Eveniment

Miercuri, 21 Septembrie 2022 | Intern

Monopostul de Formula E Mahindra Racing și pilotul Nick Heidfeld, prezenți la Timișoara

Monopostul de Formula E al echipei Mahindra Racing și fostul pilot de Formula 1 Nick Heidfeld, vor fi prezenți în 24 septembrie la Timișoara în cadrul evenimentului The Drive to Win.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Intern

Bucharest Wheels Arena: ediţia 2014 a festivalului are loc în perioada 13-15 iunie

Cel mai mare festival auto-moto şi de sporturi extreme din ţară revine în Bucureşti pe 13 iunie. Bucharest Wheels Arena se întinde pe 40.000 de metri pătraţi şi are loc la Romexpo.
Joi, 23 Mai 2013 | Intern

Bucharest Wheels Arena 2013 - spectacolul începe mâine la Romexpo

Mâine începe Bucharest Wheels Arena, cel mai mare eveniment festival auto-moto din România. Evenimentul are loc la Romexpo, programul fiind deschis la ora 13:00.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Intern

Chris Pfeiffer, Vali Porcişteanu şi Manu Mihalache promit spectacol la Bucharest Wheels Arena

Bucharest Wheels Arena, cel mai mare eveniment auto-moto din România, va include şi demonstraţii de îndemânare pe două, respectiv patru roţi din partea unor nume precum Chris Pfeiffer, Vali Porcişteanu şi Manu Mihalache.
Marti, 02 Aprilie 2013 | Intern

Bucharest Wheels Arena: cel mai mare festival auto-moto din România revine în 24-26 mai

Bucharest Wheels Arena a ajuns la cea de-a doua ediţie. Aceasta se va derula în perioada 24-26 mai şi va avea loc la complexul expoziţional Romexpo.
Duminica, 28 Noiembrie 2010 | General

Lamborghini Murcielago a fost condus pe ultimul drum

Locuitorii oraşului italian Sant'Agata Bolognese au putut asista la o parada emoţionantă oferită de oficialii Lamborghini în cinstea "pensionării" lui Murcielago.
Sambata, 01 Mai 2010 | General

Jaguar participa in cadrul Mille Miglia cu 27 de modele clasice

Anul acesta Jaguar implineste 75 de ani de la infiintarea companiei, iar oficialii acesteia au considerat ca Mille Miglia este evenimentul potrivit pentru a sarbatori acest lucru.
Duminica, 04 Aprilie 2010 | Modele noi

Opel imbraca noul Astra in uniforma de politie

Opel va dezvalui in cadrul unui eveniment britanic versiunea pentru politie a noului Astra. Masina a fost creata pentru oamenii legii din Albion.
Luni, 16 Noiembrie 2009 | Formula 1

GALERIE FOTO: Massa a pilotat din nou un monopost F60

Felipe Massa a revenit duminica la volanul unui monopost Ferrari F60 pentru prima oara dupa accidentul suferit in iulie in Marele Premiu al Ungariei.
Luni, 16 Noiembrie 2009 | Formula 1

GALERIE FOTO: Alonso a "debutat" la Ferrari

Fernando Alonso a participat duminica evenimentul Ferrari World Finals organizat de echipa italiana la Valencia cu ocazia finalului de sezon.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Formula 1

Alonso va participa la Ferrari World Finals

Fernando Alonso va participa la evenimentul Ferrari World Finals care va avea loc in acest weekend dupa ce a primit acceptul fostei sale echipe Renault.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | O lume nebuna

Travis Pastrana va sfida din nou fizica in ajunul Anului Nou

Travis Pastrana va incerca o cascadorie de zile mari la festivalul din ajunul anului nou organizat de Red Bull in California: un salt cu masina de pe un dig pe o barja.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 13 Septembrie 2009 | Tuning

Imagini noi cu Abarth 695 Tributo Ferrari

Cei de la Abarth au oferit publicului o noua galerie foto cu versiunea speciala a lui Fiat 500 dedicata celor de la Ferrari.
Vineri, 21 August 2009 | Economic

“Gigantul” Fiat 500C va fi promovat pe strazile Londrei

Modelul Fiat 500C va avea parte de o prezentare putin mai inedita in cadrul festivalului The Big Smile, care se va desfasura la Londra. Italienii au creat o replica a acestui modelului pe o scara de 5:1 si spera ca astfel sa trezeasca interesul britanicilor pentru micuta masina de oras.
Sambata, 01 August 2009 | General

Opel Kadett Roadster, redescoperit dupa 70 de ani

In urma unor fotografii gasite intr-o baza de date, inginerii de la Opel au creat un roadster conceput acum 70 de ani. Modelul se numeste Strolch si va putea fi admirat in cadrul evenimentelor dedicate iubitorilor de masini clasice.
Miercuri, 01 Iulie 2009 | Modele noi

Jaguar dedica o editie XKR festivalului de la Goodwood

Constructorul britanic a lansat o editie speciala a sportivei de performanta XKR, dedicata editiei de anul acesta a evenimentului Goodwood Festival of Speed.
Joi, 21 Mai 2009 | Intern

Mercedes Roadshow Star Experience aduce E-Klasse Coupe in Romania

Mercedes-Benz va organiza cea de-a doua editie a caravanei Roadshow Star Experience. De data aceasta, vedeta acestei caravane va fi E-Klasse Coupe, care va putea fi admirat in Cluj si in Constanta.
Luni, 04 Mai 2009 | F1 TOP

VIDEO: Coulthard a facut show la Mamaia!

Va prezentam un material video cu demonstratia facuta sambata de David Coulthard la Mamaia la volanul unui monopost Red Bull Racing RB4.
Luni, 27 Aprilie 2009 | Modele noi

GALERIE FOTO: Aston Martin One-77 in "carne si oase"

Asa cum a promis, Aston Martin a prezentat in acest weekend acesta primul sau One-77 in forma finala, in cadrul evenimentului Concorso d'Eleganza Villa d'Este.
Joi, 16 Aprilie 2009 | F1 TOP

Programul demonstratiei lui Coulthard de la Mamaia

David Coulthard va pilota la Mamaia pe 2 mai timp de o ora un monopost Red Bull RB4 pe o pista improvizata de 1200 de metri, in cadrul evenimentului Red Bull F1 Mix.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, Red Bull, Citroen, Mercedes-Benz, Opel, Fiat, Alonso, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru