Bentley

Joi, 04 Iunie 2020 | Industrie

Bentley deschide șampania: constructorul britanic a produs 20.000 de unități Bentayga

Bentley are motive de sărbătoare: Bentayga, primul SUV al companiei, a atins borna 20.000. Modelul a fost prezentat în toamna anului 2015, iar producția a demarat în 2016.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Industrie

Final de carieră pentru motorul V8 de 6.75 de litri produs de Bentley: arhitectura propulsorului este folosită din 1959

Bentley a produs ultimul exemplar al motorului V8 de 6.75 litri. Arhitectura acestuia a fost utilizată din 1959, iar până astăzi au fost asamblate 36.000 de exemplare.
Marti, 12 Mai 2020 | Industrie

Bentley a reluat activitatea la uzina din Crewe: măsuri suplimentare pentru protejarea angajaților și capacitate de producție redusă la jumătate

Bentley a reluat în 11 mai producția la uzina din Crewe. Pentru moment, britanicii vor asambla doar Bentayga și Mulsanne, urmând ca de săptămâna viitoare să producă și Continental GT și Flying Spur. Totodată, britanicii au pregătit un pachet suplimentar de măsuri pentru protejarea angajaților.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Industrie

Bentley a început livrările noului Flying Spur în China: “Toți dealerii și-au deschis porțile”

Bentley a dat startul livrărilor pentru noul Flying Spur în China și a anunțat că toți cei 40 de dealeri ai săi și-au repornit activitatea pe cea mai mare piață auto din lume.
Vineri, 17 Aprilie 2020 | Industrie

Bentley extinde suspendarea producției cu cel puțin 3 săptămâni: britanicii vor să deschidă fabrica pe 11 mai

Bentley a anunțat că va continua suspendarea producției pentru cel puțin trei săptămâni, din cauza crizei COVID-19, urmând ca fabrica să fie redeschisă parțial pe 11 mai. Britanicii speră că producția va reveni la parametri normali începând din 18 mai.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | General

Bentley lansează un scurt clip video dedicat lui Mulsanne: cele mai importante momente din cariera modelului britanic

Bentley a publicat un clip video dedicat carierei lui Mulsanne. Modelul va fi scos din producție în vara acestui an, iar actualul Flying Spur va deveni noul vârf de gamă.
Marti, 17 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Bentley anunță că primul său model electric va avea un design “curajos”: lansare programată până în 2025

Bentley a început să lucreze la mai multe variante de design pentru primul său model electric, lansarea urmând să aibă loc în jurul anului 2025. Britanicii spun că viitorul vehicul electric trebuie să aibă un design “curajos”, nu doar să copieze un model din gama actuală.
Vineri, 06 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Primul model electric Bentley va fi lansat până în 2026: "Nu vrem să lansăm un model mic, vrem să construim un Bentley adevărat"

Adrian Hallmark, CEO-ul Bentley, anunță că primul model electric al companiei va fi lansat la jumătatea acestui deceniu. Britanicii așteaptă baterii mai ieftine și capabile să ofere performanțe mult îmbunătățite față de cele din actuala ofertă.
Joi, 27 Februarie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu interiorul lui Mulliner Bacalar: noul model Bentley va fi prezentat pe 3 martie la Geneva

Bentley a publicat primul teaser cu interiorul viitorului Mulliner Bacalar. Noul model britanic va avea o producție limitată și va fi prezentat în data de 3 martie, la Geneva.
Joi, 20 Februarie 2020 | Modele noi

Bentley prezintă ediția specială Continental GT Mulliner Cabrio: 400.000 de cusături și un interior lucrat manual

Bentley a publicat o serie de imagini cu ediția specială Continental GT Mulliner Cabrio. Modelul va fi expus la Geneva și propune o serie de elemente speciale de exterior și un interior lucrat manual care include 400.000 de cusături.
Miercuri, 12 Februarie 2020 | Modele noi

Primele teasere cu viitorul Bentley Mulliner Bacalar: modelul va fi produs într-un număr limitat de exemplare și va fi prezentat la Geneva

Bentley a publicat primele teasere cu viitorul Mulliner Bacalar. Viitorul model pregătit de britanici va fi fabricat manual într-un număr limitat de exemplare și va deveni noul vârf de gamă. Designul va fi influențat de liniile conceptului electric EXP 100 GT.
Luni, 03 Februarie 2020 | Modele noi

Bentley Continental GT Ice Race: versiunea unicat are roll cage și o gardă la sol mai mare

Bentley a prezentat ediția unicat Continental GT Ice Race. Britanicii au pregătit un roll cage complet, scaune și centuri de competiție și o gardă la sol mai mare. Modelul a fost admirat în premieră în cadrul GP Ice Race din Austria.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Ianuarie 2020 | General

Cântec de lebădă: Bentley prezintă Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner. Producția modelului britanic va lua sfârșit în primăvara acestui an

Bentley prezintă Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner, o ediție specială care marchează finalul carierei modelului britanic. Motorul de 6.75 litri este cel mai longeviv V8 din istorie, acesta fiind utilizat pentru prima dată în urmă cu 60 de ani pe modelul Bentley S2.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Industrie

Bentley a vândut 11.000 de mașini în 2019 și a trecut pe profit: constructorul pierduse aproape 300 milioane euro în 2018

Bentley a anunțat o creștere de 5% a vânzărilor din 2019, la 11.006 unități, și a revenit pe profit după pierderile de aproape 300 de milioane de euro din 2018.
Joi, 02 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Bentley: "Primul nostru model 100% electric vine cel mai devreme în 2025"

Primul model electric Bentley va fi unul de sine stătător, va purta un nume diferit și va utiliza, cel mai probabil, baterii solid-state cu 30% mai ușoare decât echivalentul Litiu-Ion. Mașina este programată cel mai devreme pentru 2025.
Luni, 30 Decembrie 2019 | Industrie

Bentley se așteaptă să încheie 2019 pe profit: “2020 va fi un an record”

Bentley estimează că va încheia anul 2019 pe profit, după pierderile înregistrate în 2018. “2020 va fi un an record,” a declarat CEO-ul Adrian Hallmark, care mizează pe creșterea vânzărilor Bentley în China.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Modele noi

Bentley lansează o ediție specială Continental GT pentru a celebra recordul de la Pikes Peak: britanicii vor produce doar 15 exemplare

În luna iulie, Bentley Continental GT a devenit cel mai rapid model de serie de la Pikes Peak. Pentru a sărbători acest moment, oficialii britanici propun o ediție specială Continental GT care va fi dezvoltată în doar 15 unități.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul Bentley Bentayga facelift: interior modificat și motorizare diesel mild-hybrid

Bentley pregătește un facelift pentru actualul Bentayga. SUV-ul va fi prezentat în 2020, iar conform primelor informații, Bentayga facelift va oferi mici modificări estetice, un interior ușor restilizat și o motorizare diesel mild-hybrid.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Modele noi

Bentley pregătește un model inspirat de conceptul EXP 100 GT: producția va fi limitată la doar 12 exemplare

Bentley, prin divizia Mulliner, va dezvolta un model exclusivist cu o producție de doar 12 exemplare și un preț de 1.5 milioane de lire sterline, potrivit informațiilor din presa britanică. Noul model este așteptat să împrumute unele caracteristici de design ale conceptului EXP 100 GT.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Modele noi

Versiuni noi pentru Bentley Bentayga: SUV-ul producătorului britanic va fi disponibil în variante cu patru sau șapte locuri

Bentley a introdus două versiuni noi pentru Bentayga. SUV-ul britanicilor va putea fi comandat fie într-o variantă de top cu patru locuri, fie într-o versiune care poate găzdui până la șapte pasageri.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru