“Gigantul” Fiat 500C va fi promovat pe strazile Londrei

De Cornel Șocariciu
Publicat Vineri, 21.08.2009
Modelul Fiat 500C va avea parte de o prezentare putin mai inedita in cadrul festivalului The Big Smile, care se va desfasura la Londra. Italienii au creat o replica a acestui modelului pe o scara de 5:1 si spera ca astfel sa trezeasca interesul britanicilor pentru micuta masina de oras.

In ziua de astazi, cand criza economica a afectat toti constructorii auto, campaniile publicitare si politicile de maketing fac legea pe piata auto din intreaga lume. Pentru a promova modelul Fiat 500C, italienii au adoptat o campanie de maketing putin mai inedita.

Acestia au construit o macheta a micutei masini care a fost amplasata in centrul Londrei, pentru ca toti cei prezenti la evenimentul The Big Smile sa o poata admira. Oficialii Fiat isi doresc ca la vederea acestei “masini” oamenii prezenti la Parklife sa zambeasca si totodata sa le trezeasca acestora interesul pentru modelul de oras 500C.

Replica automobilului italienesc a fost construita pe o scara de 5:1, iar la baza acestui “gigant”, cei de la Fiat vor prezenta adevaratele modele 500, 500C si 500byDiesel. Evenimentul de la Parklife se va desfasura intre 28 august si 2 septembrie, iar italienii spera ca modul in care au abordat campania pentru promovarea noului 500C sa treazeasca interes in randul britanicilor.

“Gigantul Fiat 500C si intregul eveniment vor crea o atmosfera iar noi anticipam sase zile pline de bucurie.”, a declarat Elena Bernardelli, directorul de marketing al celor de la Fiat.

Via | zercustoms

Comentarii (2)

  • Cristi
    ?
    Nu cumva trebuia sa scrie 5:1 scara, daca este mai mare ?
    0 0
  • cititoru' turmentat
    @cristi
    Prietene, ai dreptate, dar ce te faci cand cei care se dau jurnalisti pe net nu au niste filtre intelectuale care sa le permita sa-si dea seama de enormitatile pe care le scriu....(copy-paste strikes again)....
    In articolul pe care-l dau ca sursa scrie de cateva ori 5:1 si nu 1:5....deh, graba scuza orice.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru