Peugeot-Citroen

Vineri, 07 August 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: succesorul lui Fiat Punto și viitorul SUV Alfa Romeo vor utiliza aceeași platformă ca Peugeot 208 și 2008

Succesorul lui Fiat Punto și viitorul SUV subcompact Alfa Romeo vor fi dezvoltate pe aceeași platformă utilizată de Peugeot 208 și 2008, ca urmare a fuziunii dintre Fiat-Chrysler și Grupul PSA, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 04 Mai 2020 | Industrie

Grupul PSA va relua gradual producția în perioada 4-11 mai: uzinele din Franța vor fi redeschise după 11 mai

Grupul Peugeot-Citroen a anunțat că o parte din producție va fi reluată gradual în perioada 4-11 mai, în timp ce uzinele din Franța vor fi redeschise după 11 mai.
Joi, 05 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Șeful PSA: “Mașinile electrice nu sunt atrăgătoare, trebuie să le facem accesibile până în 2025”

Mașinile electrice nu sunt suficient de atrăgătoare pentru clienții “mainstream” și trebuie să devină accesibile până în 2025, a declarat Carlos Tavares, șeful grupului PSA. Potrivit lui Tavares, cererea de mașini electrice se va prăbuși atunci când țările vor renunța la subvenții.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Industrie

Șeful Fiat-Chrysler: “Sper ca fuziunea cu PSA să fie finalizată la începutul lui 2021”

Mike Manley, CEO-ul Fiat-Chrysler, a declarat că actele fuziunii cu PSA ar putea fi semnate la începutul anului viitor, întrucât “discuțiile avansează foarte bine”.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au aprobat oficial fuziunea: nicio uzină nu va fi închisă

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că au aprobat oficial fuziunea, care va fi finalizată în cel mult 15 luni. Noul constructor promite că nu va închide nicio uzină.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Industrie

Surse: Grupul PSA are sprijinul guvernului francez pentru fuziunea cu FCA: un memorandum, până la sfârșitul anului

Grupul PSA a obținut sprijinul guvernului francez pentru fuziunea cu Fiat-Chrysler, potrivit unor surse apropiate de situație, care susțin că un memorandum de înțelegere va fi semnat până la finalul lui 2019.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Industrie

Fuziunea cu FCA, pe placul angajaților PSA: “Vom rămâne vigilenți și așteptăm mai multe detalii privind viitorul fabricilor”

Fuziunea cu FCA a primit aviz favorabil din partea angajaților și a sindicatelor PSA, aceștia spunând că vor rămâne “vigilenți” și că așteaptă mai multe detalii clare cu privire la viitorul fabricilor.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la nicio marcă în cazul unei fuziuni: "Toate brandurile sunt puternice"

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la niciunul dintre cele 13 branduri în cazul unei fuziuni, întrucât toate mărcile sunt puternice și vor ajuta noul constructor să progreseze.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Industrie

Detalii din culisele fuziunii Fiat-Chrysler - PSA: Grupul PSA plătește 5 miliarde de euro pentru a cumpăra producătorul italo-american

Grupul PSA Peugeot-Citroen va plăti aproape 5 miliarde de euro pentru a cumpăra Alianța Fiat-Chrysler, în ciuda faptului că cei doi mari constructori au promovat acordul ca o fuziune "între două părți egale".
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

Mutare masivă pe piața auto: Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) fuzionează cu Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler vor fuziona și vor avea putere egală de decizie. Noul constructor va fi al patrulea ca mărime din lume după Grupul Volkswagen, Toyota și Alianța Renault-Nissan.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Proiectul Ionity se extinde: Volvo, Tesla, FCA, PSA și Jaguar vor să intre în rețeaua europeană de stații de încărcare pentru mașinile electrice

După BMW, Daimler, Volkswagen și Ford, au apărut alți producători auto care vor să contribuie la dezvoltarea celei mai mari rețele europene de stații de încărcare pentru mașinile electrice. Volvo, Tesla, Fiat-Chrysler, Peugeot-Citroen și Jaguar Land Rover poartă discuții pentru intrarea în proiectul Ionity.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Industrie

PSA amenință cu mutarea producției Opel Corsa din Spania: negocieri eșuate cu sindicatele

Grupul PSA ia în calcul tăierea investițiilor la fabrica Opel din Zaragoza (Spania) după ce negocierile cu sindicatele privind salariile și programul de lucru al angajaților au eșuat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 17 Decembrie 2017 | Industrie

Măsuri de reducere a costurilor la Opel: săptămână de lucru de 35 de ore, mai multe contracte part-time și pensionari anticipate

Opel va reduce săptămâna de lucru la 35 de ore începând din luna aprilie și va aplica programe part-time pentru mai mulți angajați în vârstă pentru a reduce costurile.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Industrie

Grupul PSA Peugeot-Citroen vrea să primească înapoi jumătate din banii cu care a cumpărat Opel: "Americanii ne-au înșelat în privința emisiilor"

Grupul PSA Peugeot-Citroen solicită celor de la General Motors o despăgubire de până la 800 de milioane de euro pentru tranzacția pentru Opel, după ce a descoperit că a fost înșelat cu privire la strategia pentru reducerea emisiilor.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Industrie

Grupul PSA Peugeot-Citroen dublează importurile de motoare pe benzină din China: francezii nu sunt pregătiți pentru declinul propulsiei diesel

Grupul PSA Peugeot-Citroen va dubla importurile de motoare pe benzină din China destinate pieței europene, ca urmare a declinul înregistrat de mașinile diesel.
Luni, 23 Octombrie 2017 | Industrie

PSA ar putea să taie cheltuielile la Opel: “Costurile lor sunt cu cel puțin 50% mai mari decât la fabricile noastre din Franța”

Grupul Peugeot-Citroen ia în calcul să taie cheltuielile la divizia Opel deoarece costurile de producție ale nemților ar fi cu cel puțin 50% mai mari decât la fabricile PSA din Franța.
Luni, 16 Octombrie 2017 | Industrie

Restructurări: Grupul Peugeot-Citroen va concedia 400 de angajați de la o fabrică Vauxhall din Marea Britanie

Grupul francez Peugeot-Citroen (PSA) a anunțat că va concedia 400 de angajați ai fabricii Vauxhall din Ellesmere Port (Marea Britanie) până la sfârșitul anului, cu scopul creșterii competitivității.
Sambata, 30 Septembrie 2017 | Industrie

Opel va utiliza motoarele Grupului PSA Peugeot-Citroen: "Nu avem nevoie de tehnologiile convenționale ale germanilor"

Opel va folosi doar motoare dezvoltate de Grupul PSA Peugoet-Citroen în urma unui proces de tranziție care va dura câțiva ani, întrucât cei doi constructori activează în același segment.
Joi, 28 Septembrie 2017 | Modele noi

Parteneriat cu chinezii: Peugeot-Citroen va dezvolta un pick-up cu capacitate de încărcare de o tonă până în 2020

Grupul Peugeot-Citroen (PSA) a semnat un parteneriat cu compania chineză ChangAn pentru dezvoltarea unui pick-up cu capacitate de încărcare de o tonă ce va fi lansat până în 2020.
Luni, 11 Septembrie 2017 | Industrie

Șeful Peugeot-Citroen vrea modele electrice pentru Opel, dar să fie profitabile

Șeful PSA Peugeot-Citroen susține că Opel ar putea să dezvolte doar modele electrice, dar numai dacă germanii pot face profit din această schimbare.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Audi, Citroen, Peugeot, VW, Mini, Kia, Suzuki, PSA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru