Jaguar dedica o editie XKR festivalului de la Goodwood

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 01.07.2009
Constructorul britanic a lansat o editie speciala a sportivei de performanta XKR, dedicata editiei de anul acesta a evenimentului Goodwood Festival of Speed.

Jaguar si-a facut bine temele pentru editia de anul acesta a Festivalului de la Goodwood. Constructorul britanic a pregatit o editie speciala a modelului XKR, dedicata competitiei celebre.

Noul Goodwood Special XKR are la baza versiunea de serie propulsata de motorul V8 de 5.0 litri, capabil sa livreze 510 cai putere si 625 Nm. Cu asemenea resurse sub capota, sportiva poate accelera de la 0 la 100 de km/h in doar 4.6 secunde. Jaguar a completat aportul de putere cu o serie de accesorii de performanta si o noua evacuare ce aduce un sunet mai pronuntat.

La nivel exterior, Goodwood Special XKR vine echipat cu jante de 21 de inch, o garda la sol mai coborata si o caroserie vopsita in culoarea Lime Green, care contrasteaza cu accente in culoarea grafitului regasite la nivelul capotei, grilei, oglinzilor, blocurilor optice frontale si a gurilor de aerisire de pe capota.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru