Citroen C4

Miercuri, 20 Iunie 2012 | Modele noi

Citroen C4 L, primele imagini şi informaţii oficiale

Citroen a prezentat versiunea berlină a lui C4, numită C4 L. Modelul are un portbagaj de 440 de litri şi va debuta pe pieţele din China şi Rusia, fiind orientat spre pieţele emergente.
Joi, 10 Mai 2012 | Industrie

Citroen desparte birourile de design ale gamei normale şi ale liniei DS

Pentru a realiza o diferenţiere acută între cele două game paralele de modele pe care le are în dezvoltare, Citroen va despărţi echipele de designeri. Linia DS va avea, astfel, un grup dedicat de designeri.
Joi, 29 Septembrie 2011 | Modele noi

Citroen C4 Aircross - primul teaser al crossover-ului bazat pe C4

Citroen va dezvălui săptămâna viitoare o nouă variantă a modelului C4, botezată Aircross. Modelul va fi un crossover şi va beneficia de o gardă la sol mai mare şi de elemente de protecţie.
Marti, 26 Iulie 2011 | Autoipoteze

Noua generaţie Citroen C4 Picasso ar putea sosi anul viitor

Monovolumul francez va lăsa loc noii generaţii anului viitor. Viitorul Citroen C4 Picasso este aşteptat la ediţia din 2012 a salonului Auto de la Paris.
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Siguranta

Lista celor mai sigure modele testate de EuroNCAP în 2010

EuroNCAP a publicat o listă cu cele mai sigure maşini testate în decursul anului trecut. DIn 29 de modele testate doar 65% au reuşit să obţină cinci stele.
Luni, 24 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Noul Citroen C4 costă 14.949 de euro în România

Citroen a anunţat oficial că noua generaţie C4 va fi disponibilă pe piaţa din România începând cu data de 3 februarie, la preţul de 14.949 de euro cu TVA.
Joi, 13 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Reclamă pentru noua generaţie Citroen C4

Citroen a filmat, în stilul său caracteristic, o nouă reclamă pentru proaspăt lansatul C4, modelul destinat a se bate în segmentul compact cu Golf şi Megane.
Luni, 20 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Verdictul Autocar pentru noua generaţie Citroen C4

Autocar continuă seria verdictelor oferite în doar 90 de secunde. Candidatul supus astăzi analizei britanice este noua generaţie a modelului francez Citroen C4, în versiune 2.0 HDi.
Joi, 25 Noiembrie 2010 | Modele noi

Citroen: "Nu cereţi reducere pentru C4"!

Citroen a decis să "schimbe macazul" în ceea ce priveşte preţul şi strategia de marketing a noului C4, anunţând că nu vor mai oferi reduceri, ci doar un preţ de bază foarte bun.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Marti, 31 August 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Viitorul Citroen C4 va fi oferit şi în versiune break

Citroen va dezvolta şi o versiune break a noului C4. Modelul este aşteptat să debuteze în 2011 şi se va lupta cu Golf Variant şi Astra SportsTourer.
Duminica, 29 August 2010 | Modele noi

Primele imagini cu Citroen C4 Picasso facelift

Oficialii Citroen au dat publicităţii primele imagini cu noul C4 Picasso facelift. Monovolumul francez va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 August 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Citroen testează noul C4 Coupe

Francezii de la Citroen testează noul C4 Coupe. Modelul este aşteptat să debuteze în martie 2011, la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 25 August 2010 | Siguranta

Cinci stele EuroNCAP pentru noile Citroen C4 şi Hyundai ix35

Citroen C4, Hyundai ix35, Honda CR-Z şi Suzuki Swift au primit câte cinci stele din partea EuroNCAP la testele de siguranţă.
Luni, 23 August 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: Imagini proaspete cu noul Citroen C4

Citroen a publicat astăzi o nouă serie de imagini ale modelului compact C4. Noua generaţie a crescut în dimensiuni, oferă un portbagaj mai mare şi dispune de o gamă de motorizări variată.
Marti, 01 Iunie 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Faceţi cunoştinţă cu noul Citroen C4!

Citroen a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii ale noii generaţii C4. Modelul compact vine cu un design preluat de la fratele C5, cu un portbagaj mai mare şi cu personalizări inspirate de telefoanele mobile.
Duminica, 23 Mai 2010 | Tehnologie

Citroen renunţă la volanul cu butuc fix

După cinci ani de la implementarea volanului cu butuc fix pe modelele sale, Citroen va renunţa la acest "artificiu" tehnologic odata cu viitoarea generaţie a lui C4.
Vineri, 23 Aprilie 2010 | Concepte

Primele imagini cu interiorul conceptului DS High Rider, viitorul DS4

Citroen a publicat o serie de imagini cu interiorul conceptului DS High Rider, concept care anticipeaza urmatorul model premium al francezilor: DS4.
Marti, 06 Aprilie 2010 | Modele noi

Citroen C4 si C3 Picasso primesc versiunea ecologica "airdream+"

Pentru cei care isi doresc un C4 si un C3 Picasso dar pretuiesc consumul redus, Citroen a lansat versiunea ecologica "airdream+", care vine cu o serie de modificari la nivelul motorului si transmisiei.
Miercuri, 10 Martie 2010 | Interviu

Carlo Bonzanigo, designer Citroen: "Viitorul DS4 va arata 90% ca prototipul High Rider"

Intr-un interviu acordat Automarket la Salonul de la Geneva, unul dintre responsabilii de design ai conceptelor Citroen, Carlo Bonzanigo, ne-a explicat logica din spatele ultimelor prototipuri ale marcii franceze.

Tag-uri similare

Audi, Ford, Citroen, Peugeot, Kimi Raikkonen, productie, Raikkonen, WRC, fotospion, Geely
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru