Alianta

Vineri, 26 Octombrie 2018 | Industrie

Ford negociază o alianță extinsă cu Volkswagen: “Colaborarea nu va fi limitată în niciun fel”

Ford poartă negocieri cu Volkswagen pentru extinderea alianței dincolo de vehiculele comerciale, astfel încât cele două companii să-și împartă costurile cu dezvoltarea noilor tehnologii și modele.
Marti, 18 Septembrie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi colaborează cu Google: parteneriat tehnologic pentru dezvoltarea următoarei generații de sisteme de infotainment

Viitoarele modele dezvoltate de Renault, Nissan și Mitsubishi vor avea sisteme de infotainment bazate pe sistemul de operare Android dezvoltat de Google pentru platforme mobile. Google a anunțat anul trecut că modele de la Audi și Volvo vor beneficia și ele de un sistem asemănător în viitor.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | Masini autonome

Volkswagen caută aliați pentru dezvoltarea mașinilor autonome: nemții vor un “standard tehnologic” la nivelul industriei

Grupul Volkswagen vrea să se alieze cu alți producători auto ca să creeze un standard al industriei în ceea ce privește tehnologia mașinilor autonome. Nemții spun că, astfel, ar beneficia de mai multă protecție în fața legii în cazul unor eventuale accidente cu victime provocate de mașinile autonome.
Duminica, 02 Septembrie 2018 | Industrie

Volkswagen, despre un posibil parteneriat cu Ford: “Vrem să avem o alianță strategică și echilibrată”

Grupul Volkswagen și constructorul american Ford sunt aproape să semneze o colaborare și să formeze o alianță în mai multe sectoare de activitate, printre care și vehiculele comerciale. Totodată, cele două entități vor să colaboreze pentru a-și îmbunătăți competivitatea pe piață.
Joi, 23 August 2018 | Industrie

Soarta Ducati, din nou în atenția Volkswagen: grupul este deschis la fuziuni sau alianțe cu alte branduri

Șeful grupului Volkswagen, Herbert Diess, consideră că brandul de motociclete Ducati ar putea să fuzioneze cu altă companie sau să intre într-o alianță, având în vedere potențialul scăzut de sinergie cu alte branduri din grup, potrivit presei germane.
Marti, 15 Mai 2018 | Industrie

Nissan vrea să continue parteneriatul cu Renault: “Alianța noastră trebuie să funcționeze ca până acum, cu independență pentru fiecare companie”

Nissan și Renault caută mai multe soluții pentru ca alianța lor să fie consolidată și după schimbarea actualei conduceri, potrivit unui anunț al japonezilor. Nissan a dezmințit fuziunea cu Renault, spunând că fiecare companie trebuie să-și păstreze independența, iar alianța trebuie să funcționeze ca până acum.
Miercuri, 09 Mai 2018 | Industrie

Bătălia pentru resurse: Volkswagen vrea o alianță europeană care să asigure producția de baterii pentru mașinile electrice

Șeful Volkswagen susține ideea unei alianțe prin care constructorii din Europa să-și asigure materia primă necesară producției de baterii pentru mașinile electrice. Producătorii vor astfel să nu piardă teren în lupta cu rivalii asiatici privind noile tehnologii.
Joi, 08 Martie 2018 | Industrie

Chinezii de la Geely se gândesc la o alianță între Volvo și Daimler: nemții nu vor însă ca tehnologia lor să ajungă pe mâna rivalilor

Geely se gândește la o posibilă alianță între Volvo și Daimler, însă planul chinezilor nu este pe placul șefilor celor doi constructori auto.
Joi, 01 Martie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi anunță o “turbo” consolidare între membri: vânzări de 14 milioane de mașini în 2022

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi anunță accelerarea procesului de consolidare între cei trei membri ai săi, prin reducerea costurilor și creșterea profiturilor. Până în 2022, alianța vrea să ajungă la vânzări totale de 14 milioane de mașini pe an.
Marti, 20 Februarie 2018 | Industrie

Misiunea lui Carlos Ghosn: brazilianul vrea să asigure supraviețuirea alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, chiar și cu prețul unei fuziuni între cele trei companii

Șeful Renault, Carlos Ghosn, a declarat că una dintre prioritățile sale pentru perioada următoare este să se asigure că alianța cu Nissan și Mitsubishi va supraviețui în condițiile actuale de piață. Una dintre modalitățile pentru atingerea obiectivului său ar putea fi o fuziune între cele trei companii.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi vrea să investească în electrificare și inteligență artificială: fonduri de un miliard de dolari în următorii 5 ani

Renault, Nissan și Mitsubishi au anunțat înființarea unui fond de 1 miliard de dolari care să finanțeze start-up-uri în domeniul mobilității și al transportului, pentru proiecte care să vizeze electrificarea, autonomia mașinilor electrice sau inteligența artificială.
Joi, 14 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Suzuki ar putea deveni furnizor pentru Toyota și Panasonic: “Nu este loc și pentru noi în alianța lor privind dezvoltarea de baterii pentru mașinile electrice”

Președintele Suzuki a declarat că nu va intra în alianța formată de Toyota și Panasonic pentru dezvoltarea de baterii dedicate mașinilor electrice, dar că ar putea să joace rolul de furnizor pentru cele două companii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Septembrie 2017 | Industrie

Ford și indienii de la Mahindra vor să reînvie alianța: colaborare pentru dezvoltarea de mașini electrice și autonome

Ford și Mahindra au anunțat că vor să încheie o alianță strategică prin care să dezvolte mașini electrice și autonome.
Luni, 29 Iulie 2013 | Industrie

Zvonuri: Alianţa Suzuki-Volkswagen mai primeşte o şansă

Suzuki şi Volkswagen trec de ceva vreme printr-un lung divorţ. Cele două mărci vor să rupă o alianţă formată în 2009, dar ultimele informaţii spun că Suzuki încearcă să repare relaţia pe care o are cu Volkswagen.
Marti, 30 Octombrie 2012 | Industrie

Marchionne vrea o alianţă Fiat, Opel şi Peugeot pentru a se bate cu Volkswagen

Sergio Marchionne a propus grupurilor General Motors şi PSA Peugeot-Citroen crearea unui parteneriat european. Alianţa ar fi putut concura astfel cu Grupul Volkswagen.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

Bloomberg: GM ar putea cumpăra 7% din acţiunile PSA Peugeot-Citroen

Discuţiile dintre General Motors şi PSA Peugeot-Citroen devin din ce în ce mai serioase, arată Bloomberg şi Reuters. Aparent, americanii vor să cumpere aproape şapte procente din concernul francez pentru a parafa un parteneriat.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen şi General Motors poartă discuţii pentru o potenţială alianţă

Potrivit francezilor de la La Tribune, PSA Peugeot-Citroen şi General Motors poartă discuţii serioase privind o alianţă.
Sambata, 20 August 2011 | Economic

Alianţa Fiat-Chrysler s-ar putea muta în Olanda

Oficialii Fiat şi Chrysler doresc să îşi mute cartierul general în Olanda. Această decizie vine pentru a stinge războiul simbolic dintre cele două tabre, dar şi pentru a beneficia de o serie de avantaje fiscale.
Marti, 22 Februarie 2011 | Modele noi

Renault vrea să mărească gama Clio cu un crossover 4x4

Renault Captur ar putea avea o versiune de serie care va fi integrată în gama Clio, informază cei de la AutomotiveNews. Mai mult decât atât, aceasta va beneficia şi de un sistem de tracţiune integrală.
Sambata, 09 Octombrie 2010 | Industrie

BMW şi GM vor colabora la dezvoltarea unui nou motor

Constructorul german BMW împreună cu gigantul american General Motors discută cu privire la demararea unui proiect ce are ca scop crearea unor noi motoare.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru