Diesel

Duminica, 06 Mai 2018 | Industrie

Ponderea motoarelor diesel în vânzările europene: de la 7% pentru Toyota la 94% pentru Land Rover

Constructorii prezenți pe piața europeană au o strategie pe alocuri diametral opusă în ceea ce privește viitorul diesel în propria gamă. Iar acest lucru este subliniat de ponderea motorizărilor diesel din totalul vânzărilor din 2017.
Joi, 26 Aprilie 2018 | Industrie

Bosch a dezvoltat un sistem de evacuare revoluționar pentru motoare diesel: emisiile de oxid de azot vor fi de 10% din limita maximă

Producătorul german Bosch susține că va lansa în 2020 un sistem de evacuare pentru motoare diesel care va permite reducerea dramatică a emisiilor de oxid de azot la numai 10% din limita maximă admisă în prezent.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Industrie

Nemții pregătesc noi măsuri “dureroase” pentru motoarele diesel: “Clienții nu trebuie să sufere de pe urma greșelilor făcute de constructori”

Autoritățile din Germania au avertizat că producătorii auto precum Volkswagen sau BMW ar putea fi loviți de noi măsuri “dureroase” pentru motoarele diesel, cu scopul reducerii emisiilor. În același timp, nemții vor să protejeze locurile de muncă ale sutelor de mii de angajați din industria auto.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful Fiat-Chrysler vorbește despre apusul unei ere: “Trebuie să ne reducem substanțial dependența de diesel”

Sergio Marchionne, CEO-ul grupului Fiat-Chrysler (FCA), estimează că vânzările motoarelor diesel vor scădea pe toate piețele auto și, de aceea, constructorii trebuie să își reducă dependența față de aceste motoare.
Luni, 02 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful Mercedes despre lupta cu emisiile: “Clienții încă au încredere în motoarele diesel”

Clienții își arată în continuare încrederea în mașinile diesel, fapt dovedit și de vânzările semnificative ale acestor motoare, a afirmat Dieter Zetsche, șeful Mercedes-Benz.
Vineri, 30 Martie 2018 | Industrie

Autoritățile germane se tem că motoarele diesel vor fi interzise: “Trebuie să facem totul ca să împiedicăm acest lucru!”

Germania trebuie să facă tot ce poate ca să împiedice interzicerea motoarelor diesel, după cum a declarat noul ministru de Finanțe. Olaf Scholz a spus totodată că autoritățile locale trebuie să sporească investițiile în infrastructura pentru mașinile electrice.
Joi, 29 Martie 2018 | Industrie

Ochi pentru ochi și diesel pentru diesel: clienții Volkswagen din Germania pot să-și schimbe mașina veche cu alta nouă până în iunie

Grupul Volkswagen va continua programul prin care clienții săi din Germania pot să-și returneze mașinile diesel (Euro 4 sau mai vechi) și să cumpere una nouă cu o reducere de preț. Programul a fost prelungit până la sfârșitul lunii iunie.
Joi, 15 Martie 2018 | Industrie

Studiu: “Interzicerea motoarelor diesel în Germania va lovi direct piața mașinilor second-hand”

Interzicerea motoarelor diesel în orașele din Germania va lovi direct piața mașinilor second-hand, iar stocul acestora va crește, potrivit unui studiu realizat de agenția de rating Moody’s.
Marti, 13 Martie 2018 | Industrie

Studiu: Un Volkswagen Golf din 2010 consumă mai mult și are emisii mai mari după ce a fost în service din cauza Dieselgate

Un studiu realizat în Australia pe un Volkswagen Golf din 2010 arată că mașina consumă cu 14% mai mult combustibil decât înainte să fie chemată în service din cauza scandalului Dieselgate.
Joi, 08 Martie 2018 | Industrie

Reacția șefului Volkswagen la posibila interzicere a motoarelor diesel în Germania: “Este un scenariu înfricoșător și complet inutil”

Șeful Volkswagen, Herbert Diess, a oferit prima reacție după ce Justiția din Germania a decis că orașele pot să interzică individual mașinile cu motoare diesel: “Este un scenariu înfricoșător și complet inutil”.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Industrie

Volkswagen anticipează “renașterea” diesel: "Clienții își vor da seama că aceste motoare pot fi prietenoase cu mediul"

Grupul Volkswagen estimează că, în curând, clienții vor începe din nou să cumpere mașini cu motoare diesel, în ciuda trendului global care arată vânzări în creștere pentru modelele hibride și electrice.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Industrie

Toyota va renunța la diesel în Europa până la sfârșitul anului: japonezii vor oferi totuși diesel pe modele precum Land Cruiser și Hilux

Toyota va înceta vânzările de mașini cu motoare diesel în Europa, pânâ la sfârșitul lui 2018, după cum a anunțat șeful Toyota Europe, Johan van Zyl. Excepțiile de la această regulă vor fi modele precum Land Cruiser și Hilux.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 01 Martie 2018 | Industrie

Francezii vor să ajute producătorii să treacă peste declinul diesel: tranziția către motoarele “curate” pune în pericol 12.000 de joburi

Guvernul francez are un mesaj pentru producătorii și furnizorii din industria auto care se confruntă cu scăderea vânzărilor diesel din ultimii ani: “Suntem aici să vă ajutăm!”.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Mediu

Italienii urmează exemplul nemților: Roma va interzice maşinile diesel în centrul oraşului din 2024

Roma va interzice accesul maşinilor diesel în centrul oraşului începând cu anul 2024, a anunţat primarul capitalei italiene, potrivit publicației The Guardian.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Industrie

Hamburg este primul oraș german care anunță restricții pentru motoarele diesel: “Vom lua măsuri imediate pentru combaterea poluării”

Autoritățile din Hamburg au anunțat că vor începe să implementeze restricții pentru motoarele diesel, după ce justiția germană a permis orașelor să interzică individual aceste mașini.
Marti, 27 Februarie 2018 | Mediu

Decizie istorică a Justiției din Germania: orașele pot să interzică individual mașinile diesel

Într-o dispoziție considerată istorică de presa germană, Curtea Administrativă federală din Leipzig a decis că fiecare oraș va putea hotărî individual dacă mașinile diesel au sau nu accesul interzis.
Luni, 26 Februarie 2018 | Industrie

Surse din companie: “Grupul Fiat-Chrysler vrea să renunțe la motoarele diesel până în 2022”

Grupul Fiat-Chrysler Automobiles plănuiește să renunțe la motoarele diesel pentru toate brandurile sale, pânâ în 2022, potrivit unor surse din companie care au fost citate de Financial Times.
Miercuri, 21 Februarie 2018 | Industrie

Porsche a oprit producția modelelor cu propulsie diesel: “Clienții vor acum motoare pe benzină sau hibride”

Porsche a anunțat încetarea producției pentru modelele sale cu motoare diesel, pe fondul scăderii vânzărilor și a tranziției clienților către propulsoarele pe benzină sau hibride.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

În fața unei decizii istorice: judecătorii vor spune dacă orașele din Germania pot să interzică mașinile cu motoare diesel

O instanță de judecată va decide joi, pe 22 februarie, dacă orașele din Germania vor avea dreptul să interzică mașinile cu motoare diesel și, astfel, să producă pierderi de milioane de euro pentru constructorii auto.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

Încă o posibilă victimă în scandalul Dieselgate: Mercedes este suspectată de manipularea emisiilor diesel în SUA

Autoritățile din Statele Unite au descoperit posibile softuri ilegale pe care Mercedes le-ar fi folosit ca să manipuleze testele de emisii pentru modelele sale cu motoare diesel, susține presa germană.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Dacia, Citroen, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru