ABT inzestreaza Audi TT-RS cu 420 de cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.09.2009
Casa germana de tuning ABT a pregatit un pachet de 80 de cai putere pentru deja potentul Audi TT-RS. Multumita aportului de putere, modelul din Ingolstadt ajunge sa dezvolte 420 de cai.

Casa germana de tuning ABT nu a putut rezista tentatiei de a-si pune amprenta si pe versiunea suprema a modelului Audi TT-RS. Tunerul, specializat in modificarea modelelor din Ingolstadt, si-a dorit mai multa putere sub capota roadsterului, drept pentru care a incercat sa puna in valoare cum a putut mai bine motorul pe benzina cu cinci cilindri.

Prin recalibrarea sistemului ECU si prin adaugarea unui nou filtru de aer, ABT a reusit sa obtina cu 80 de cai putere mai mult decat cei oferiti de versiunea standard, totalizand astfel 420 de cai. Multumita noului bagaj de resurse, Audi TT-RS poate accelera de la 0 la 100 de km/h in doar 4.3 secunde si poate atinge o viteza maxima, limitata electronic, de 282 km/h.

La nivel vizual ABT s-a abtinut de la revizuiri si retusuri, multumindu-se doar cu ceea ce a reusit sa schimbe sub capota. Pretul pachetului de 80 de cai putere pentru roadsterul german nu a fost momentan anuntat.

via | Zercustoms

Comentarii (6)

  • n-o sa prea tina masina
    cam multi cai din din 2,5l
    0 2
  • @BMW_CS
    Avand in vedere ca "stock" avea 340 nu mi se pare foarte mult. Atunci ce mai zici tu de un EVO sau un STI tunat care scoate peste 400 din 2l?
    2 0
  • nu
    Nu sunt multi pentru un 2.5 turbo.
    2 0
  • @blue
    nici cu aceste 2 masini nu sunt de acord, dupa parerea mea este o prostie sa scoti atat de multi cai dintr-un motor destul de mic
    0 2
  • da e prostie... dc nu e in curtea bmw sau cum???
    1 0
  • @BMW_CS
    Gandesti ca un adevarat roman care se plimba in dacie sau renault.Totusi esti in "secolul vitezei" nu sunt de acord cu mentalitatea ta
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru