Criza financiara? Think again!

Se pare ca doar o parte din lume a fost afectata de “criza financiara”, Dubai fiind prea exclusivist sa “intre in randul lumii”. Petrolul se vinde bine, asa ca nu este nici un motiv de ingrijorare pentru cei care isi plimba masinile de lux in fata la “Mall of The Emirates”, unul dintre cele mai mari centre de cumparaturi din lume.

Putem oricand sa intelegem opulenta si diferitele manifestari ale acesteia. Cum arati ca ai bani cand stai in Dubai? Ce faci cand o masina de lux nu mai inseamna mare lucru in peisaj? O imbraci in aur! Problema apare in momentul in care nu stii sa te opresti si ajungi sa conduci un lingou pe roti. Atunci devine kitsch.  Cum a ajuns acest biet Mercedes-Benz C-Klass W204, dintr-un C 63 AMG “obisnuit” intr-un punct orbitor pe sosea.

Cam trist, nu-i asa?

6 comentarii la “Criza financiara? Think again!”

  1. zerre4 spune

    :) ) tare

  2. matraguna spune

    kitsch NU kitch

    Cred ca tu ai o criza de caracter, in contextul in care invoci o opulenta vecina cu prostia pentru a justifica, sub forma unei psihologii inverse, contrastul dintre existenta unui fenomen – adica criza- si un fenomen izolat.

    Slab, foarte slab.

  3. george spune

    Tare rau e sa fii prost dar si mai rau e sa fii prost si bogat…Ce viata goala, searbada si lipsita de sens au oamenii astia daca au ajuns nu numai sa “gandeasca” asa ceva ci sa si faca…

  4. zerre4 spune

    ma indoiesc ca era vorba despre vreun fel de justificare.asta in primul rand.in al doilea rand e un text destul de simplu,e o problema daca incerci sa descoperi psihologie inversa intr-o postare de blog.in curand de frica unui complot intre vecinii de bloc si vanzatorul de cartofi vei refuza sa iesi din casa ca sa nu fii cumva manipulat sa cumperi cartofi cand tu defapt vrei sa cumperi paine.mi se pare ca aici nu e vorba de vreo criza de caracter ci pur si simplu de un om care a marcat faptul ca un kitsch poate supravietui linistit in orice context economic.

  5. misespunecici spune

    hai sa zicem…mercedes-benz…”imbracat” in aur, Dubai. Nu mi se pare asa de neimaginat. Dar ce ati zice de o dacie papuc “imbracata din cap pana in picioare” in aur condusa de un nene mai bronzat cu un lant de 25 kile la gat?

  6. wordup spune

    Hai nu o mai ardeti in impresii ca daca va treziti cu o dasta la usa nu stiti cum sa fugiti la amanet cu ea =))