VIDEO: Cum arata o cursa nebuna cu BMW M5 Ring-Taxi

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.10.2009
BMW si-a imaginat pentru fanii sai cum ar arata un tur de Nurburgring la volanul unui taxi de peste 500 de cai putere, mai exact actualul M5.

Pentru cei care isi doresc un altfel de taxi si o altfel de ruta, BMW ofera solutia. Constructorul bavarez cauta inca o data sa isi promoveze produsele diviziei de performanta M cu o noua campanie inteligenta, care are in prim plan actual M5 si popularul circuit de la Nurburgring.

Mai exact, nemtii s-au gandit ca ar fi antrenant pentru fanii sai parcurgerea unei ture de Nurburgring cu un altfel de taxi, unul de 507 cai putere, laudat de presa internationala pentru performantele sale. Potrivit celor de la BMW Motorsport, pentru noul M5 Ring-Taxi nu mai exista deja bilete disponibile, acestea fiind epuizate pana la Craciun.

Fanii brandului din Munchen au fost incantati se pare de ideea unei ture de Nurburgring pe scaunul din dreapta al unui model M5, alaturi de cei mai experimentati piloti de teste BMW. Primele reactii inregistrate la debutul campaniei pot fi urmarite in filmul prezentat mai jos.

via | carscoop

Comentarii (3)

  • video
    ... si cum arata o cursa nebuna?
    Eu nu am vazut decat o reclama.
    3 1
  • Critica
    Chiar nu sunt ala care sa arunce cu noroi, dar formularile lasa de dorit. "s-au gandit"? Pai s-au gandit de vreo doi ani la asta. Si atunci vin io si zic: daca nu e o Noutate, atunci e o informare. Care e f buna, e binevenita. Sunt sigur ca si voi de la site stiati de mult de asta. Va rog doar, asumati-va faptul ca nu e o noutate si formulati altfel. Si ca o Stire care se respecta, asa cum ne place noua tuturor romanilor sa ne respectam, cautati si restul de informatii: cat costa, lalala, dastea.
    Si lasati titlurile bombastice ! Nu sunteti Libertatea, puteti fi mult mai buni, se vede cand va faceti temele.... Pana la urma asta e un comentariu de sustinere, please, don't overdo it.
    1 0
  • Fun sa stai in dreapta?
    Cam ciudata perceptia celor de la BMW despre masinile lor.
    Nu gasesc fun sa stau in dreapta intr-o masina pe Nordschleife, din contra, mi se pare jenant.
    Daca vrei, poti merge acolo cu masina proprie si te dai pe circuit. Din pacate, pentru noi românii, nu toţi ne putem permite aşa ceva, dar măcar o dată în viaţă, merită.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru