Ford Focus RS

Vineri, 23 Iulie 2010 | Modele noi

Viitorul Ford Focus RS ar putea fi hibrid

Viitoarea generaţie a lui Ford Focus va avea şi o versiune RS hibridă. Pe lângă performanţele deosebite, noul model va avea emisii semnificativ reduse faţă de generaţia precedentă.
Joi, 08 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Vezi cum se produce Ford Focus RS500

Ford a publicat un film de prezentare a etapelor prin care trece cea mai puternică versiune Ford Focus RS (350 CP) înainte de a fi disponibilă pe stradă.
Marti, 06 Iulie 2010 | Tuning

Volkswagen Golf R "The Bull" ameninţă Ford Focus RS

Tunerii germani de la Sport-Wheels au pregătit un pachet de modificări interesante pentru Hot Hatch-ul Golf R. Modelul german a primit un look mai agresiv, dar şi 330 de cai putere sub capotă.
Miercuri, 23 Iunie 2010 | Modele noi

Ford lansează cinci ediţii speciale ale lui Focus RS în Franţa

Divizia franceză a mărcii Ford a lansat cinci ediţii speciale Le Mans ale modelului Focus RS pe piaţa din Franţa. Modelele beneficiază de plăcuţe speciale de indentificare la interior şi de o vopsea deosebită.
Duminica, 20 Iunie 2010 | Video

VIDEO: David şi Goliat - Clio Williams versus Focus RS

Britanicii au comparat două modele care la prima vedere nu au nimic de-a face unul cu celălalt: un Clio Williams, imaginea sportivităţii Renault în anii '90, şi noua generaţie Ford Focus RS.
Luni, 14 Iunie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Opel Astra OPC ar putea avea 300 de cai putere

Opel lucrează în prezent la noua generaţie a versiunii de performanţă Astra OPC. Hot hatch-ul va primi 300 de cai putere sub capotă, pentru a se putea bate cu Ford Focus RS şi Renault Megane RS.
Vineri, 04 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Comparativ nebun Fifth Gear - Megane RS, Focus RS şi Scirocco R

Fifth Gear a testat pe circuit cele mai puternice hot hatch-uri ale momentului: Renault Megane RS, Ford Focus RS şi Volkswagen Scirocco R. La final, câştigătorul a trebuit să dea piept cu Porsche Boxster.
Vineri, 28 Mai 2010 | Video

VIDEO: Cursa unui Ford Focus RS500 până la 265 de km/h

Jurnaliştii britanici de la AutoExpress au vrut să se convingă că cel mai puternic Focus produs vreodată de Ford, poate atinge viteza maximă înscrisă în fişa tehnică: 265 de km/h.
Joi, 22 Aprilie 2010 | WRC

Block: “Bugetul limitat, un obstacol in calea performantei in WRC”

Ken Block sustine ca bugetul restrans de care dispune l-a impiedicat sa se pregateasca corespunzator si sa obtina rezultate bune in WRC.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Motorsport

Jari Latvala si Ford Focus RS vor alerga impreuna pe Nurburgring

Fostul pilot finlandez al echipei Ford va pilota un exemplar Ford Focus RS in carul Cursei de 24 de ore de la Nurburgring. Hatchback-ul a fost pregatit de cursa de catre mai multi studenti germani.
Marti, 06 Aprilie 2010 | Industrie

Toate exemplarele Ford Focus RS500 s-au vandut in doar 12 ore

Ford Focus RS500, editia de 350 de cai putere dezvaluita saptamana trecuta, se bucura de o popularitate mare in randul pasionatilor. La numai 12 ore de la prezentarea oficiala, toate cele 500 de unitati au fost vandute.
Vineri, 26 Martie 2010 | Modele noi

Ford va prezenta miercuri Focus RS500 - un RS de 350 CP

Daca credeati ca cei 305 CP ai lui Focus RS sunt deja prea multi pentru un hot hatch, Ford va contrazice: exista loc de mai bine. Miercuri iese in lumina reflectoarelor noul Focus RS500.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 18 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Noul VW Golf R se infrunta cu Ford Focus RS pe zapada

Britanicii de la iMotor au organizat o cursa dintre un Ford Focus RS de 305 CP si un VW Golf R de 265 CP pe zapada in cadrul unui drivetest al celui mai puternic Golf de productie creat vreodata.
Luni, 15 Februarie 2010 | Industrie

Ford unifica diviziile de performanta RS (Europa) si SVT (SUA)

Ford a anuntat ca destinele diviziilor sale de performanta, RS in Europa si SVT in Statele Unite, vor fi conduse de Jost Capito. Acesta va incerca obtinerea unei linii de modele universale.
Vineri, 05 Februarie 2010 | Modele noi

Ford sarbatoreste 40 de ani de Focus RS cu o editie speciala

Ford Focus RS Edition este incununarea a 40 de ani de succes bifati de hatcback-ul de performanta. Modelul aniversar va fi produs in doar 50 de exemplare si va fi disponibil doar in Elvetia.
Joi, 04 Februarie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Ford Focus RS va fi hibrid

Urmatoarea generatie a celei mai performante versiuni Ford Focus va dispune de un sistem de propulsie hibrid. Puterea maxima va ramane la 305 CP.
Luni, 21 Decembrie 2009 | Tuning

Mcchip a creat un Ford Focus RS de 401 CP

Cel mai puternic hot-hatch de pe piata a primit un pachet de tuning care ii mareste puterea cu 96 CP si 172 Nm. Acesta costa 4.499 de euro si vine de la Mcchip-dkr.
Sambata, 28 Noiembrie 2009 | Premii auto

Topul masinilor sport ale anului 2009

Jurnalistii de la publicatia franceza Echappement au decernat premiul pentru cea mai sportiva masina a anului 2009. Castigatorul este Porsche 911 GT3, urmat de Ford Focus RS si Nissan GT-R.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Tuning

Infuzie de putere si dieta de cuplu pentru Ford Focus RS

Graham Goode Racing a ales sa stoarca inca 68 de cai putere de sub capota noului Ford Focus RS. Cuplul motor a fost insa limitat pentru a obtine o tinuta de drum mai buna.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | Modele noi

Cererile din Germania cresc productia lui Focus RS

Clientii germani care au ramas in afara listei initiale de cumparatori pentru Focus RS au facut ca Ford sa suplimenteze cu 400 de unitati productia modelului.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, VW, tuning, Marea Britanie, Golf, Ford Focus, Nissan GT-R, Sebastien Loeb, Renault Megane
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru