Performanta

Luni, 24 August 2009 | Autoipoteze

Audi ar putea dezvalui la Frankfurt viitorul RS3

Constructorul din Ingolstadt ar putea pregati o surpriza pentru salonul german: dezvaluirea versiunii de performanta RS3, capabil sa sa livreze pana la 340 de cai putere.
Miercuri, 19 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Porsche a dezvaluit noul GT3 RS (+video)

Porsche a dezvaluit astazi primele informatii si imagini ale noului GT3 RS, versiunea orientata catre circuit a modelului cu acelasi nume. Debutul live va avea loc la Salonul de la Frankfurt.
Miercuri, 19 August 2009 | Modele noi

Seat Leon Cupra R, 265 de cai putere pregatiti pentru Frankfurt

Seat a dezvaluit astazi versiunea de performanta Cupra R a compactei Leon. Modelul va oferi 265 de cai putere si un consum mediu de numai 6.7 litri/100 km.
Luni, 17 August 2009 | Modele noi

Viitorul Mini Broadspeed va ataca piata lui Audi TT

Mini isi doreste un rival impotriva lui Audi TT si il va avea probabil foarte curand, imediat dupa ce da nastere roadsterului Speedster. Modelul va fi un coupe si se va numi Broadspeed.
Vineri, 14 August 2009 | Modele noi

Cadillac lanseaza CTS-V Station Wagon, rival pentru Audi RS6 Avant

In luna martie a anului viitor, Cadillac va lansa versiunea de performanta CTS-V Station Wagon, capabila sa dezvolte 564 de cai putere si sa se bata de la egal la egal cu Audi RS6 Avant.
Marti, 28 Iulie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Iata noul Ferrari 458 Italia, urmasul lui F430!

Ferrari a dezvaluit astazi primele imagini si informatii ale noului 458 Italia, inlocuitorul pregatit pentru vechiul F430. Debutul live va avea loc in cadrul Salonului de la Frankfurt.
Joi, 23 Iulie 2009 | Modele noi

Porsche pregateste o editie retro, 911 Carrera Supersport

Surse neoficiale anunta o editie speciala a modelului 911, botezata Carrera Supersport. Aceasta va suferi doar cateva modificari estetice nu si mecanice.
Joi, 23 Iulie 2009 | Tuning

400 de cai, la pachet pentru noul Audi TT-RS

Casa germana de tuning Mcchip a pregatit doua pachete de performanta pentru noul Audi TT-RS. Roadsterul ajunge sa dezvolte pana la 400 de cai putere.
Miercuri, 22 Iulie 2009 | Modele noi

BMW ar putea introduce motoare diesel pe versiunile M

Un oficial al constructorului bavarez a lasat sa se inteleaga ca pe viitor modelele diviziei de performanta M ar putea primi sub capota motoare diesel performante.
Marti, 21 Iulie 2009 | Tehnologie

Renault va lansa un motor de 2.0 litri si 275 de cai putere

Renault sa pregateste sa introduca pe piata, in urmatoarele luni, un nou motor pe benzina TCe de 2.0 litri, capabil sa livreze o putere totala de 275 de cai.
Marti, 21 Iulie 2009 | Modele noi

Mini va lansa un coupe sportiv botezat Broadspeed

Salonul Auto de la Frankfurt va marca debutul unui coupe sportiv in gama Mini, care se va numi Broadspped. Acesta va fi acompaniat in scurt timp de mult asteptatul Mini Speedster.
Luni, 20 Iulie 2009 | Video

VIDEO: BMW M5 se dueleaza cu Jaguar XFR la Top Gear

Proaspat intrat pe segmentul sedanurilor de performanta, Jaguar XFR isi dovedeste calitatile intr-un duel cu mult mai titratul BMW M5 in cel mai nou episod Top Gear.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 18 Iulie 2009 | Tuning

Tuning de ramas bun pentru Ferrari F430

Casa de tuning INDEN a modificat modelul Ferrari F430, aflat deja spre sfarsit de cariera. Schimbarile aduse de acestia au vizat atat performantele, cat si designul masinii.
Joi, 16 Iulie 2009 | Tuning

Putere la pachet pentru noul VW Golf GTI

Casa germana de tuning MR Cardesign a reusit sa puna la punct un kit de tuning pentru noul Golf GTI, care stoarce de sub capota hatchback-ului 260 de cai putere si 380 de Nm.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Modele noi

GM a confirmat viitorul Cadillac CTS-V Coupe

Bob Lutz, presedintele GM, a confirmat productia viitorului Cadillac CTS-V Coupe. Noua derivatie de caroserie a modelului de performanta ar putea sa debuteze in 2010.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Video

VIDEO: VW Golf GTI incape pe mana celor de la Fifth Gear

In cel mai noi episod al seriei britanice Fifth Gear, moderatorii britanici si-au indreptat atentia asupra unuia dintre cele mai in voga hot-hatch-uri Volkswagen Golf GTI
Luni, 13 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Cum s-a descurcat noul Ford Focus RS la Top Gear

Episodul cu numarul patru al celei mai noi serii Top Gear a adus in prim plan noua generatie a modelului Ford Focus RS. Clarkson s-a convins de calitatile hatchback-ului insa Hammond a preferat Renault Megane R26R.
Sambata, 11 Iulie 2009 | Tuning

Vechiul BMW M3, tunat de G-Power

G-Power a vrut sa dovedeasca tuturor ca vechiul BMW M3 dispune in continuare de un potential enorm. Tunerii au reusit sa stoarca de sub capota 450 de cai putere, mai mult decat actuala generatie.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Tuning

ABT "injecteaza" noul VW Golf GTI cu cai putere

Casa de tuning ABT a dezvoltat un kit de tuning pentru noul Golf GTI. Pachetul contine mai multe modificari vizuale si doua versiuni de putere: una de 260 CP si una de 300 CP.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Noul Audi TT-RS, testat "la sange"

Jurnalistii britanici de la iMotor au testat pe drumuri de munte noul Audi TT-RS, versiunea de performanta a celebrului model din Ingolstadt.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru