SsangYong

Joi, 07 Martie | Modele noi

Fosta marcă SsangYong va lansa un pick-up electric. Autonomie de 480 de kilometri

Potrivit informațiilor din presă, KG Mobility, fostul SsangYong, va lansa o camionetă electrică la începutul lui 2025. Noul model va avea un propulsor electric dezvoltat de chinezii de la BYD și va avea o autonomie de circa 480 de kilometri.
Marti, 27 Februarie | Industrie

Fosta marcă SsangYong, imagini cu un nou model. Ar putea fi vorba despre Torres Coupe

KG Mobility sau, cu alte cuvinte fostul SsangYong, a publicat un video în care apare un nou model. Momentan cunoscut sub denumirea J120, acesta ar putea fi, de fapt, viitorul Torres Coupe.
Vineri, 02 Iunie 2023 | Modele noi

Noul KG Mobility Tivoli facelift. Adio Ssangyong, bun venit KG! Preț de aproximativ 12.800 euro

KG Mobility, fostul SsangYong Motor, a lansat o nouă versiune actualizată pentru SUV-ul său compact Tivoli. Noul model primește un design frontal revizuit, precum și noua identitate a mărcii.
Vineri, 24 Martie 2023 | Industrie

OFICIAL: SsangYong devine KG Mobility

Constructorul sud-coreean de automobile a confirmat oficial schimbarea sa de identitate. Începând de astăzi, SsangYong Motor devine KG Mobility și marchează începutul unei ere noi pentru producător.
Joi, 16 Martie 2023 | Modele noi

Noul SsangYong Torres EVX, versiunea electrică a lui Torres: limbaj de design nou

SsangYong a publicat primele imagini oficiale cu noul SUV electric Torres EVX, versiunea cu zero emisii a lui Torres. Față de versiunea cu motoare termice, noul model aduce un design diferit, iar acesta ar putea fi ultimul model lansat sub numele SsangYong.
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | General

SsangYong își schimbă numele în KG Mobility. Constructorul asiatic vrea să scape de „imaginea sa dureroasă”

SsangYong a anunțat oficial că își va schimba numele în primăvara acestui an. Astfel, constructorul sud-coreean va fi rebotezat KG Mobility, iar schimbarea oficială a numelui mărcii va trebui să fie aprobată de acționarii companiei.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Industrie

SsangYong are un proprietar nou. Constructorul sud-coreean nu mai este în insolvență

Compania SsangYong a fost oficial preluată de către KG Group, un producător de oțel și chimicale. Totodată, constructorul asiatic a reușit să-și plătească datoriile și nu se mai află în insolvență.
Marti, 14 Iunie 2022 | Modele noi

Noul SsangYong Torres debutează în Coreea de Sud cu un design inspirat de modelele Jeep

SsangYong a publicat primele imagini oficiale cu noul Torres, un SUV nou pentru piața din Coreea de Sud. Designul noului model este puternic influențat de modelele Jeep, iar noul limbaj de design anunță începutul unei ere noi pentru constructorul sud-coreean.
Vineri, 20 Mai 2022 | Industrie

Schițe cu viitorul SUV SsangYong Torres: versiune pur electrică pentru Europa

Constructorul coreean de automobile a publicat o serie de schițe oficiale cu viitorul SUV Torres. În Europa va ajunge, în a doua jumătate din 2023, într-o versiune pur electrică.
Joi, 31 Martie 2022 | Industrie

Ssangyong, în căutarea unui proprietar nou. Contractul cu Edison Motors, anulat

Ssangyong se află, din nou, în căutarea unui proprietar, după ce acordul cu Edison Motors a fost anulat. Cea din urmă companie, producătoare de autobuze electrice, a preluat constructorul sud-coreean în ianuarie, însă nu a plătit la timp suma necesară pentru preluarea completă a lui Ssangyong înainte de termenul limită, stabilit pentru 25 martie.
Miercuri, 12 Ianuarie 2022 | Industrie

Ssangyong a fost preluat de compania de vehicule electrice Edison Motors

Constructorul coreean a fost preluat, oficial, de către compania de vehicule electrice Edison Motors. Ssangyong intrase în insolvență la sfârșitul lui 2020, iar anul trecut a fost plasat sub control judiciar.
Luni, 26 Iulie 2021 | Concepte

Primele schițe de design ale viitorului SUV SsangYong

SsangYong a publicat primele schițe de design ale viitorului său SUV, cunoscut, momentan, sub denumirea X200. Potrivit constructorului asiatic, acesta va avea un sistem de propulsie prietenos cu mediul înconjurător.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 15 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

SsangYong a început producția primului său model electric: livrările europene debutează în octombrie

SsangYong Korando e-Motion, primul model electric al constructorului sud-coreean, a intrat în producție, urmând ca livrările din Europa să înceapă în octombrie 2021, conform informațiilor oficiale.
Marti, 15 Iunie 2021 | Modele noi

SsangYong lansează noul Tivoli Grand. Versiunea lungă pornește de la 18.000 de euro în Germania

SsangYong Tivoli poate fi comandat acum și într-o versiune lungă. Denumită Tivoli Grand, aceasta este cu 26 de centimetri mai lungă decât modelul obinușnuit.
Marti, 21 Iulie 2020 | Modele noi

SsangYong publică primele teasere cu versiunea electrică a lui Korando: prezentarea oficială va avea loc în 2021

SsangYong a publicat două teasere pentru versiunea electrică a SUV-ului Korando, care va fi prezentată oficial în prima jumătate a anului viitor.
Luni, 15 Iunie 2020 | Industrie

Brandul SsangYong este de vânzare: indienii de la Mahindra caută investitor pentru constructorul sud-coreean

Grupul Mahindra vrea să vândă brandul SsangYong din cauza pierderilor pe care constructorul le înregistrează. Indienii dețin 75% din SsangYong și caută un investitor pentru brandul sud-coreean.
Luni, 11 Mai 2020 | Modele noi

SsangYong Tivoli primește o motorizare nouă: 1.2 litri benzină cu trei cilindri și 128 de cai putere

SUV-ul SsangYong Tivoli va fi disponibil cu o motorizare turbo pe benzină de 1.2 litri. Propulsorul pregătit de constructorul asiatic are trei cilindri și dezvoltă 128 CP și 230 Nm.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

SsangYong pregătește o nouă platformă pentru vehicule electrice: primele modele vor fi lansate în 2024

SsangYong a anunțat că dezvoltă o nouă platformă pentru viitoarele sale vehicule electrice, iar primele modele vor fi lansate în 2024. Până atunci, sud-coreenii pregătesc o versiune electrică pentru modelul Korando în 2021.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Intern

Prețuri pentru SsangYong Korando în România: SUV-ul asiatic pornește de la aproape 19.500 de euro. Promoție de lansare de la 17.990 de euro

SsangYong a publicat lista de prețuri pentru noul Korando. SUV-ul producătorului asiatic poate fi comandat și în țara noastră, prețul de pornire anunțat fiind de 19.490 de euro. În România, producătorul plusează cu o promoție care scade prețul mașinii cu 1.500 de euro, indiferent de nivelul de echipare ales. Totodată, promoția include și 10 ani de garanție.
Miercuri, 06 Martie 2019 | GENEVA 2019

SsangYong Musso Grand: pick-up cu motor diesel de 181 cai putere și capacitate de încărcare de până la 1062 de kilograme

SsangYong a prezentat la Geneva Musso Grand, un pick-up cu benă mai lungă și capacitate de încărcare mai mare decât versiunea standard Musso. Vehiculul utilitar mizează pe un motor diesel de 181 CP.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru