Actiuni

Vineri, 20 Aprilie 2018 | Industrie

Mercedes ar putea furniza motoare către Volvo: nemții vor să cumpere o parte din acțiunile constructorului suedez

Grupul Daimler este gata să furnizeze motoare Mercedes celor de la Volvo și ar vrea să cumpere o mică parte din acțiunile constructorului suedez. Presa germană scrie despre posibilitatea cooperării dintre Mercedes-Benz și brandul Volvo deținut de chinezii de la Geely.
Luni, 26 Februarie 2018 | Industrie

Chinezii de la Geely, după ce au cumpărat aproape 10% din Daimler: “Nu mai vrem și alte acțiuni, pentru moment”

Grupul chinez Geely a achiziționat de curând o cotă de 9.69% din Daimler, însă președintele Li Shufu susține că, pentru moment, nu mai dorește să cumpere și alte acțiuni la grupul german.
Joi, 22 Februarie 2018 | Industrie

Bonus de 48 de milioane de dolari pentru Sergio Marchionne: șeful Fiat-Chrysler va fi răsplătit pentru performanța din ultimii ani

Șeful grupului Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, va fi răsplătit cu bonusuri în valoare de aproape 50 de milioane de dolari pentru performanțele pe care le-a obținut în ultimii ani.
Marti, 06 Februarie 2018 | Industrie

După Volvo, Mercedes. Chinezii de la Geely ar putea deveni cel mai mare acționar de la Daimler

Zhejiang Geely Holding Group vrea să achiziționeze o cotă majoritară de acțiuni la grupul Daimler, potrivit unor surse citate de ziarul german Bild am Sonntag.
Luni, 18 Decembrie 2017 | Economic

Aston Martin vrea să se listeze la bursă: nici vânzarea companiei nu este exclusă

Acționarii Aston Martin au angajat banca de investiții Lazard pentru a pregăti o vânzare de acțiuni, fie că va fi vorba despre o listare pe bursă, fie despre o vânzare directă către un investitor strategic, potrivit unor surse citate de agenția Reuters.
Joi, 14 Decembrie 2017 | Masini autonome

Renault a cumpărat 40% dintr-un grup de presă: francezii vor să ofere știri și informații în “mașinile conectate și autonome”

Renault a achiziționat o participație de 40% la grupul media Challenges Group din Franța, cu scopul să ofere în viitor știri și informații către clienți în mașinile lor “conectate și autonome”.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Industrie

Geely a vrut să cumpere 5% din Daimler: nemții au refuzat oferta prin care chinezii ar fi pus mâna pe tehnologia mașinilor electrice

Daimler a refuzat o ofertă prin care Geely voia să cumpere 5% din grupul german, potrivit unor surse citate de agenția Reuters.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne a cumpărat acţiuni Fiat Chrysler Automobiles în valoare de 2.6 milioane de euro

Sergio Marchionne, şeful concernului FCA, a cumpărat 335.745 de acţiuni ale companiei pe care o conduce. Mişcarea este văzută de analiştii din industrie ca un gest de încredere în viitorul FCA.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | Industrie

Şeful Volkswagen: Anul 2012 va fi mai greu pentru toată lumea

Şeful Volkswagen a declarat că anul 2012 va fi mai dificil pentru toţi constructorii care operează pe piaţa din Europa, deoarece va urma o scădere a cererii pe toate pieţele.
Joi, 29 Septembrie 2011 | Industrie

Spyker Cars are un nou proprietar

Constructorul olandez Spyker a fost vândut unei companii din Statele Unite ale Americii. Cei de la Swedish Automobile au păstrat 50% din acţiunile Spyker Cars B.V.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | Industrie

Ghosn: "Renault-Nissan ar putea deţine 50% din acţiunile AvtoVAZ"

În urma unei întrevederi cu Vladimir Putin, Carlos Ghosn a declarat că Alianţa Renault-Nissan examinează posibilitatea creşterii pachetului de acţiuni deţinut la AvtoVAZ de la 25% la 50 procente.
Duminica, 17 Octombrie 2010 | Economic

Ford vinde o mare parte din acţiunile deţinute la Mazda

Constructorul american Ford a decis să vândă o mare parte din acţiunile pe care le deţine în cadrul brandului nipon Mazda.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Martie 2010 | Economic

Daimler vinde actiunile pe care le detine la Tata Motors

Oficialii Daimler au anuntat ca isi vor vinde toate actiunile pe care le detin in cadrul companiei indiene Tata Motors.
Sambata, 06 Martie 2010 | Economic

Volkswagen asteapta o crestere a profitului operational in 2010

Volkswagen se asteapta ca anul 2010 sa ii aduca o crestere importanta in dreptul profitului operational.
Marti, 08 Decembrie 2009 | Industrie

Volkswagen a finalizat achizitia a 49.9% din actiunile Porsche

Prima parte a fuziunii pregatite dintre Volkswagen si Porsche a luat sfarsit. Producatorul din Wolfsburg a finalizat achizitia a 49.9% din actiunile marcii Porsche.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Economic

Un fost director Ford intra in cursa pentru Volvo

Michael Dingman, un fost director Ford, va face saptamana viitoare o oferta pentru achizitionarea actiunilor constructorului Volvo.
Duminica, 20 Septembrie 2009 | Economic

Audi ar putea sa cumpere actiuni la Bayern Munchen

Conform unor zvonuri aparute in presa germana, Audi ar putea achizitiona 10 procente din actiunile clubului Bayern Munchen, cea mai titrata echipa de fotbal din Germania.
Marti, 18 August 2009 | Industrie

Koenigsegg s-a inteles cu GM pentru preluarea Saab

General Motors a anuntat oficial astazi ca a incheiat un contract de preluare a subsidiarului Saab cu grupul suedez Koenigsegg. Soarta finalizarii contractului depinde insa de un imprumut european.
Luni, 17 August 2009 | Economic

Arabii au cumparat 10 procente din Porsche

Compania Qatar Holding LLC a achizitionat 10% din actiunile Porsche, devenind primul investitor strain al marcii germane. Arabii au posibilitatea de a achizitiona si actiuni Volkswagen la un pret special.
Joi, 23 Iulie 2009 | Industrie

Magna si RHJ lupta strans pentru preluarea Opel

General Motors a anunta oficial ca ultimele tratative de preluare a concernului Opel se tin cu Magna si belgienii de la RHJ International.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru