Imagini noi cu Abarth 695 Tributo Ferrari

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 13.09.2009
Cei de la Abarth au oferit publicului o noua galerie foto cu versiunea speciala a lui Fiat 500 dedicata celor de la Ferrari.

Cu doar cateva zile inaintea evenimentului automobilistic de la Frankfurt, Abarth, divizia sportiva a celor de la Fiat, a lansat un nou set de imagini cu modelul Fiat 500 dedicat celor de la Ferrari si botezat sugestiv Abarth 695 Tributo Ferrari.

Masina este propulsata de un motor de 1.4 litri T-Jet care livreaza 180 CP si dezvolta un cuplu motor de 230 Nm. Propulsorul modelului dedicat Calutului Cabrat este cuplat la o transmisie automata electromecanica MTA (Manual Transmission Automated), iar treptele de viteza pot fi schimbate prin intermediul padelelor din spatele volanului.

Nuanta folosita pentru vopsirea caroseriei este Rosu Scuderia, si intra in contrast cu pielea de culoare neagra folosita la interior. Jantele de 17 inch, scaunele sport, kitul pentru caroserie si franele de proveninenta Brembo completeaza seria modificarilor aduse lui Fiat 500.

via | Abarth

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru