Travis Pastrana va sfida din nou fizica in ajunul Anului Nou

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 17.10.2009
Travis Pastrana va incerca o cascadorie de zile mari la festivalul din ajunul anului nou organizat de Red Bull in California: un salt cu masina de pe un dig pe o barja.

Travis Pastrana, cunoscutul pilot de raliuri si concurent in cadrul competitiilor X Games, va participa anul acesta la evenimentul organizat de Red Bull care se tine in ajunul anului nou in Long Beach, California. Acesta va incerca sa sara cu o masina de raliuri de pe un dig si sa aterizeze pe o barja plutitoare.

Pilotul american va incerca astfel sa doboare recordul actual, care masoara 52 de metri. Anul trecut, competitia organizata de Red Bull i-a avut ca protagonisti pe Rhys Millen si Robbie Maddison. Primul dintre acestia a sarit cu un camion de pe un hotel, in timp ce Robbie Maddison a decis sa execute o saritura cu motocicleta de pe o cladire cu zece etaje. Ca si pana acum, acest eveniment va fi transmis in direct de ESPN.

“Long Beach va duce mai departe traditia festivalului organizat de Red Bull. Sa zbor cu masina peste apa si mai apoi sa aterizez pe o barja plutitoare nu seamana cu nimic din tot ceea ce am realizat pana acum. Evenimentele transmise in direct sunt mult mai dificile dar si mai distractive, atat pentru public cat si pentru executanti.

Traiesc pentru acest tip de emotie”, a declarat Travis Pastrana.

via | autoweek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru