Primele imagini cu interiorul conceptului DS High Rider, viitorul DS4

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.04.2010
Citroen a publicat o serie de imagini cu interiorul conceptului DS High Rider, concept care anticipeaza urmatorul model premium al francezilor: DS4.

Citroen a publicat astazi primele imagini cu interiorul conceptului DS High Rider, prezentat in martie la Geneva si asteptat sa anticipeze liniile de design ale viitorului DS4 si implicit C4. Compactul premium este asteptat sa debuteze in versiune de serie in cadrul Salonului Auto de la Paris, din toamna acestui an si sa imprumute platforma noua pe care va fi dezvoltat viitorul C4.

Desi va fi mai scurt decat actuala generatie a hatchback-ului, DS4 va fi mai inalt si mai lat, cu 1480 mm inaltime si 1820 mm latime. Potrivit presei internationale, noul DS4 nu va reprezenta pentru C4 ceea ce inseamna momentan DS3 pentru C3.

Modelul va prelua o serie de influente de la conceptul C-Sport Lounge din 2005 si va incerca sa propuna publicului o serie de aspecte premium. Interiorul prezentat de Citroen pastreaza filosofia de design a brandului dar promite o ergonomie imbunatatita, o mai mare functionalitate si materiale de cea mai buna calitate.

via | autocar

Comentarii (7)

  • @Bogdan Mirica, DS4 va inlocui C4?
    0 17
  • Valentin
    aha
    vreau si eu un citroen de CLASA mica la pret de BMW aha, da da
    sunt sigur ca asa vor vinde mult mai multe unitati
    3 10
  • Stanila
    plastic ieftin, masina ieftina.Tot VW este mai bun!
    4 32
  • Andrei.P
    Ce plastic ieftin frate??? Tu nu vezi cum arata bordu ala imbracat in piele si scaunele.. si tot.. volan ... arata exceptional.
    16 3
  • bv Citroen
    nu sunt un fan Citroen dar nu pot sa remarc progresele pe care le-au facut. Superb la interior, superb la exterior si mai ales superb sub capota (HDI si THP). Nota 10.
    10 3
  • continuare
    nu pot sa nu*
    5 3
  • Incepand cu noul c5 Citroen a facut un salt calitativ extraordinar: noul c3, ds3 si acum ds4 despre care cred ca ne dezvaluie cam cum o sa arate noul c4 si ds4.
    Materialele folosite in interior par de buna calitate. Interiorul e superb. Exteriorul la fel: de remarcat plafonul mat, c'est magnifique!
    13 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru