Performanta

Marti, 05 Februarie 2019 | Modele noi

Confirmare oficială: Volkswagen va lansa o versiune de performanță pentru T-Roc

Volkswagen își dorește un SUV de performanță, iar compactul T-Roc este candidatul perfect. Nemții au confirmat lansarea lui T-Roc R cu ajutorul unui teaser video ce prezintă viitorul model pe circuitul de la Nurburgring.
Vineri, 03 August 2018 | Masini electrice si hibride

Divizia Volkswagen R se gândește la un vehicul electric de performanță: “Ideea există, dar nu avem o dată stabilită pentru lansare”

Volkswagen ia în calcul lansarea unui vehicul electric de performanță cu ajutorul diviziei sale R. Noul model ar urma să facă parte din familia de vehicule electrice ID, însă Volkswagen R nu a fixat o dată exactă pentru lansare.
Miercuri, 13 Iunie 2018 | Modele noi

Noul Aston Martin Rapide AMR: V12 de 6.0 litri și 603 cai putere, 0-100 km/h în 4.4 secunde și ediție limitată la 210 unități

Aston Martin a dezvăluit noul model Rapide AMR, un produs al diviziei sale de performanță. Cu un motor V12 de 6.0 litri ce dezvoltă 603 cai putere și 630 Nm, noul Rapide AMR este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde.
Marti, 20 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Koenigsegg se gândește la un hypercar electric: “Ne interesează performanța, nu eficiența”

Koenigsegg ia în calcul să-și continue eforturile dedicate electrificării printr-un hypercar 100% electric, constructorul suedez spunând că, în acest caz, performanța mașinii este mai importantă decât eficiența.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

BMW se gândește la o versiune de performanță i8s: “Există cerere din partea clienților pentru mai multă putere”

BMW ia în calcul dezvoltarea unei versiuni de performanță i8s, potrivit lui Alexander Kotouc, șeful diviziei de Product Management de la BMW i.
Luni, 28 August 2017 | General

Surprizele Toyota: japonezii vor anunța o gamă de sportive

Toyota vrea o gamă completă de sportive. Alături de proaspătul Yaris GMRN, japonezii vor aduce urmașul lui Supra, dar și un posibil succesor pentru MR2.
Luni, 22 Decembrie 2014 | Modele noi

Cadillac CTS-V, rivalul american al lui BMW M5, dezvăluit oficial

Cadillac a prezentat astăzi oficial noua sa armă împotriva unor modele germane ca BMW M5 și Mercedes E63 AMG. Replica americană este noua generație CTS-V, echipată cu un motor V8 impresionant.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Evoluţia Nismo - divizia pentru performanţă Nissan

Nismo este pentru Nissan ceea ce este AMG pentru Mercedes-Benz sau divizia M pentru BMW. Este laboratorul unde se pregătesc cele mai perfomante Nissan-uri pentru stradă şi circuit. Şi pentru că Nismo vine oficial în Europa, facem o incursiune în povestea acestei divizii Nissan.
Sambata, 22 Mai 2010 | Tuning

Opel Astra by Irmscher

Tunerii germani de la Irmscher au pregătit un pachet aerodinamic şi de performanţă pentru Opel Astra. Cu ajutorul acestuia, modelul german livrează până la 200 de cai putere.
Marti, 06 Octombrie 2009 | General

VIDEO: Cum arata o cursa nebuna cu BMW M5 Ring-Taxi

BMW si-a imaginat pentru fanii sai cum ar arata un tur de Nurburgring la volanul unui taxi de peste 500 de cai putere, mai exact actualul M5.
Luni, 05 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Primul test european al noului Honda Civic Type R Mugen

Jurnalistii de la Autocar au testat in premiera europeana cea mai noua creatie a diviziei de performanta Mugen: un Civic Type R care ofera 240 de cai si un sasiu imbunatatit.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Autoipoteze

Volkswagen Polo GTD ar putea vedea lumina zilei

Volkswagen nu a exclus posibilitatea producerii unei versiuni de performanta GTD si in cazul noului Polo. Daca va primi unda verde, o asemenea alternativa ar urma sa livreze 170 de cai.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Tuning

Hamann a stors 265 de cai dintr-un Abarth 500

Casa germana de tuning a instalat un kit de performanta pe versiunea de serie a modelului Abarth 500, care urca puterea motorului pana la 265 de cai si 348 de Nm.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: C-Max si Grand C-Max, atractiile standului Ford

Ford s-a prezentat onorabil la Frankfurt, fiind in centrul atentiei celor care isi doresc un automobil de familie. Vedetele au fost C-Max si fratele sau mai mare Grand C-Max.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Cel mai puternic break Mercedes - E63 AMG Estate

Mercedes a inghesuit 525 de cai putere sub capota noului E63 AMG Estate, cel mai nou membru al familiei de performanta. Resursele sunt suficiente pentru a propulsa break-ul in 4.6 secunde pana la 100 km/h.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Modele noi

Volkswagen aduce noul Golf R de 270 CP la Frankfurt

Volkswagen Golf R, versiunea de performanta a hatchback-ului popular, va debuta in premiera la Frankfurt, cu un propulsor de 2.0 litri si 270 de cai putere.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | Tuning

ABT inzestreaza Audi TT-RS cu 420 de cai putere

Casa germana de tuning ABT a pregatit un pachet de 80 de cai putere pentru deja potentul Audi TT-RS. Multumita aportului de putere, modelul din Ingolstadt ajunge sa dezvolte 420 de cai.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini ale noului Mercedes SLS AMG

Desi Mercedes a facut eforturi ca viitorul SLS AMG sa ramana un mister pana in momentul dezvaluirii oficiale, primele imagini ale supercarului au fost deja publicate.
Vineri, 28 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Lotus Exige Cup 260, sportiva cu o dieta extrema

Lotus a prezentat publicului noul Exige Cup 260, un derivat mult mai usor si mai rapid decat al deja cunoscutului Exige S. Noua versiune cantareste doar 888 de kilograme si dezvolta 257 de cai.
Miercuri, 26 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Porsche GT3 Cup, sportivul dedicat circuitului

Porsche a dezvaluit astazi noul GT3 Cup, versiunea de performanta dedicata exclusiv circuitului. Modelul dezvolta 450 de cai putere si cantareste doar 1200 de kilograme.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru