Citroen C4 Aircross - primul teaser al crossover-ului bazat pe C4

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.09.2011
Citroen va dezvălui săptămâna viitoare o nouă variantă a modelului C4, botezată Aircross. Modelul va fi un crossover şi va beneficia de o gardă la sol mai mare şi de elemente de protecţie.

Citroen plănuieşte să îşi extindă gama de modele cu un nou derivat în gama lui C4. Compactul va da neştere unei variante botezate Aircross, anunţată astăzi de un teaser publicat pe pagina de Facebook a constructorului francez. Lansarea oficială va avea loc la finalul săptămânii viitoare, când Citroen va dezveli forma finală a modelului.

Judecând după celălalt membru al familiei Aircross, existent deja pe piaţa sud-americană, C3 Aircross, modelul aşteptat săptămâna viitoare va fi o variantă crossover a actualului C4. Compactul va primi o gardă la sol ceva mai înaltă, o suspensie modificată, bosaje mai largi, spoilere faţă şi spate supradimensionate, protecţie laterală în zona pasajelor, praguri laterale şi bare de amarare.

Look-ul general va fi unul de crossover, Citroen încercând astfel să câştige şi publicul care îşi doreşte un vehicul cu o gardă la sol ceva mai mare.

via | citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru