GALERIE FOTO: Aston Martin One-77 in "carne si oase"

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.04.2009
Asa cum a promis, Aston Martin a prezentat in acest weekend acesta primul sau One-77 in forma finala, in cadrul evenimentului Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

Asa cum va anuntam si saptamana trecuta, Aston Martin s-a tinut de cuvant si a afisat in cadrul fetivalului Concorso d'Eleganza Villa d'Este primul exemplar al supercarului One-77 in forma finala. Se pare ca promisiunile lui Ulrich Bez, presedintele constructorului britanic, s-au adeverit, One-77 afisand apogeul tehnologiei si rafinamentului Aston Martin.

Liniile exteriorului nu se abat de la filosofia de design a producatorului de nisa in timp ce interiorul preia accente futuristice si se individualizeaza prin finisajele in fibra de carbon si aluminiu.

Sub capota supercarului se va afla deja cunoscutul motor V12 de 7.3 litri, derivat din unitatile cu acelasi numar de cilindri de pe DBS, DB9 si Vantage. Unitatea aspirata normal va oferi cu putin peste 700 de cai putere si va fi completata de o transmisie secventiala care livreaza resursele puntii spate.

Bagajul de putere este suficient pentru a imprima performante de invidiat supercarului. Britanicii afirma ca One-77 este capabil sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 3.5 secunde si sa atinga o viteza maxima de peste 321 de km/h.

Asa cum o spune si numele, One-77 va fi produs in numai 77 de exemplare, fiecare urmand sa fie vandut cu o suma de 1.1 milioane de euro.

Ca o incununare a eforturilor depuse de inginerii si designerii constructorului britanic, Aston AMrtin One-77 a plecat acasa cu trofeul festibalului Concorso d'Eleganza. Supercarul, admirat live intre alti opt contracandidati, a reusit sa isi adjudece marele premiu. One-77 a eclipsat restul concurentilor, acumuland peste 30% din voturi.

via | Omniauto

Comentarii (1)

  • marius
    mamaa ce interior are.. :x
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru