Crashgate

Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Formula 1

Renault decide miercuri viitorul lui Briatore

Renault va decide miercuri daca Flavio Briatore va ramane la conducerea echipei de Formula 1 in urma scandalului in care este implicat constructorul francez.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Renault ar putea renunta la serviciile lui Briatore

Presa spaniola sustine ca Renault a propus forului mondial sa il concedieze pe Flavio Briatore pentru a evita o pedepasa aspra din partea FIA in scandalul legat de cursa de la Singapore din sezonul trecut.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Radiografia conversatiilor radio din timpul accidentului lui Piquet

Conversatiile radio dintre oficialii echipei Renault din timpul Marelui Premiu al statului Singapore din sezonul 2008 sugereaza ca accidentul lui Nelson Piquet Jr. a facut parte din strategia echipei pentru a facilita victoria lui Fernando Alonso.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Informatii noi despre declaratia lui Symonds

Pat Symonds a recunoscut ca a luat parte la o intalnire privata cu Nelson Piquet Jr. inainte de Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008, insa a refuzat sa raspunda la o serie de intrebari esentiale pentru investigatia FIA.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Symonds a primit imunitate din partea FIA

Pat Symonds a primit imunitate din partea FIA pentru ca directorul departamentului de inginerie al Renault sa nu fie suspendat daca va oferi toate amanuntele legate de accidentul lui Nelson Piquet Jr. in Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Mosley: "Dovezile indica un accident suspect in Singapore"

Max Mosley a dezvaluit ca datele telemetrice ale monopostului pilotat de Nelson Piquet Jr. in Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008 confirma un posibil accident deliberat al pilotului brazilian.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Formula 1

Piquet Senior: "Alonso stie totul despre Singapore"

Nelson Piquet Senior sustine ca Fernando Alonso stie tot ce s-a intamplat in privinta accidentului deliberat comis de fiul sau la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Formula 1

Piquet Jr. explica in detaliu producerea accidentului

Nelson Piquet Jr. a explicat cu lux de amanunte modul in care a produs accidentul din cursa de la Singapore de anul trecut, intr-o noua declaratie aparuta pe internet.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Formula 1

Briatore: "Renault nu a gresit cu nimic"

Flavio Briatore sustine ca Renault nu a gresit cu nimic in privinta scandalului legat de Marele Premiu al statului Singapore din 2008, insa a evitat sa comenteze acuzatiile formulate de Nelson Piquet Jr.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Formula 1

Piquet Jr. nu se lasa intimidat de Renault

Nelson Piquet Jr. spune ca nu se teme de faptul ca a fost dat in judecata de Renault si Flavio Briatore, intrucat a spus adevarul in privinta accidentului de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Formula 1

Piquet Jr. a primit imunitate din partea FIA

FIA a anuntat ca Nelson Piquet Jr. a primit imunitate in cadrul scandalului in care este implicata echipa Renault, urmand sa nu primeasca nicio sanctiune indiferent de gravitatea faptelor comise.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Formula 1

Renault si Briatore au dat in judecata familia Piquet

Renault a inceput procedurile legale impotriva lui Nelson Piquet Junior si Nelson Piquet Senior, acuzandu-i ca au santajat echipa pentru ca brazilianul sa concureze pana la finalul sezonului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Formula 1

Briatore il acuza pe Piquet Jr. de santaj

Flavio Briatore sustine ca acuzatiile formulate de Nelson Piquet Jr. referitoare la Marele Premiu al statului Singapore din 2008 sunt minciuni sfruntate care reprezinta un santaj la adresa sa.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Formula 1

Symonds a refuzat sa raspunda la intrebari cheie

Pat Symonds a refuzat sa precizeze daca i-a cerut lui Nelson Piquet Jr. sa provoace un accident in timpul Marelui Premiu al statului Singapore din sezonul 2008 pentru a favoriza victoria lui Fernando Alonso.
Joi, 10 Septembrie 2009 | Formula 1

Alonso nu este implicat in scandalul Renault

Surse din cadrul FIA sustin ca Fernando Alonso nu a stiut nimic despre planul echipei Renault de a castiga Marele Premiu al statului Singapore din 2008 in urma accidentului deliberat provocat de Nelson Piquet Jr.
Joi, 10 Septembrie 2009 | Formula 1

Detalii incendiare despre scandalul Renault

Nelson Piquet Jr. a dezvaluit ca echipa l-a instruit sa produca accidentul din Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008, insa Renault sustine ca brazilianul a fost cel care a facut aceasta propunere.
Sambata, 05 Septembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Renault, somata sa raspunda acuzatiilor

Renault a fost somata sa apara pe 21 septembrie in fata Consiliului Mondial al FIA pentru a raspunde acuzatiilor ca a conspirat la producerea accidentului lui Nelson Piquet Jr. la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Formula 1

FIA ar putea oferi vineri detalii despre Renault

Primele informatii oficiale despre ancheta referitoare la Marele Premiu al statului Singapore din 2008 in care este implicata echipa Renault ar putea fi oferite vineri de FIA.
Joi, 03 Septembrie 2009 | Formula 1

Audierile in cazul Renault ar putea avea loc pe 21 septembrie

Presa spaniola sustine ca audierile Consiliului Mondial in cazul accidentului suspect suferit de Nelson Piquet Jr la Marele Premiu al statului Singapore din 2008 ar putea avea loc pe 21 septembrie.
Miercuri, 02 Septembrie 2009 | Formula 1

FIA extinde ancheta in cazul Renault

FIA a inceput ancheta in cazul accidentului produs de Nelson Piquet Jr. la Marele Premiu al statului Singapore din 2008, insa a extins cercetarile si in alte zone.

Tag-uri similare

Renault, Hamilton, FIA, Alonso, Massa, accident, Ecclestone, Singapore, Briatore, Piquet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru