Martie 2022 | Tehnologie

Viitorul Mercedes-Benz EQS SUV va permite redarea de conținut video în timpul mersului

Constructorul german de automobile anunță că viitorul EQS SUV, cu zero emisii, va permite redarea de conținut video în timpul mersului, pentru pasagerul din față. Debutul este programat pentru data de 19 aprilie.
Marti, 15 Martie 2022 | Modele noi

Partea din spate a viitorului BMW M3 Touring, dezvăluită într-un nou video

Divizia BMW M i-a dedicat un întreg video viitorului M3 Touring, un model atât de așteptat de fanii producătorului din Munchen. În acest clip poate fi observată partea din spate, necamuflată, a noului break de performanță.
Miercuri, 09 Martie 2022 | Modele noi

Un nou teaser cu primul BMW M3 Touring din istorie. Ar putea debuta în vara acestui an

Primul BMW M3 Touring din istorie apare într-un nou clip publicat de constructorul bavarez. Potrivit unor surse apropiate companiei, break-ul de performanță ar putea debuta în vara acestui an.
Luni, 28 Februarie 2022 | Modele noi

Teaser cu viitorul BMW M4 CSL. Va debuta în 2022

Viitorul BMW M4 CSL apare, pentru o fracțiune de secundă, în clipul video special care aniversează cei 50 de ani împliniți de divizia M. Modelul de performanță va debuta în 2022.
Luni, 21 Februarie 2022 | Modele noi

Noi clipuri teaser cu viitorul SUV electric Lotus. Prezentare în 2022

Constructorul britanic de automobile a publicat două noi teasere cu viitorul său crossover electric, denumit momentan Type 132. Acesta va fi prezentat pe parcursul acestui an.
Marti, 15 Februarie 2022 | Masini electrice si hibride

Viitorul Mercedes-AMG EQE apare într-un nou teaser. Debutează în 16 februarie

Constructorul german de automobile a publicat, poate ultimul, teaser cu viitorul model electric de performanță Mercedes-AMG EQE. Acesta va debuta în 16 februarie.
Luni, 31 Ianuarie 2022 | Modele noi

Alfa Romeo publică un teaser video cu interiorul viitorului Tonale. Debut în 8 februarie

Constructorul italian de automobile a publicat un nou teaser video, de această dată de la interiorul viitorului SUV Tonale. Debutul este programat pentru data de 8 februarie.
Joi, 27 Ianuarie 2022 | Modele noi

Nou teaser video cu viitorul Alfa Romeo Tonale. Debutează în 8 februarie

Alfa Romeo a publicat un nou teaser video cu viitorul SUV Tonale. Anterior, constructorul italian de automobile a anunțat că acesta va debuta în 8 februarie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 26 Februarie 2019 | Modele noi

Mercedes-AMG publică un teaser cu grila frontală a unui nou model: ar putea fi noua generație Mercedes-AMG A45

Mercedes-AMG a publicat un teaser video în care dezvăluie forma grilei frontale pentru un model neprecizat. În prezent, constructorul german pregătește o nouă generație Mercedes-AMG A45.
Luni, 24 Aprilie 2017 | General

Un nou record la Nurburgring: Honda Civic Type-R detronează VW Golf GTI Clubsport și devine cea mai rapidă mașină cu tracțiune față (VIDEO)

Noua generație Honda Civic Type-R a devenit cea mai rapidă mașină cu tracțiune față pe circuitul de la Nurburgring după stabilirea unui nou record: 7 minute și 43.8 secunde, prin care a surclasat Volkswagen Golf GTI Clubsport.
Joi, 28 Iulie 2016 | Siguranta

Campanie inedită de siguranţă de la Ford: imaginează-ţi că în dreapta este unul dintre părinţii tăi

Ford a lansat o campanie prin care încearcă să responsabilizeze tinerii la volan şi să-i facă să fie mai prudenţi, după ce un studiu a evidenţiat că aproape jumătate dintre aceştia trimit mesaje în timpul condusului.
Luni, 01 Februarie 2016 | Formula 1

Video: cele mai spumoase conversaţii radio în sezonul 2015 al Formulei 1

Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen şi Fernando Alonso se numără printre protagoniştii celor mai atractive conversaţii radio de pe parcursul sezonului 2015 al Formulei 1.
Joi, 27 August 2015 | Formula 1

Video: Cum arată cockpitul parţial închis pentru monoposturi propus de Mercedes

Cunoscutul designer Giorgia Piola a realizat un clip video în care prezintă modul în care ar putea arăta monoposturile de Formula 1 cu cockpit semi-inchis.
Miercuri, 05 August 2015 | Formula 1

Video: Rezumatul primului sezon de Formula E în 4 minute

Duelurile roată la roată şi accidentele s-au numărat printre ingredientele primului sezon al Formulei E, care s-a desfăşurat pe parcursul a 11 curse pe circuite stradale.
Vineri, 31 Iulie 2015 | Formula 1

Video: Cum vor arăta monoposturile de Formula 1 în 2017

Celebrul designer italian Giorgio Piola a realizat o simulare video a modului în care ar putea arăta monoposturile de Formula 1 în sezonul 2017 pe baza schimbărilor de regulament.
Joi, 09 Iulie 2015 | Formula 1

Video: Cum a sărbătorit Mercedes victoria de la Silverstone

Mercedes dezvăluie modul în care a sărbătorit victoria lui Lewis Hamilton din Marele Premiu al Marii Britanii alături de angajaţii fabricii de la Brackley.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru