Porsche pregateste o editie retro, 911 Carrera Supersport

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.07.2009
Surse neoficiale anunta o editie speciala a modelului 911, botezata Carrera Supersport. Aceasta va suferi doar cateva modificari estetice nu si mecanice.

Surse din interiorul Porsche sustin ca oficialii din Stuttgart pregatesc o editie speciala a actualului 911, din dorinta de a celebra succesul modelului sportiv de-a lungul istoriei. Editia speciala se va numi cel mai probabil Carerra Supersport, insa nu se va dovedi un model extrem asa cum sunt GT3 si GT2, desi numele lasa loc de astfel de interpretari.

Cel mai probabil vom face cunostinta cu o masina fara modificari mecanice dar cu o multime de retusuri estetice: un bodykit special, o culoare gri si un eleron clasic, in stilul celui regasit pe 911 2.7 Carrera RS. Aspectul retro va fi amplificat de jantele cu un design similar celor de la Fuchs, din anii '70-'80 si de interiorul de culoare maro imbracat intr-o piele asemanatoare celei regasite pe stramosii lui 911.

Editia speciala va fi produsa intr-un numar foarte mic de exemplare, probabil rezervate deja de pasionatii brandului. Pretul de pornire va oscila intre 140.000 si 150.000 de euro. Speculatiile din presa internationala anunta un posibil debut al versiunii concept chiar in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, unde isi vor mai face aparitia si faceliftul modelului Turbo si Cayman Clubsport.

via | GTspirit

Comentarii (1)

  • Cea mai reusita forma auto din istoria automobilului , 911 pentru intotdeauna !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru