VIDEO: Noul VW Golf R se infrunta cu Ford Focus RS pe zapada

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.02.2010
Britanicii de la iMotor au organizat o cursa dintre un Ford Focus RS de 305 CP si un VW Golf R de 265 CP pe zapada in cadrul unui drivetest al celui mai puternic Golf de productie creat vreodata.

Comentarii (19)

  • schumi
    ???
    Si noi ce sa intelegem din acest test ? Si Panda 4x4
    20 1
  • schumi
    ...
    ...ar fi intrecut RS-ul pe zapada.
    10 4
  • asdsada
    si Dusterul intrece RS pe zapada....ce test....doar asa poate sa castige golful la vreun capitol ca in rest....
    16 14
  • george
    TEST FAIR PLAY
    Asa nu e corect...Ca sa fie cu adevarat un test fair play, Golful trebuia sa fie echipat cu cauciucuri cu tinte iar Focus-ul cu cauciucuri de ploaie...
    6 12
  • si marmota
    BA DECI NU II MAI SUPORT PE ASTIA CARE VOR SA FACA RECLAM LA CEVA , ASA SI TOP GEAR FACEA RECLAMA LA RANGE ROVER CU BMW X6 CA NU POATE URCA NICI O PANATA.
    17 9
  • posesor de volkswagen
    FairPlay
    Ma gandesc ca trebuia sa puna focusul sa traga si un tir...daca tot are multa putere sau chiar mai bine...sa il lege spate in spate cu un tank sa vedem cam cat duce tancul.

    Oricum reclama e foarte bine gandita, nu e pentru doritorii de focus rs sau de golf r ci pentru doritorii (si probabil viitorii posesori) de golf GTi.

    In orice caz, ar trebui sa apara un P in cerculet in partea din dreapta a ecranului si sa fie difuzata in State pentru ca acolo e voie.
    15 2
  • wow, deci 4WD este mai tare pe zapada decat 2WD?

    Money well spent on the review!....NOT
    16 2
  • super!
    LOL, nici nu am avut timp sa numar cate secunde a aparut focusul in video, oricum f putin! cred ca mai bine il punea pe soferul focusului sa o ia pe jos ca sa demonstreze ce jaf de masina si-a luat! Eventual la finish il astepta un pahar cu eferalgan si in cazul asta era o reclama la gripa porcina. Foarte tare, e momentul fanaticilor VW, haideti va rog laudati-va marca :))
    13 4
  • facatura
    uitativa cum pornesc masinile cand camera este in lateral...focusul patineaza dupa aceea o lasa moale de tot cu acceleratia.....reclama la vw....sa fim seriosi fordul are mai multi cai si nu are cum sa ramana asha tare in urma decat daca nu o lasa moale soferul
    numa bine
    8 8
  • Avizi de publicitate
    Si mai bine schimbati subiectul. Mai potrivit ar fi: "Noul VW Golf R se infrunta cu orice masina pe zapada si castiga - fiindca acea masina va aparea doar 2 secunde si va sta pe loc in tot acest timp" Poate va inspirati din tilul fimului de la iMotor - nu pomeneste nimic de Ford...
    4 2
  • japcaaa
    cei vrajeala asta?:))) unde ati vazut voi masini cu 100 de mii de sisteme sa patineze asa? hai ma terminatio cu prostiile avea dezactivate toate sistemele de pe ele..si focusul era numai cu 1 :)))))
    4 3
  • wow 4wd better then fwd on snow:))
    Un test total inutil nu inteleg ce au vrut sa demostreze?un lucru care se stia deja?si anume ca o masina cu tractiune integrala este superioara uneia cu tractiune fata pe zapada?!-nu trebuiau sa mai cheltuiasca banii pe acest test,pt ca ii credeam pe cuvant:))
    9 1
  • Golf
    Au vrut sa arate ca in cazul in care masina este folosita zi de zi, Golful ar fi mai potrivit. Oricum prostie de test. Cele 2 masini nu sunt facute pentru mersul la cumparaturi si Golful nu are 4x4 ca sa mearga pe zapada.

    --------------------------------------------------------------------------------------------
    4 1
  • Crysty
    Test
    Urat din partea celor de la VW!
    Focus-ul avea si pneuri de vara sigur!
    Asteptam sa se topeasca zapada si sa mai faca din nou acest test pe asfalt uscat!
    7 1
  • mda
    Asa da reclama.. Trebuia sa apara si focus-ul in video...dar a aparut (noroc ca n-am clipit si am apucat sa il vad)..jalnica strategie de marketing
    5 0
  • hahaha
    nici n-are rost sa bag in seama video asta, oricum RS rullz in toate privintele pt mine. de ce n-au pus evo 9 vs golf, ca sa fie 4wd amandoua
    3 1
  • bleah !
    se vede clar cum se invart toate 4 rotile la golf si la focus doar fata
    0 0
  • gogu73
    ptr " si marmota"
    cel putin alea sunt amandoua 4X4 , iar BMW isi cam merita niste palme peste ochi cu "faimoasele" lor "X" care sunt de fapt "0"
    oricum Ford nu merita aceasta anti reclama, mai ales ca se vede clar ca soferul de pe Focus nu se straduieste deloc sa intreaca VW
    0 0
  • giolgau 250 max
    testul..
    ca idee n-are nici o logica!!normal ca, golful R se descurca mai bine pe zapada dar ci-ar fi facut dak era pe asfalt ?! ala era test ca-lumea ,asa rs-ul cu tot cu cauciucuri de iana tot n-avea cine stie ce aderenta!!
    deci fiulmuletul e degeaba care este!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru