GALERIE FOTO: Imagini proaspete cu noul Citroen C4

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.08.2010
Citroen a publicat astăzi o nouă serie de imagini ale modelului compact C4. Noua generaţie a crescut în dimensiuni, oferă un portbagaj mai mare şi dispune de o gamă de motorizări variată.

Comentarii (16)

  • Andrei
    C4
    superb..foarte frumos !
    18 0
  • design matur
    cred ca o sa se vanda mai bine , se vede ca citroen nu mai este la fel de extragavant , mie imi place si asa , succes citroen
    16 0
  • :O
    De obicei nu`i suport p`astia cu "seamana cu x" dar din fata aduce a bot de mitsubishi iar in spate parca e noul astra :|
    7 10
  • nou si atragator
    Este clar o evolutie fata de vechiul model. Citroen este pe drumul cel bun. Mult succes.
    12 0
  • Nu vi se pare k botu duce unpic cu Golf VI ?
    1 10
  • Frumoasa masina
    7 0
  • mihai2001
    Design
    Designul interior este super, dar la exterior pare doar un alta masina de serie.

    Nu reusesc sa identific acel ceva unic al acestui model.

    p.s. bine ca au renutat la volanul ala ciudat
    4 6
  • tomita
    bucurati-va frate de noile lipsuri. pe langa faptul ca au sters-o de tot, mai putin partea frontala derivata din protoipurile trecute, plasand-o marea masa de compacte rorunjite (astra, megane, bravo, etc...)
    volanul ala era genial din multe puncte de vedere. si inca este :D. pt mine unul. pe langa c5 este singurul volan cu shaped airbag pt sofer. avand in vedere ca nu se roteste, pozitia lui va fi uniforma tot timpul si impactul cu acesta va fi mereu la fel (exceptam cazurile de inatimi diferite, care au fost luate in calcul oricum)
    but hey, nu e evolutie, ci involutie, pt a permite urmatorului DS4 sa se infrupte din tehnologiile mai avansate. atta volanul inovator cat si display-ul fulldigital NU au avut probleme in gama. mai degraba s-au intalnit dificultati tehnice care se regasesc la toate marcile
    7 1
  • ....
    Mie mi se pare citroen 100%...si imi place:)
    8 0
  • @citroen
    Un mare pas inainte fata de vechea generatie.
    5 0
  • vetanase
    Nu vi se pare
    ca in ultimii ani , automobilele ( mai ales cele de litraj mic si mediu)
    au din ce in ce mai putina "personalitate " .- dpdv aspect exterior -...seamana foarte mult intre ele ?
    5 4
  • toate vor fi la fel
    Sincer mi-ar fi placut sa isi pastreze elementele caracteristice ce au consacrat masina ca fiind "robotelul". Din pacate alegerile sunt ale lor si nu ale noastre. Ceasurile de bord nici ele nu seamana a nimic ce poate fi identificat cu C4.
    Tot ce e in el, gasesti acum in oricare compacta.
    Toate au devenit la fel din pacate.
    4 2
  • Noul C4
    Acum mi se pare o masina comuna, nimic special nimic deosebit fata de celelalte masini. Cand am ales primul C4, am avut pe masa aproape toate variantele de Hatchback si nu am regretat un moment alegerea facuta. Acum m-as gandii de doua ori inainte sa dau bani pe Noul C4.
    3 3
  • evolutie
    Masina aceasta s-a maturizat, parca au cautat sa imbine placutul cu utilul. De exemplu montantii C sunt destul de subtiri, cred ca vor ajuta vizibilitatea, incadrandu-se bine in acelasi timp in noua linie.
    Imi place cum au armonizat cele doua linii laterale, din partea superioara a portierelor. Vazuta din lateral, masina exprima ceva mai multa robustete decat modelul anterior. Si interiorul mi se pare tratat cu grija.
    Ceea ce nu prea imi place, este ca forma farurilor si a stopurilor se inscrie parca in ceea ce se ''poarta'' acum, intalnind forme asemanatoare si la alte marci.
    Dar asta nu cred ca va reduce din vanzarile noului model, care daca va fi oferit la un pret bun, probabil va atrage destui cumparatori. Mie noul model mi se pare o evolutie.
    4 0
  • C4
    Este superba!!!!!
    8 0
  • Nu-i inteleg frateee. De ce nu puteti mah sa puneti si voi cifrele alea drepte?? Chiar trebuie sa le puneti pe rotund? Pana te acomodezi cu masina trebuie sa-ti contorsionezi gatul sau mintea sa iti dai seama unde se afla acul. In rest masina arata foarte bine. O asteptam in trafic
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru