Ghost

Vineri, 26 Aprilie | Modele noi

Rolls-Royce lansează colecția Spirit of Expression: 3 exemplare unicate pentru 3 modele diferite

Rolls-Royce a prezentat oficial 3 exemplare unicate ale modelelor Ghost, Phantom și Spectre. Cele 3 exemplare alcătuiesc noua colecție Spirit of Expression și au fost create de către filiala de la Shanghai a mărcii britanice.
Miercuri, 13 Martie | Modele noi

Ediție specială Rolls-Royce Ghost Prism: vopsea gri specială cu 4 accente de culoare

Rolls-Royce a prezentat noua ediție specială Ghost Prism. Modelul de lux primește o vopsea gri specială care include 4 accente de culoare, la alegerea clientului.
Luni, 08 Ianuarie | Economic

Vânzări record pentru Rolls-Royce: 6032 de mașini vândute în 2023

Rolls-Royce s-a bucurat de cel mai bun an din istorie în 2023, în ceea ce privește numărul de mașini vândute. Mai exact, constructorul britanic de mașini de lux a vândut 6032 de mașini în anul precedent.
Vineri, 13 Octombrie 2023 | Modele noi

Ediție specială nouă pentru Rolls-Royce Ghost, lansată cu ocazia unei eclipse solare

Rolls-Royce a lansat o nouă ediție specială pentru berlina de lux Ghost, cu ocazia eclipsei solare care va avea loc în 14 octombrie. Noul model primește o vopsea cu accente exclusive și un capitonaj animat al plafonului.
Luni, 28 August 2023 | Modele noi

Accentul pe lux: Rolls-Royce prezintă două exemplare unicate ale lui Spectre și Ghost

Rolls-Royce a dezvăluit câte un exemplar unicat pentru modelele Spectre și Ghost. Cele două exemplare vor fi expuse în cadrul Concursului de Eleganță de la Palatul Blenheim din Marea Britanie.
Joi, 28 Octombrie 2021 | Modele noi

Noul Rolls-Royce Ghost Black Badge: 600 de cai putere și cea mai neagră culoare din industrie

Constructorul britanic de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Ghost Black Badge. Acesta dispune de 592 de cai putere, iar caroseria este acoperită cu 45 de kilograme din cea mai neagră culoare din industrie, susțin reprezentanții companiei.
Joi, 08 Aprilie 2021 | Industrie

Rolls-Royce a stabilit un nou record: 1.380 de mașini vândute în primul trimestru

Rolls-Royce a vândut 1.380 de mașini în primul trimestru, cu 62% mai multe față de aceeași perioadă din 2020, stabilind astfel un nou record în istoria companiei.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Modele noi

Rolls-Royce prezintă noul Ghost Extended: ampatament mai mare cu 170 mm și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate

Rolls-Royce a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Ghost Extended. Varianta cu ampatament mărit propune și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate. În plus, britanicii introduc și scaunele speciale Serenty.
Marti, 01 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Rolls-Royce Ghost: schimbări minore de design, platformă nouă, interior "înstelat" și motor de 6.8 litri și 571 de cai putere

Rolls-Royce a prezentat noua generație Ghost, care a fost dezvoltată pe o platformă nouă, are un interior "înstelat" și motor de 6.8 litri care dezvoltă 571 de cai putere. Designul exterior este aproape neschimbat.
Marti, 25 August 2020 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul viitorului Rolls-Royce Ghost: modelul britanicilor va avea o planșă de bord înstelată

Noua generație Rolls-Royce Ghost va fi prezentată în 1 septembrie. Acum, britanicii au publicat o imagine cu planșa de bord a viitorului model. Aceasta va fi una iluminată și va integra imaginea a 850 de stele.
Miercuri, 19 August 2020 | Modele noi

Noua generație Rolls-Royce Ghost va avea o izolație fonică îmbunătățită: britanicii au introdus "șoapte" artificiale

Noua generație Rolls-Royce Ghost va beneficia de o izolație fonică îmbunătățită la interior, iar inginerii au dezvoltat "șoapte" artificiale pentru ca șoferii și pasagerii să nu simtă un disconfort din cauza liniștii.
Marti, 11 August 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Rolls-Royce Ghost: modelul va fi echipat cu o suspensie nouă și va avea direcție integrală

Viitorul Rolls-Royce Ghost va fi prezentat în toamna acestui an, iar reprezentanții constructorului britanic vin cu noi informații. Modelul va fi echipat cu tracțiune integrală, cu un sistem de direcție integrală și cu o suspensie nouă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Iulie 2020 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Rolls-Royce Ghost: modelul britanic va fi lansat în toamnă

Rolls-Royce a publicat prima fotografie teaser care anunță noua generație Ghost. Pentru moment, britanicii scot în evidență silueta viitroului model, urmând ca debutul acestuia să aibă loc în toamnă.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Modele noi

Rolls-Royce Ghost Alpine Trail Centenary Collection, o ediţie specială a modelului britanic

Rolls-Royce Ghost va primi la Salonul Auto de la Shanghai o ediţie specială care preia trăsături de la un model istoric al mărcii din Goodwood.
Marti, 30 Octombrie 2012 | Modele noi

Rolls-Royce Ghost primeşte o serie de actualizări subtile pentru 2013

Generaţia 2013 a lui Rolls-Royce Ghost va primi o serie de actualizări. Acestea includ materiale noi, un sistem audio mai performant şi un sistem de deschidere a portbagajului cu ajutorul unui senzor dedicat.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Rolls-Royce a prezentat primele imagini ale modelelor art deco pe care le aduce la Paris

Englezii de la Rolls-Royce au dezvăluit primele imagini şi informaţii ale modelelor speciale pe care le vor prezenta la Salonul Auto de la Paris.
Marti, 28 August 2012 | Modele noi

Rolls-Royce pregăteşte două versiuni noi ale lui Ghost

Torsten Muller-Otvos, CEO-ul Rolls-Royce, a anunţat că marca britanică pregăteşte două versiuni noi ale lui Ghost. Pe lângă acestea, modelul va primi şi o versiune coupe la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 01 August 2012 | Modele noi

Rolls-Royce va lansa o versiune coupe a modelului Ghost

Rolls-Royce va produce o variantă coupe a celui mai mic model din gama sa. Este vorba de Ghost Coupe, probabil cel mai rapid Rolls de până acum.
Miercuri, 19 Octombrie 2011 | Industrie

Rolls-Royce: Bentley nu este un concurent pentru noi

Oficialii Rolls-Royce au declarat că modelele pe care le produc nu se luptă cu produsele Bentley, ci cu yacht-uri, obiecte de artă şi bijuterii de lux.
Joi, 07 Iulie 2011 | Industrie

Vânzările Rolls-Royce au crescut cu 64% în primele şase luni ale anului

Rolls-Royce a livrat 1.592 de unităţi în prima jumătate a anului, cel mai bun rezultat pe şase luni din ultimii opt ani, iar vânzările au crescut cu 64% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Tag-uri similare

BMW, vanzari, Mini, Salon Auto, Frankfurt, tuning, Salonul Auto, design, Rolls-Royce, criza
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru