Twingo

Miercuri, 03 Aprilie | Masini electrice si hibride

Viitorul Renault Twingo electric va fi produs în Slovenia

Potrivit informațiilor din presă, viitorul Renault Twingo electric va fi produs în Slovenia. Noul model va fi lansat în 2026 și promite să aibă un preț de pornire mai mic de 20.000 de euro.
Joi, 16 Noiembrie 2023 | Concepte

Noul concept Renault Twingo electric. Debut în 2026 și preț de sub 20.000 de euro

Renault a dezvăluit oficial noul concept Twingo electric, care urmează să debuteze ca model de serie în 2026. Noua mașină aduce aminte de prima generație a modelului de oraș, iar aceasta promite un preț de pornire de sub 20.000 de euro.
Luni, 23 Ianuarie 2023 | Concepte

Renault apelează la ajutorul fanilor pentru a crea conceptul viitorului Twingo

Renault va organiza un concurs special prin care le va cere ajutorul fanilor pentru a crea conceptul viitoarei generații Twingo. Fanii vor putea desena noua mașină cu ajutorul unor programe de inteligență artificială, iar Renault va prelua design-ul câștigător pentru viitorul său concept.
Luni, 01 Februarie 2021 | Industrie

UPDATE: Renault renunță la Twingo, însă locul său ar urma să fie luat de urmașul lui Renault 5

Renault vrea să elimine Twingo din gamă, iar modelul nu va primi o nouă generație, potrivit declarațiilor CEO-ului Luca de Meo. “Vom abandona segmentul A, nu este profitabil,” a explicat șeful producătorului francez.
Miercuri, 19 Februarie 2020 | Modele noi

Renault anunță noutăți majore pentru 3 martie: versiune electrică pentru Twingo și conceptul electric Morphoz

Renault va prezenta în 3 martie o versiune electrică de serie pentru modelul de oraș Twingo, dar și noul concept electric Morphoz și un nou concept electric pentru utilitara Kangoo ZE.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea electrică a lui Renault Twingo va fi lansată în cursul anului: francezii vor miza pe platforma actualului Smart EQ Fortwo

Renault Twingo va primi o versiune electrică în cursul acestui an. Modelul va prelua motorul de 82 de cai putere și bateria de 17.6 kWh disponibile pe Smart EQ Fortwo.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Modele noi

Renault Twingo facelift: modelul de oraș primește îmbunătățiri de design și motoare de până la 93 de cai putere cu transmisie EDC

Renault Twingo a primit un facelift care include o serie de îmbunătățiri de design și trei motoare. Versiunea de top este un TCe de 93 de cai putere care poate fi achiziționat cu cutie de viteze automată cu 6 trepte.
Vineri, 16 Mai 2014 | Feature

Lansările următoarelor luni: ce maşini noi vom vedea în showroom-uri în 2014?

2014 este un an bogat în noutăţi auto. Producătorii au pregătit un şir lung de modele care vor ajunge în showroom-uri în acest an. Iată lista noutăților de primăvară-vară.
Joi, 15 Mai 2014 | Concepte

Renault vine la Festivalul de la Cannes cu patru prototipuri bazate pe Twingo şi cu o flotă de 225 vehicule

Francezii de la Renault vor fi parteneri oficiali ai Festivalului de la Cannes şi în 2014. Pentru a celebra parteneriatul semnat în urmă cu 31 de ani, Renault aduce patru prototipuri bazate pe Twingo la prestigiosul eveniment.
Marti, 18 Martie 2014 | Modele noi

Renault Twingo împarte 70% din componentele mecanice cu viitoarea gamă Smart

Reprezentanţii Smart au confirmat faptul că viitoarele modele ale mărcii vor împărţi 70% din componentele tehnice ale noului Renault Twingo, cu toate că nu vor exista asemănări estetice între citadina franţuzească şi modelul elveţian.
Vineri, 14 Martie 2014 | Modele noi

Ipoteză: un model Dacia de oraş de 5000 de euro ar putea fi construit pe platforma reciclată a vechiului Renault Twingo

Dacia de 5000 de euro, vechiul vis încă neîmplinit al lui Louis Schweizer, omul care a imaginat saga Logan, ar putea deveni realitate în 2015, dacă ipotezele din presa germană vor deveni realitate: un model de oraş Dacia bazat pe platforma recent retrasului Renault Twingo 2.
Vineri, 31 Ianuarie 2014 | Modele noi

Renault Twingo ajunge la a treia generaţie în martie

Renault a confirmat lansarea celei de-a treia generaţie a lui Twingo în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul va trece prin cea mai importantă transformare din cariera sa, renunţând la platforma cu tracţiune faţă şi la caroseria cu trei uşi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Iunie 2013 | Modele noi

Următorul Renault Twingo va fi oferit doar într-o versiune cu cinci uşi

Renault a decis să-i adauge două uşi noii generaţii a lui Twingo. Carlos Tavares, al doilea om în ierarhia Renault-Nissan, susţine că acest pas va ajuta la atingerea adevăratului potenţial al modelului.
Vineri, 24 Mai 2013 | Concepte

Renault a construit un Twingo de 320 CP: Twin'Run Concept

Renault va aduce la Marele Premiu de la Monaco o versiune V6 a lui Twingo. Motorul de 320 CP, inspirat din cel al lui Megane Trophy, este montat central şi animează conceptul Twin'Run.
Miercuri, 15 August 2012 | Intern

Renault România a premiat medaliații de la Olimpiadă cu 16 automobile

Renault România a premiat medaliații de la Jocurile Olimpice de la Londra cu 16 automobile. În funcție de medalia obținută, sportivii au primit un model Twingo, Megane sau Latitude.
Marti, 17 Aprilie 2012 | Industrie

Renault Twingo RS se află la ultima generaţie

Adio, Twingo RS! Cel mai mic membru al gamei de performanţă de la Renault nu se ridică la pretenţiile de vânzări ale şegfilor Renault şi va dispărea din gamă odată cu apariţia următoarei generaţii Twingo.
Vineri, 16 Martie 2012 | Industrie

Slovenia: Renault reduce producţia şi numărul de salariaţi la cel mai mare exportator al ţării

Fabrica Revoz a celor de la Renault, cel mai mare exportator al ţării respective, va reduce producţia şi numărul de angajaţi pentru a răspunde cererii scăzute pentru modelele Clio, Twingo şi Wind.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Intern

Renault Twingo facelift pleacă de la 9.300 euro în România

Facelift-ul lui Renault Twingo a debutat pe piaţa internă. Cea mai ieftină versiune a lui Twingo costă 9.300 euro cu TVA inclus, la fel ca modelul pre-facelift.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | Modele noi

Renault Twingo va primi un facelift în toamnă

Gama Renault Twingo va primi un plus de personalitate graţie unui facelift care va fi prezentat în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 08 Februarie 2011 | General

GERMANIA: TUV a prezentat lista celor mai puţin fiabile maşini uzate

Nemţii de la TUV au făcut o listă a celor mai puţin fiabile automobile testate în 2010. De data aceasta, Dacia Logan se clasează şi ea în "top", fiind pe locul şase de la coadă în materie de fiabilitate pentru vehiculele cu o vechime de 2-3 ani.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Dacia, Citroen, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru